Bir arkadaşım için... eski erkek arkadaşın komşusu olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence esine detay vermeden burdan tasinmak istiyorum desin komsulardan hoslanmadigini,bazi davranislari gordugunu ve cocugunu burda buyutemeyecegini soylesin.Esinin karsi cikacagini sanmiyorum bahane cok birseyler uydurabilir.Lakin gercegi soylerse esini kotu bir duruma sebep olabilir dahasi eger orda oturmaya devam ederse arkadasini tehdit vs ile o kisi rahatsiz edecektir cumle aleme rezil olabilir evli bir adamla gecmiste beraber olmus olmasini one surerek hayatini zindana cevirebilir .Eger konu hayal urunu degilse arkadasinizin pesinde bir bela var

insaallah kurtulurlar
ama ben aysenin kocasına bayıldım ya, ne güzel anlayan dinleyen bir adam.
Allah böyle erkeklerin sayısını arttırsın. Amin

Benim hayal dünyam sizin kadar geniş değil. Neden hayal ürünü olsun hanımefendi.
Arkadaşım eşi ile konuşmuş zaten ve aldıkları karat apartmanda rahatsız oldukları şeyler gördüklerini söylemek

Taşınmalı. Iftiraya bile uğrayabilir.

Adam nikahı kiymislar mi, o kısmı anlamadım.

Maşallah eşi çok olgunmus. Kıymetini bilsinler birbirlerinin.

O omurgasizin eşine üzüldüm. Ne duruma düşürmüş hayat arkadaşını, kızının adını bile öyle bırakmış.

Ayşe numarasını neden değiştirmemiş? Eve gelirsek de tabi ki taşınsınlar kime ne hesap vercekler karı koca öyle uygun görmüşlerdir o kadar

Eşine durumu anlatsın bence. Taşınmaları mantıklı. Ne kadar oldu taşınalı? Alt komşu yada üst komşu ses yapıyo yada ev sahibiyle ilgili bi sorun çıktı desinler

kibarlığına ve olgunluğa hayran kaldım. ayşe çok şanslısın Allah sevginizi daim etsin.

Ayşe numarasını neden değiştirmemiş? Eve gelirsek de tabi ki taşınsınlar kime ne hesap vercekler karı koca öyle uygun görmüşlerdir o kadar
Yıllar önceki mevzu heralde 15 yıl falan vsr. Böyle birşey aklına gelmemiş hiç.
Taşınmayla ilgili aileleri yeni taşıdıkları için çok kurcalar da ortaya bir şey çıkar mı diye korkuyırdu. Eşiyle konuşmuş zaten. Bir iki güne çaresine bakalım demiş eşi

Bence ortak bi cocuk yapip adını ayali koysunlar.Cok sacma bir ergen masalı uydurulmus inanilacak gibi değil kucuk kizin adı da Ayse konmuş falan masala gel...

Bence ortak bi cocuk yapip adını ayali koysunlar.Cok sacma bir ergen masalı uydurulmus inanilacak gibi değil kucuk kizin adı da Ayse konmuş falan masala gel...
Siz beni tanıyor musunuz? Keşke ergen olsam da size masal anlatsam. Menopoza gireceğim yakında.
Sizler yaşamıyorsunuz diye bu olaylsr olmuyor değil.

Eşi bildiği sürece ortaya çıkacak şeyler konusunda içi rahat olsun bence ama nosunu kesinlikle değiştirmeli

Bence eşine durumu açıp biran önce taşınmalı. Zira ilerleyen zamanlarda eşi başka birşekilde öğrenirse aynı anlayışta bulunmaz ve yuvası bile yıkılabilir. Aileye neden hesap vermek zorundaki koca koca insanlar. Ev sahibiyle anlayaşamadık , tavanı aktı , tuvalet taştı , rutubet oldu , aidat konuştuğumuz gibi çıkmadı , karşı dairemizde bekarlar var vs vs.bir yığın bahane uydurulabilir bence. Hiç birşey eşinib güveninden evinin huzurundan daha önemli olmamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…