- 22 Mayıs 2015
- 84
- 57
- Konu Sahibi ebrarece49
Tris diyebilirsin kısacaPikniğe gidiyoruz bugün yola çıktık.Sabrımı zorlamadan elma limon çayı+ayranımı aldım.hepinize güzel bir gün diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım görüşürüzTris diyebilirsin kısacaPikniğe gidiyoruz bugün yola çıktık.Sabrımı zorlamadan elma limon çayı+ayranımı aldım.hepinize güzel bir gün diliyorum
Merhaba canım hoşgeldin aramıza bu tamamen sıvıya dayalı bi diyet meyve ve sebze sularından oluşuyor acıktıkca meyve srbze suları içebilirsinMerhaba kızlar bana da yer var mı aranızda :) bende zayıflamak ıstıyorum.. Yoldas arıyorum kendımee :) ısmım Feyza 20 yasındaym. nasıl bı dıyet bu bende yapmak ıstıyorumm
Yiyebilirsin tatlım hatta kahvaltıda 1 tane cevizle elma salatalık suyunu karıştırıp içebilirsin öğlen çorba ayran içebilirsingayet mantıklı ve hos gelıyo kulagıma :) meyve ve sebze de yıyebılıyomuyuz yoksa sadece suları mı serbest
kaslarda erime yapmıyor mu acaba . şuan uygun değilim zaten bunu yapmak için (yurtta kalıyorum) ama erime olmuyorsa ben de yapmak istiyorum . nasıl gidiyor peki daha öncesinde yapmış mıydınız?Kızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir
Canım kasların erimesi diye bi şehir efsanesi almış başını gidiyo gayet sağlıklı detoks tarzı bi diyet bu sebze meyve yoğurt süt herşey var çorbalar hatta kuru yemişler kafana göre acıktıkca sebze suyu içebiliyorsynkaslarda erime yapmıyor mu acaba . şuan uygun değilim zaten bunu yapmak için (yurtta kalıyorum) ama erime olmuyorsa ben de yapmak istiyorum . nasıl gidiyor peki daha öncesinde yapmış mıydınız?
anladım canım takipteyim teşekkür ederim :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)Canım kasların erimesi diye bi şehir efsanesi almış başını gidiyo gayet sağlıklı detoks tarzı bi diyet bu sebze meyve yoğurt süt herşey var çorbalar hatta kuru yemişler kafana göre acıktıkca sebze suyu içebiliyorsyn
Merhaba ben 22 yasinsayim ve kilom cok cok fazla suan bu saatte bunu okudum ve umut doldu icim sizinle birlikte bu diyeti yürütmek isterim. Diyet hakkinda biraz arastirma yaptim ama ne yiyip ne icmem konusunda pek emin olamadim yardimci olursaniz cok sevinirim sabah basliyacagimKızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir
Tebrikler canım çok istikrarlısınMerhabalar..limonlu su +sebze suyu birer bardak güne başlama menümdü.Ara öğün olarak 4-5tane Malta eriği yedim.Az önce öğlen yemeği olarak yağsız mercimek çorbası içtim.Hepimize güzel bir gün ve mutlu enerjik bir hafta diliyorumm
Hoşgeldin canım umarım iyi sonuçlar alırsınSelam millet bende geldim aranıza :) pazar günü tartılacağım bakalım ne çıkacak :)) bende süzme yoğurt ve Salatalık yedim akşam için suya devam :)
Canım neşe kaynağısınTAM GAZ DEVAM
Canım hoşgeldin emin ol hem sağlıklı hem kolay bi diyet sana bi liste yazayım sen istediğin gibi değiştir yani örnek menü vericemMerhaba ben 22 yasinsayim ve kilom cok cok fazla suan bu saatte bunu okudum ve umut doldu icim sizinle birlikte bu diyeti yürütmek isterim. Diyet hakkinda biraz arastirma yaptim ama ne yiyip ne icmem konusunda pek emin olamadim yardimci olursaniz cok sevinirim sabah basliyacagim