Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Aksam da dedim bari bisey yemedim bise olmaz 1 avuc siyah kuru uuzum yedim cekirdekli yattim üstüne

Tebrikler canım çok istikrarlısın
Teşekkür ederim ebrarece..kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum.Ocak ayında spora başlamıştım ayak bileğimde sorun yaşadım ve eve bağlandım.yoksa şimdiye kadar bir nebze olsun incelmiştim.Bakalım inşaallah bu yaz başı kısa sürede de olsa forma girersem benden mutlusu yok.En önemlisi sağlık gerisi tamamlayıcı unsurlar..

Günaydın Buurcuu Sen kaç kilo verdin toplamda?

Merhaba kızlar benımde yasım 24 ve cok fazla kilom var.yarından itibaren baalıycam bende inşallah tam 1 ay sürem var bakalım ne kadar verebilicem.hepiniE basarilar
(Yarişma gibi oldu ama)

Tam olarak cumartesi tartilip soylicem cumartesi 2 hafta olucak yapali bugun 1 litre su ictim geldim kayisili form ve bir kayisi 1 ceviz yanina 1 avuc siyah kuru uzum yedim ogle yemegimi aksama dogru yerim hic ac degilim midem kuculdubazen canim isriyor ama ay yok diyorum yiyince elime ne geciyo diyetim bitsin ozaman bile tadimlik yicem diyorm

Merakla bekliyoruz :) Görenler zayıflamışsın diyor mu :)

Bugün öğlen yemeğinde diyetsiz bir menü uyguladım.Arkadaş toplantısı üzgünüm ama akşam yemeği yok .Hepinize iyi akşamlar

Benimde yarın 1 haftam doldu...yağ ve kas ölçümü de yapmıştım ben ,sonucu size yazarım..

Bende aynen böyle avutuyorum kendimi,benim canım çok istiyor kızartma,döner ve tatlı ama kendime diyorumki tatil gününde bir öğün yersin tut kendini..

Ben bugun alisverise gittim baska sehire yorgun dustum bi mcflurry yedim tobleronlu ustune 4 midye yedim baska da bisey yemedim bugun bol su ictim bol bol 3 bucuk litre olmustur kac sise bitirdim disarda hatirlamiyorum

Günaydın kızlar ben tartılmadım ama kıyafetlerimi bollaştı galiba birde büyük abdest sorunu yaşayan var mı ?

selam kızlar bende dün başladım ama 1 ay çok uzun geldi bana zaten max 6 kilo fazlam var ondan 1 hafta bunu yapıcam sonrakihafta hurma yoğurt diyeti var ona başlamayı düşünüyorum :)

Günaydın kızlar ben tartılmadım ama kıyafetlerimi bollaştı galiba birde büyük abdest sorunu yaşayan var mı ?
Günaydın zhrydinKilo kaybını bariz bir şekilde henüz hissetmedim.Büyük tuvalet sorununu bende yaşıyorum.Ben sabahları sebze suyu karışımı içiyordum.Ona bağladım acaba diye?Sıvı besleniyor olmama karşı anlamadım bu durumu malesef

Aman dikkat et beni rahatsız etti ilaç kullanıp dışarı atmak istiyorum

Slm kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınız Böyle giderseniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız kız kardeşim bugun bana incelmişsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…