- 13 Mayıs 2015
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi ebrarece49
Aksam da dedim bari bisey yemedim bise olmaz 1 avuc siyah kuru uuzum yedim cekirdekli yattim üstüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ebrarece..kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum.Ocak ayında spora başlamıştım ayak bileğimde sorun yaşadım ve eve bağlandım.yoksa şimdiye kadar bir nebze olsun incelmiştim.Bakalım inşaallah bu yaz başı kısa sürede de olsa forma girersem benden mutlusu yok.En önemlisi sağlık gerisi tamamlayıcı unsurlar..Tebrikler canım çok istikrarlısın
Günaydın Buurcuu Sen kaç kilo verdin toplamda?Gunaydinnnnnnnnnnnnn
Dün hicbirsey yiyemedim desem inanir misinnnn :)
Sabah kalktim ne limonlu su ne ceviz ne portakal suyu sadece su ictim 500 ml 2 sise ve sakiz cignedim sekersz oglen eve geldim iki yudum karisik cappy ictim öğleden sonra oldu canim birdey istemiyor baktim yemem lazim kalktim bi kasik fasulye aldim agzima zar zor yedim sonra aksam da avm ye gittim orda mercimek çorbası ve karisik meyvesuyu soyledim ikisinide yarida biraktim midem almadi middm kuculmus
Merakla bekliyoruz :) Görenler zayıflamışsın diyor mu :)Tam olarak cumartesi tartilip soylicem cumartesi 2 hafta olucak yapali bugun 1 litre su ictim geldim kayisili form ve bir kayisi 1 ceviz yanina 1 avuc siyah kuru uzum yedim ogle yemegimi aksama dogru yerim hic ac degilim midem kuculdubazen canim isriyor ama ay yok diyorum yiyince elime ne geciyo diyetim bitsin ozaman bile tadimlik yicem diyorm
Bende aynen böyle avutuyorum kendimi,benim canım çok istiyor kızartma,döner ve tatlı ama kendime diyorumki tatil gününde bir öğün yersin tut kendini..Tam olarak cumartesi tartilip soylicem cumartesi 2 hafta olucak yapali bugun 1 litre su ictim geldim kayisili form ve bir kayisi 1 ceviz yanina 1 avuc siyah kuru uzum yedim ogle yemegimi aksama dogru yerim hic ac degilim midem kuculdubazen canim isriyor ama ay yok diyorum yiyince elime ne geciyo diyetim bitsin ozaman bile tadimlik yicem diyorm
Günaydın zhrydinKilo kaybını bariz bir şekilde henüz hissetmedim.Büyük tuvalet sorununu bende yaşıyorum.Ben sabahları sebze suyu karışımı içiyordum.Ona bağladım acaba diye?Sıvı besleniyor olmama karşı anlamadım bu durumu malesefGünaydın kızlar ben tartılmadım ama kıyafetlerimi bollaştı galiba birde büyük abdest sorunu yaşayan var mı ?
Tamamdır tşk ettim deneyeceğim :))kızlar sabahları limonlu suyun yanında 2tane kuru kayısı yiyin sindirimi düzene sokar :)
Aman dikkat et beni rahatsız etti ilaç kullanıp dışarı atmak istiyorumGünaydın zhrydinKilo kaybını bariz bir şekilde henüz hissetmedim.Büyük tuvalet sorununu bende yaşıyorum.Ben sabahları sebze suyu karışımı içiyordum.Ona bağladım acaba diye?Sıvı besleniyor olmama karşı anlamadım bu durumu malesef
Teşekkürler önerin için..Haklısın biryerleri düzeltelim derken başka yerden sorun çıkarıyoruz yahukızlar sabahları limonlu suyun yanında 2tane kuru kayısı yiyin sindirimi düzene sokar :)