Merhaba bende ayni şekilde 12. Günümdeyim burun sırtımda hafif bir kemik cikintisi var geçmez ve buyur diye korkuyorum kalın deriliyim birde.Merhaba , ben de 3 hafta 3 gun once ameliyat oldum..ameliyat bitis fotosunda kemik hic yokken alci ciktiktan sonra goremedim 2. Haftada bant cikinca sirtinda hafif bi kemik cikintisi oldugunu farkettim (ki eski halinde burnum kemikli degildi) sonra druma danisinca o burnun airt kismina kikirdaklardan ince ince dograyarak macun kivaminda bir harc elde ettiklerini ve burun sirtina yumusak bir gecis olmasi icin omacun kivamindaki dokuyu oraya koydugunu zamanla inecegini, sureci hizlandirmak icin alttan yukari masaj yapmami iatedi.... kafama takmiyorum... eski hali bir yana egik ve ucu dusuktu.. bu iki aikintiyi gidermeniz benim.icin yeterli dedim... her ikisinden de cok sukur eser yok
merhaba bende aynı durumdayım bana resimini atabilir misin burnunun6. Aya kadar sislik kaliyor mu gercekten? Benim 2. Ay 10 gun oldu. Burnum hala zariflikten cok uzakta. Bu sabah oturdum agladim kaldi boyle diyeozellikle ucu top gibi. Dr inecek diyor. Ama 2 ayda hic mi inmez? Inanamiyorum ikinci ameliyati olmak durumunda kalacak miyim acaba diye dusunuyorum. Ona gore butcemi hazirlamaya calisayim.. Sizi gorunce yazasim geldi.l
Mesaji Sanki Ben attim yaaa6. Aya kadar sislik kaliyor mu gercekten? Benim 2. Ay 10 gun oldu. Burnum hala zariflikten cok uzakta. Bu sabah oturdum agladim kaldi boyle diyeozellikle ucu top gibi. Dr inecek diyor. Ama 2 ayda hic mi inmez? Inanamiyorum ikinci ameliyati olmak durumunda kalacak miyim acaba diye dusunuyorum. Ona gore butcemi hazirlamaya calisayim.. Sizi gorunce yazasim geldi.l
Bnde de aynı durum var geçti mi sizinkiMerhaba bende ayni şekilde 12. Günümdeyim burun sırtımda hafif bir kemik cikintisi var geçmez ve buyur diye korkuyorum kalın deriliyim birde.
benimde üçüncü ayım oldu artık sinirden bastırarak masaj yapıyorum sürekli akşama doğru tam biraz iniyor derken uyuyup uyandığımda tekrar şişmiş bir burun kavisim hala çok belirgin değil umarım düzelir6. Aya kadar sislik kaliyor mu gercekten? Benim 2. Ay 10 gun oldu. Burnum hala zariflikten cok uzakta. Bu sabah oturdum agladim kaldi boyle diyeozellikle ucu top gibi. Dr inecek diyor. Ama 2 ayda hic mi inmez? Inanamiyorum ikinci ameliyati olmak durumunda kalacak miyim acaba diye dusunuyorum. Ona gore butcemi hazirlamaya calisayim.. Sizi gorunce yazasim geldi.l
Merhaba bende de o topcuk var 13 günlük ameliyatlıyımBende de yaklaşık bir hafta önce çıktı sol yan kısmında top gibi kemik bence baya sert doktor zamanla geçeceğini masaj yapmamı söyledi yapıyorum ama bakalım
6 aydan sonra %15-20'lik bir degisim olacagi soyleniyor. 6 ayda nihai sonuca yakin sekilleniyormus diyorlar.Kızlar burun kalkıklığı 6 aya azalır mı? Ben kalkıklığını beğendim. Ama bazı forumlarda kadınlar burnum çok kalkık azamanla iner mi? Tarzı sorulara doktorlar iner falan demiş burnum inmesin istiyorum kalkıklıkta çok değişim olur mu?
Merhaba gecti mi acaba ayni sorun bende de mevcut dikis ipligi olmasi icin her gun dua ediyorum. Basta belli degildi fakat 3.ayimdayim cenem koprucuk kemigim hizasindayken yani capraz acidan kemerli gibi duruyor ama sagdan soldan belli degil hicBenim kavisim de şu an gözükenden fazla mesela ameliyat fotosunda. Demek ki zamanla ödemler inince belirginleşecek :) benim de bir sorunum var burnumun yan tarafında sert kemik gibi bir şey varödem olabilir mi sizde var mı
Gecti mi acabaBen ameliyat olalı 3 ay oldu, burnumun tam ortasında kemik çıkıntısı ise ameliyattan 15 gün sonra oluştu ve masajla da maalesef geçmedi ama gözüm alıştığı için problem etmiyorum