- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Arkadaşınız ya yol yordam bilmiyor ya da ortalığa ağı atıyor kim tutunursa diye başka açıklaması olamaz. İş arkadaşına aşkım demek? Ne münasebet? Evli olmasa bile oldukça hadsizce. Adamın eşi haklı, burnunu sokan arkadaşınız ve kocası haksız. Arkadaşınızın ayarı yoktu madem kocası o ayarı verip susturacaktı.
Ya bu dokunsallık olayı da palavra. Ben dünyanın en elleyici insanıyımdır nasıl bir tanımlamaysa dkfmfkf ama sadece eşim annem kardeşime yaparım yani bir de ennnnnn yakın arkadaşıma, onun dışında orta ayar yakınlarım dahil öyle çok elleşmem dokunmam her gördüğümüz d*tü avuclayacaksak ohoooMevzunun arkadaşinizla nasil "çok alakasi" yok.Arkadaşiniz mevzunun kendisi olmuş. İş arkadaşina aşkım denmez.
Hoş normal arkadaşa da denmez bence ama denilecekse de karşindaki kişiye göre kullanirsin bunu, karşilikli sorun olmayacağini bildiğin kişilere askim da dersin baska ne istiyorsan onu dersin.
Benimle konuşurken garip garip hitaplar kullanip, devamli elime koluma dokunan insanlari sevmem ben mesela ve bunu belirtince "ayy ben çok dokunsalim, ben herkese boyle derim" savunmalarina da ayri gıcık olurum. Herkese yapınca otomatik olarak kabullenilmek zorunda değil. Dikkat edecek insanlarin sinirlarına.
Ha diyeceksiniz adam rahatsizlik belirtseydi. Malesef herkes bunu kolay dile getiremiyor, iş yerinde yuz yzue bakiyoruz simdi bozulur alinir diye.Biri sinirlarini cizemiyor, oteki "acaba rahatsiz olur mu? " Dusunmuyor.
Bence arkadasınız sizi de kekliyor, ayartmaya calıstıgını düsünüyorum. İyi niyetlisiniz ama herkesi kendiniz gibi sanmayınAslinda bence cocugun bunu benim kiza soylemesi de cok sacma. Bak boyle hitap etme diye sakayla karisik uyarabilirdi ama uyarmamis. Kavga ettik filan demesine gerek yoktu esiyle olan seyi anlatmasi iyi olmamis. Kizin cocugun esini aramasi da bir anlik panik ve kotu hissetmeden kaynakli, keske aramasaydi ozurunu cocuga dileseydi bir daha dikkat ederim agiz aliskanligi olmus filan deseydi. Ama artik yapacak bir sey yok normal davran mesafeli ol dedim.
Bence arkadasınız sizi de kekliyor, ayartmaya calıstıgını düsünüyorum. İyi niyetlisiniz ama herkesi kendiniz gibi sanmayın
Valla KK sen o kıza çok güvenme bence. Zira o kadar Z kuşağı ile muhattapım birinin bile ona buna aşkım diye hitap kullandığını görmedim. Aksine böyle hitapları sevgilisine bile kullanmayı avam buluyor yeni nesil valla. Gayet insanı gömen hitap bir şekilleri var.Arkadaslar sag olun yorumlariniz icin tesekkur ederim yani ben arkadasin niyetini bilsem de bir erkege askim demesi hatali olmus kabul ediyorum zaten yurume niyeti olmadigi icin bundan sonra dikkat etmesini, daha seyrek yazmasini mesafeli olmasini ve hic konuyu acmamasini soyleyecegim. Siz anlatinca biraz daha dusundum ve evet cok yanlis anlasilabilir, biraz ayari kacirmis istemeden.
Ortamla alakası yok, benim iş ortamım çok rahattır, yemek yerken doğuma gelen hastanın açıklığını kadınlı erkekli konuşuruz aynı konudan sohbet ederiz. Samimidir, samimi olmak zorundadır çünkü birlikte yatılır kalkılır. Ama kimse kimseye askım demez, ismimle dahi hitap edemez ortalama yakınlıkta olduklarım. Ya hocam derler ya da Hanım getirirler ismimin başına.Bu kizcagiz cidden cok genc bir arkadas, hemen samimi olan biri, isyerinde biz hepimiz birbirimize ismimizle hitap ediyoruz yaslarimiz ne olursa olsun ama o bazi insanlara da abi diyor yasi bizden biraz daha kucuk oldugu icin. Bir de soyle bir sey var burada kimse burali degil herkes is icin Turkiye'nin cesitli yerlerinden gelmis bu yuzden baska sosyal cevremiz de yok ve normal isyerlerinden bir tik daha samimi bir ortam var cogumuzun arkadas cevresi ve profesyonel cevresi ayni. Bu ortamda okuldaki kankalariyla filan nasil konusuyorsa bizlerle de oyle konusuyor, ve sanirim genc nesilde surekli askim diyen bi fraksiyon var. Yoksa oyle flortoz biri degil, cidden yurudugunu hic dusunmuyorum. Zaten cok uzulmus.
Cok tuhaf iliskiler, askim canım nedir ya.
Benim için canim kelimelesi çok önemli ve sadece çocuğuma söylerim.
Askimda yine aynı, eşimden başka asla kimseye söylemem.
Banada başkası tarafından siylenmesini istemem. Aliskanlik olmuş böyle kelimeler milletin dilinde. Vıcık vıcık boş laf.
Ortamla alakası yok, benim iş ortamım çok rahattır, yemek yerken doğuma gelen hastanın açıklığını kadınlı erkekli konuşuruz aynı konudan sohbet ederiz. Samimidir, samimi olmak zorundadır çünkü birlikte yatılır kalkılır. Ama kimse kimseye askım demez, ismimle dahi hitap edemez ortalama yakınlıkta olduklarım. Ya hocam derler ya da Hanım getirirler ismimin başına.
Herkes farkli, belki onlar seviyordur.Ben canim diyorum genelde ya, veya ahmetcigim aysecigim derim, sanki o sekilde konusmazsam cok kuru ve emir verir gibi geliyor kaba geliyor, canim demeyeyim mi yanlis mi anlasilir sizce? Bu konuyu bu kadar takmamin sebebi de bu yani kendimden daha genc arkadaslarima filan hep canim, canimcim, sekerim diyorum acaba onlar da rahatsiz oluyor mudur hic hissetmedim ama?
Valla 28 yaşındaki kadının 32 yaşında taş gibi kocasını , 55 yaşındaki kel göbekli bir adamla boynuzladığını gördü bu gözler. Hayır parasına vuruldu desem amcanın maddi durumu yerlerde kocası bir şirkette yöneticiydi. Aynı olayın karşı cinste olanından da bir sürü örnek verebilirim.Kimin kime neden bakacağı pek belli olmuyor. Bence siz hep insanlara iyi niyetle bakanlardan ama en çok onlardan darbe alanlardansınız.Yok be valla kiz yeni bir iliskinin icinde boyband uyelerine benzeyen cok yakisikli bir sevgilisi var gece gunduz ondan bahsediyor. Yanlislikla askim dedigi cocuk normalde bakacagi bir tip de degil yani Allah gunah yazmasin tamam herkesin bir albenisi vardir elbette seven sevmistir ama yani zannetmiyorum ki hoslaniyor ayartmaya calisiyor olsun. O gozle bakmadigindan eminim. Kendisinden 10 yas buyugum kiz bana bile askim diyor guluyorum sevimli buluyorum.
Herkes farkli, belki onlar seviyordur.
Ben samimi bulmuyorum, benim için o kelimeler çok anlamlı, özel. Asla herkese
Gelisi guzel soyleyemem, söylenmesindende hoşlanmıyorum
Hemsireyim. Tutumlarından anlarsınız bence, benim tutumum serttir bana kimse sevgi sözcükleri sıralayamaz. Burda zaten adamı da sucladım buna izin verdigi icin. Cım-cim ekinden devam edebilirsiniz cok problem olmaz. Ama balım şekerim çiçeğim tarzı hitaplar cıkss bana ters ve ayarsız geliyor.Sanirim doktorsunuz, benim annem de genel cerrah, erkek asistanlarina "tamam canim sag ol Ahmetcigim, Mehmetcigim" derdi, yani askim hitabi benim icin de alisildik degil ama canim hitabi benim icin cok normal ve ozellikle kendimden genc kadin ve erkek arkadaslarima hitap ederken kullaniyorum ama bu olay ve buradaki yorumlar sonucunda kendimden supheye dustum acaba yanlis anlasiliyor olabilir miyim diye, sizce kullanmayayim mi bu hitaplari, yanlis anlasiliyor olabilir mi? Yani kimsenin beni yanlis anladigini dusunmesem de bu olay beni dusunmeye itti belki de ondan bu kadar dert edinip konu actim.
Hemsireyim. Tutumlarından anlarsınız bence, benim tutumum serttir bana kimse sevgi sözcükleri sıralayamaz. Burda zaten adamı da sucladım buna izin verdigi icin. Cım-cim ekinden devam edebilirsiniz cok problem olmaz. Ama balım şekerim çiçeğim tarzı hitaplar cıkss bana ters ve ayarsız geliyor.
Eşi olanlara hiç söyleme benceYani mesafeli olurum mesela ozel hayatlarini sormam soylemedikce. Mudurumun yakini vefat etti ama anlatmadikca sormadim sormak istemedim belki rahatsiz olur diye. Insanlarin ozel hayatlarini ana babalarini sevgililerini sormam cok resmi sorarim anlatmak istedikleri kadar anlatirlar. Ama hitap olarak samimi davranirim cunku eger kuru kuru konusur veya yazarsam sanki soguk geliyor bir sekilde sicakkanli olmaliyim gibi geliyor. Ama bu olaydan sonra kendimi de sorguladim ya o "canim sag ol super olmus ellerine saglik!! :) :)" yazdigim 110 kisinin esi bu mesajlari okuyup bu ne bicim laubali bi tip diyorduysa diye.
Ya bu dokunsallık olayı da palavra. Ben dünyanın en elleyici insanıyımdır nasıl bir tanımlamaysa dkfmfkf ama sadece eşim annem kardeşime yaparım yani bir de ennnnnn yakın arkadaşıma, onun dışında orta ayar yakınlarım dahil öyle çok elleşmem dokunmam her gördüğümüz d*tü avuclayacaksak ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?