Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Tris diyebilirsin kısaca:-)Pikniğe gidiyoruz bugün yola çıktık.Sabrımı zorlamadan elma limon çayı+ayranımı aldım.hepinize güzel bir gün diliyorum:KK37:

Merhaba kızlar bana da yer var mı aranızda :) bende zayıflamak ıstıyorum.. Yoldas arıyorum kendımee :) ısmım Feyza 20 yasındaym. nasıl bı dıyet bu bende yapmak ıstıyorumm

Merhaba kızlar bana da yer var mı aranızda :) bende zayıflamak ıstıyorum.. Yoldas arıyorum kendımee :) ısmım Feyza 20 yasındaym. nasıl bı dıyet bu bende yapmak ıstıyorumm
Merhaba canım hoşgeldin aramıza bu tamamen sıvıya dayalı bi diyet meyve ve sebze sularından oluşuyor acıktıkca meyve srbze suları içebilirsin

Kızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir
kaslarda erime yapmıyor mu acaba . şuan uygun değilim zaten bunu yapmak için (yurtta kalıyorum) ama erime olmuyorsa ben de yapmak istiyorum . nasıl gidiyor peki daha öncesinde yapmış mıydınız?

kaslarda erime yapmıyor mu acaba . şuan uygun değilim zaten bunu yapmak için (yurtta kalıyorum) ama erime olmuyorsa ben de yapmak istiyorum . nasıl gidiyor peki daha öncesinde yapmış mıydınız?
Canım kasların erimesi diye bi şehir efsanesi almış başını gidiyo gayet sağlıklı detoks tarzı bi diyet bu sebze meyve yoğurt süt herşey var çorbalar hatta kuru yemişler kafana göre acıktıkca sebze suyu içebiliyorsyn

Canım kasların erimesi diye bi şehir efsanesi almış başını gidiyo gayet sağlıklı detoks tarzı bi diyet bu sebze meyve yoğurt süt herşey var çorbalar hatta kuru yemişler kafana göre acıktıkca sebze suyu içebiliyorsyn
anladım canım takipteyim teşekkür ederim :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Kızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir
Merhaba ben 22 yasinsayim ve kilom cok cok fazla suan bu saatte bunu okudum ve umut doldu icim sizinle birlikte bu diyeti yürütmek isterim. Diyet hakkinda biraz arastirma yaptim ama ne yiyip ne icmem konusunda pek emin olamadim yardimci olursaniz cok sevinirim sabah basliyacagim

Merhabalar..limonlu su +sebze suyu birer bardak güne başlama menümdü.Ara öğün olarak 4-5tane Malta eriği yedim.Az önce öğlen yemeği olarak yağsız mercimek çorbası içtim.Hepimize güzel bir gün ve mutlu enerjik bir hafta diliyorumm:KK68:

Selam millet bende geldim aranıza :) pazar günü tartılacağım bakalım ne çıkacak :)) bende süzme yoğurt ve Salatalık yedim akşam için suya devam :)

Akşam yemeği olarak domates,biber ve soğanı tavada tatlı kaşığı zeytinyağıyla soteleyip yanında da 1 bardak ayran ilavesiyle yedim.+1yeşil elma .Hepinize iyi akşamlar:KK25:

Bravo kızlar harikasınız bugun oruçluydum bildirimleride farkedemedim o yüzden yazmadım yeni arkadaşlar hoşgeldiniz yarın tüm gün dışarda olcam alışveriş vakit buldukça yazarım öpüyorum hepinizi tam gaz devam :KK71::KK68::KK73:

Merhaba ben 22 yasinsayim ve kilom cok cok fazla suan bu saatte bunu okudum ve umut doldu icim sizinle birlikte bu diyeti yürütmek isterim. Diyet hakkinda biraz arastirma yaptim ama ne yiyip ne icmem konusunda pek emin olamadim yardimci olursaniz cok sevinirim sabah basliyacagim
Canım hoşgeldin emin ol hem sağlıklı hem kolay bi diyet sana bi liste yazayım sen istediğin gibi değiştir yani örnek menü vericem

Sabah : greyfurt suyu /1 ceviz

Öğle : istediğin bi çorba / salata

Akşam: tarçınlı yoğurt / meyve

Gün boyu sınırsız sebze ve meyve suyu srbze olsa daha iyi olur tabi

Spor olarak yürüyüşü tavsiye ederim

Gunaydinnnnnnnnnnnnn
Dün hicbirsey yiyemedim desem inanir misinnnn :)
Sabah kalktim ne limonlu su ne ceviz ne portakal suyu sadece su ictim 500 ml 2 sise ve sakiz cignedim sekersz oglen eve geldim iki yudum karisik cappy ictim öğleden sonra oldu canim birdey istemiyor baktim yemem lazim kalktim bi kasik fasulye aldim agzima zar zor yedim sonra aksam da avm ye gittim orda mercimek çorbası ve karisik meyvesuyu soyledim ikisinide yarida biraktim midem almadi middm kuculmus :KK70:

X