Bir ay oldu hala kavis yok

meriss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
15
0
28
Kızlar selam ameliyatımın üzerinden bir ay geçti çok sıkıntılı bir burnum yoktu hafif kemerliydi doktor kemeri alıp kavis vereceğini söyledi hatta istediğim burun şeklinin fotoğrafını gösterdim baya kavisliydi tamam dedi ama bir ay geçmesine rağmen burnum dümdüz,burnum normalin aksine ekstra şişmişti biraz problem yaşadığım için ama ilk haline göre baya indi şuan ona rağmen dümdüz,bu saatten sonra düzelme ihtimali varmıdır?

Ben 6.aya girince şişlikler indiğinde kavis belirginleşti

Benim kavisim de şu an gözükenden fazla mesela ameliyat fotosunda. Demek ki zamanla ödemler inince belirginleşecek :) benim de bir sorunum var burnumun yan tarafında sert kemik gibi bir şey var ödem olabilir mi sizde var mı

Bende de yaklaşık bir hafta önce çıktı sol yan kısmında top gibi kemik bence baya sert doktor zamanla geçeceğini masaj yapmamı söyledi yapıyorum ama bakalım

Bende de yaklaşık bir hafta önce çıktı sol yan kısmında top gibi kemik bence baya sert doktor zamanla geçeceğini masaj yapmamı söyledi yapıyorum ama bakalım
Benim de sağ tarafımda. Bir de burnumun sol yanını hissedebiliyorum ancak sağ yanını hiç hissedemiyorum

Benim de sağ tarafımda. Bir de burnumun sol yanını hissedebiliyorum ancak sağ yanını hiç hissedemiyorum
Bende hissizlik olmadı çok ama arkadaşımda oldu kişiden kişiyemi değişiyor artık bilemiyorum,bir de içerisindeki dikişler hala duruyormu sizde ya da ne zaman düştü ?

Bende hissizlik olmadı çok ama arkadaşımda oldu kişiden kişiyemi değişiyor artık bilemiyorum,bir de içerisindeki dikişler hala duruyormu sizde ya da ne zaman düştü ?
Bir taraftakiler hemen hemen düştü ama diğer taraftakiler baya baya duruyor upuzun. Ama burnumun ucundakini estetik dikiş olmasına rağmen doktorum almıştı :)

Bir taraftakiler hemen hemen düştü ama diğer taraftakiler baya baya duruyor upuzun. Ama burnumun ucundakini estetik dikiş olmasına rağmen doktorum almıştı :)
Evet benimde ucundakiler falan alındı içtekilerin bazıları da silerken düşmüştü ama yeni farkettim içerde bir tarafında hala birkaç ip var yeşil renkte umarım düşer eriyen tiptendir

Evet benimde ucundakiler falan alındı içtekilerin bazıları da silerken düşmüştü ama yeni farkettim içerde bir tarafında hala birkaç ip var yeşil renkte umarım düşer eriyen tiptendir
Benimkinin rengi beyaz. Peki sizde hala dişlerde baskı hissi, damakta uyuşukluk var mı?

Benimkinin rengi beyaz. Peki sizde hala dişlerde baskı hissi, damakta uyuşukluk var mı?
İlk 10 gün vardı üst dişlerim ağrıyordu hatta üst dudağım hareket etmiyordu ama sonrasında geçti şuan bir sıkıntım yok o konuyla ilgili

Ben 6.aya girince şişlikler indiğinde kavis belirginleşti
6. Aya kadar sislik kaliyor mu gercekten? Benim 2. Ay 10 gun oldu. Burnum hala zariflikten cok uzakta. Bu sabah oturdum agladim kaldi boyle diye ozellikle ucu top gibi. Dr inecek diyor. Ama 2 ayda hic mi inmez? Inanamiyorum ikinci ameliyati olmak durumunda kalacak miyim acaba diye dusunuyorum. Ona gore butcemi hazirlamaya calisayim.. Sizi gorunce yazasim geldi.l

Benimde 2.5 ay oldu hala ucu şiş daha carprazdan çok uzun duruyor önceki ameliyat tecrübeme göre daha sürer inmesi 1 yılı bulur diye düşünüyorum.burnunuzun resmi varmı kiyaslayalim aynı süre olmuş ameliyat olalı özelden gönderebilirsiniz

1 ay cooook erken 3 aydan sonra biraz fikir sahibi olabilirsin burnun hakkında şuan derin bile kemiğe uyum sağlamamistir emanet duruyordur burnun yüzünde

1 ay cooook erken 3 aydan sonra biraz fikir sahibi olabilirsin burnun hakkında şuan derin bile kemiğe uyum sağlamamistir emanet duruyordur burnun yüzünde
Merhaba ben de aşırı yağlanma yaşıyorum normalde kupkurudur cildim. Bu durumu yaşadınız mı geçici bir şey midir acaba?

Merhaba ben de aşırı yağlanma yaşıyorum normalde kupkurudur cildim. Bu durumu yaşadınız mı geçici bir şey midir acaba?
Ewet iki ameliyatımda da yaşadım bayağı bı sürüyor bı durum sabahları uyandığımda yağ dökmüş gibi oluyor du.cildin darbeye karşı savunma şekli bu.la Roche un jeli ve toniği nbayagi rahatlattı beni gün içinde parlamayı aldı.jeli bı temizleme fırcası aldım ona döküp köpük köpük yıkıyorum mis oluyor valla.hemde kullandığımdan beri makyaj flnda pürüzsüz duruyor gozeneklerim iyi temizleniyor demekki

Şöyle diyeyim hatta 6 bile değil 7.aya giriyorum ve derim normal/kalın arası sabah kalktığımda hala çok şiş bir burnum oluyor geceye doğru zarifleşiyor uzuuun bir süreç sizi bekliyor her gün başka bir burunla uyanabilirsiniz bu süreçte. İnanın ben de ne zaman tam olarak ödemlerin gideceğini bilmiyorum ama size şuny diyebilirim burun sırtındaki ödemler 4 5 aydan sonra gidiyor gibi bir şey. Burun ucunda kalmaya başlıyor sonrasında o da yavaş yavaş azalıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…