• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir arkadaşım için... eski erkek arkadaşın komşusu olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence esine detay vermeden burdan tasinmak istiyorum desin komsulardan hoslanmadigini,bazi davranislari gordugunu ve cocugunu burda buyutemeyecegini soylesin.Esinin karsi cikacagini sanmiyorum bahane cok birseyler uydurabilir.Lakin gercegi soylerse esini kotu bir duruma sebep olabilir dahasi eger orda oturmaya devam ederse arkadasini tehdit vs ile o kisi rahatsiz edecektir cumle aleme rezil olabilir evli bir adamla gecmiste beraber olmus olmasini one surerek hayatini zindana cevirebilir .Eger konu hayal urunu degilse arkadasinizin pesinde bir bela var

Hanımlar merhaba.
Ayşe gece bizim felaket senaryolarından sonra kocasına demiş. Kocası da dur bakalım bir yarın olsun da düşünelim napacağımızı demiş. Adam da gerilmiş biraz.
Ayşe ye çok huzursuzsan annemlerde kal biz de bu arada karşı eve giren çıkan belli değil falan diyelim kulaklarında kalsın demiş.
Hafta başında ev sahibi ile görüşcekmiş önce.
insaallah kurtulurlar
ama ben aysenin kocasına bayıldım ya, ne güzel anlayan dinleyen bir adam.
Allah böyle erkeklerin sayısını arttırsın. Amin

Bence esine detay vermeden burdan tasinmak istiyorum desin komsulardan hoslanmadigini,bazi davranislari gordugunu ve cocugunu burda buyutemeyecegini soylesin.Esinin karsi cikacagini sanmiyorum bahane cok birseyler uydurabilir.Lakin gercegi soylerse esini kotu bir duruma sebep olabilir dahasi eger orda oturmaya devam ederse arkadasini tehdit vs ile o kisi rahatsiz edecektir cumle aleme rezil olabilir evli bir adamla gecmiste beraber olmus olmasini one surerek hayatini zindana cevirebilir .Eger konu hayal urunu degilse arkadasinizin pesinde bir bela var
Benim hayal dünyam sizin kadar geniş değil. Neden hayal ürünü olsun hanımefendi.
Arkadaşım eşi ile konuşmuş zaten ve aldıkları karat apartmanda rahatsız oldukları şeyler gördüklerini söylemek

Taşınmalı. Iftiraya bile uğrayabilir.

Adam nikahı kiymislar mi, o kısmı anlamadım.

Maşallah eşi çok olgunmus. Kıymetini bilsinler birbirlerinin.

O omurgasizin eşine üzüldüm. Ne duruma düşürmüş hayat arkadaşını, kızının adını bile öyle bırakmış.

Ayşe numarasını neden değiştirmemiş? Eve gelirsek de tabi ki taşınsınlar kime ne hesap vercekler karı koca öyle uygun görmüşlerdir o kadar

Merhaba hanımlar.
Siteye üye olmayan bir arkadaşım için açıyorum konuyu. Şu an birlikte değiliz, kendisi de sanırım konuyuntakip edecek.
Biraz uzun olabilir yazdıklarım, siz olsanız ne yapardınız bu konuda fikire ihtiyacımız var.
Arkadaşım bundan uzun yıllar evvel (15 yıl olmuştur) avm de çalışırken alışverişe gelip giden bir müşteri arkadaşımdan (ayşe) hoşlanıyor bir kaç gün kompliman vs derken bu adamla (ali) sevgili oluyor. Bir kaç ay dolu dizgin ilişkileri devam ediyor, bu arada ali ayşe ile birlikte olmak istiyor, ısrarcı olduğu dönemler oluyor. Ayşe evlenmeden ilişki yaşamayacağını söyleyince önce imam nikahı yapalım falan diyor ali sırf ilişki için.
Gel zaman git zaman ayşe cidden aşık oluyor; ben o dönemde aliyle tanışmıştım. Ve hiç de hoşlanmamıştım ki kokusu çıkıyor. Bir gün ayşeyi bir kadın kavga kıyamet arıyor ve ali'nin karısı olduğunu söylüyor. O dönemde adamın 3 de çocuğu varmış. O yıllarda adam 30 lu yaşlarda ayşe de 25. Adamın evli olması yanı sıra adı sanı işi gücü hep yalan.
Neyse bizim kız adamdan koşarak kaçıyor. Bir süre adam peşinde devam ediyor klasik mutlu değilim boşanıcam vs hikayeleri. Neyse ki arkadaşım adamdan yakayı kurtarıyor.
Bi 4 5 yıl sonra arkadaşım evleniyor. Şu an 10 yıllık evli. Eşi aklı başında beyefendi laftan sözden de anlar birisi. Evlendikten kısa bir süre sonra bir gece ali ayşeyi arıyor. Sarhoş ben seni unutamadım ben ne halt ettim bir kızım oldu adını senin adın koydum vs zırvalıyor. Bizim ki de o korku ve telaşla beyefendi sanırım yanlış aradınız diyor. Adam sarhoş sarhoş konuşunca eşi telefonu alıyor ve ali ye bak yanlış aramışsın sarhoşsun da aradığın noyu kontrol et vs diyip kapatıyor. Ayşe ile eşi arasında konu o gece kapanıyor. Fakat ayşe nin içi hiç rahat etmiyor ertesi gün eşine durumu anlatıyor fazla detay vermeden. Eşi de zaten buna benzer bir durum sezdiğini, ayşe ye güvendiğini geçmişte olanın geçmişte kaldığını söyleyip ayşe nin numarasınuiı değiştiriyorlar ve konu kapanıyor.
1 ay kadar önce ayşeler ev değiştiriyor, kiracılar. Bir kaç kez karşı komşusu ile kapıda karşılaşıp selamlaşıyorlar. Kadının 4 çocuğu var. 12 13 yaşındaki en küçük kızın adı ayşe.
Fakat evin erkeğini 2 gün öncesine kadar hiç görmüyor.
2 gün önce arkadaşım sabah işe gitmek için evden çıktığında adamla karşılaşıyor. Adam karşı komşusu.
Eli ayağı çekiliyor tabi. 2 gündür gözüne uyku girmemiş. Çok huzursuz.
Ne yapacağını bilmez bir durumda. Ali nin eskiden ki pis tavırları bir süre musallat oluşu vs derken...
Eşine durumu açmalı mı açmamalı mı? Açsa yeniden bu devirde taşınmak, kira kontratı taşınma masrafı ailelere taşınma gerekçesini nasıl anlatacağı bir sürü tilki kafasında. Tabi eşinden de çekinmiyor değil.
Bir de adamı geçtim, yıllar önce "benim yuvamı mı dağıtacaksın" diye kendinimarayan kadınla karşı karşıya...
Ben eşiyle konuşması ve durumu anlatması ve taşınması taraftarıyım ama taşınmayı çevreye anlatamamaktan dolayı endişeli.
Onun da küçük bir kızı var. Site olsun parkı olsun vs diye aikelerden destek alarak kiraya çıktılar. En çok kafasına takılan husus da bu. Açıklayamamak....
Valla akşam ayşelerde oturmadaydık. Kızın içi çekilmiş gibi. Benim bile içime bi öküz oturdu.
Yöntem ne olmalı?
Okuyan herkese teşekkür ederim biraz uzun oldu
Eşine durumu anlatsın bence. Taşınmaları mantıklı. Ne kadar oldu taşınalı? Alt komşu yada üst komşu ses yapıyo yada ev sahibiyle ilgili bi sorun çıktı desinler🤷🏼‍♀️

Hanımlar merhaba.
Ayşe gece bizim felaket senaryolarından sonra kocasına demiş. Kocası da dur bakalım bir yarın olsun da düşünelim napacağımızı demiş. Adam da gerilmiş biraz.
Ayşe ye çok huzursuzsan annemlerde kal biz de bu arada karşı eve giren çıkan belli değil falan diyelim kulaklarında kalsın demiş.
Hafta başında ev sahibi ile görüşcekmiş önce.
kibarlığına ve olgunluğa hayran kaldım. ayşe çok şanslısın Allah sevginizi daim etsin.

Ayşe numarasını neden değiştirmemiş? Eve gelirsek de tabi ki taşınsınlar kime ne hesap vercekler karı koca öyle uygun görmüşlerdir o kadar
Yıllar önceki mevzu heralde 15 yıl falan vsr. Böyle birşey aklına gelmemiş hiç.
Taşınmayla ilgili aileleri yeni taşıdıkları için çok kurcalar da ortaya bir şey çıkar mı diye korkuyırdu. Eşiyle konuşmuş zaten. Bir iki güne çaresine bakalım demiş eşi

Bence ortak bi cocuk yapip adını ayali koysunlar.Cok sacma bir ergen masalı uydurulmus inanilacak gibi değil kucuk kizin adı da Ayse konmuş falan masala gel...

Bence ortak bi cocuk yapip adını ayali koysunlar.Cok sacma bir ergen masalı uydurulmus inanilacak gibi değil kucuk kizin adı da Ayse konmuş falan masala gel...
Siz beni tanıyor musunuz? Keşke ergen olsam da size masal anlatsam. Menopoza gireceğim yakında.
Sizler yaşamıyorsunuz diye bu olaylsr olmuyor değil.

Yıllar önceki mevzu heralde 15 yıl falan vsr. Böyle birşey aklına gelmemiş hiç.
Taşınmayla ilgili aileleri yeni taşıdıkları için çok kurcalar da ortaya bir şey çıkar mı diye korkuyırdu. Eşiyle konuşmuş zaten. Bir iki güne çaresine bakalım demiş eşi
Eşi bildiği sürece ortaya çıkacak şeyler konusunda içi rahat olsun bence ama nosunu kesinlikle değiştirmeli

Bence eşine durumu açıp biran önce taşınmalı. Zira ilerleyen zamanlarda eşi başka birşekilde öğrenirse aynı anlayışta bulunmaz ve yuvası bile yıkılabilir. Aileye neden hesap vermek zorundaki koca koca insanlar. Ev sahibiyle anlayaşamadık , tavanı aktı , tuvalet taştı , rutubet oldu , aidat konuştuğumuz gibi çıkmadı , karşı dairemizde bekarlar var vs vs.bir yığın bahane uydurulabilir bence. Hiç birşey eşinib güveninden evinin huzurundan daha önemli olmamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back