Bir Anda Ortadan Tüymek

Kim bakacak yurtdışında çocuğuna?
Boşanmış arkadaşlarımın hepsi iş,cocuk, ev üçgeninde neredeyse sıfır sosyal hayatla yaşıyorlar?
Sen daha çok genç, ilişkisi olmadan duramayacak yapıda birisin.
Nasıl bakacaksın 7-24 bakım isteyen bir bebeğe?
Cidden düşünüyor musun bunları?
Çalışmam. Babamdan annemden destek alırım en azından kreşe başlayacağı zaman gelene kadar. Düşünüyorum elbet her aşamayı.

Çalışmam. Babamdan annemden destek alırım en azından kreşe başlayacağı zaman gelene kadar. Düşünüyorum elbet her aşamayı.
Çalışmayıp sadece çocuk bakacaksın yani öyle mi?

Yanlış ilişkilerini bile babandan uzakta büyümeye bağlayan biri olarak yine başından babasız büyüyeceği kesin olan bir çocuğu dünyaya getirmeyi düşünmek.
Diyecek bir sey yok gerçekten.
Bebege hayatta başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Çalışmayıp sadece çocuk bakacaksın yani öyle mi?

Yanlış ilişkilerini bile babandan uzakta,büyümeye bağlayan biri olarak yine başından babasız büyüyeceği kesin olan bir çocuğu dünyaya getirmeyi düşünmek.
Diyecek bir sey yok gerçekten.
Bebege hayatta başarılar diliyoruz.
Babam yanımda olsaydı daha fazla sorunum olurdu muhtemelen. Uzakta olmak daha hayrıma olmuş.

Meredith cocuk doğurmak, buyutmek sana evcilik oyunu gibi geliyor bence. Toz pembe bakiyorsun su an.

Bak ben 33 yasindayim, senden sanirim 5-6 yas buyugum. Evim arabam var, gelirim var, kimseye verilecek hesabim yok. Evlilik dışı hamile kalsam ve dogurmak istesem annem yanimda olur.

Ama çocuk sadece maddi imkanla büyümüyor. Bak ben bu yasta hala gezme tozma peşindeyim, flort etmeyi seviyorum, icmeyi seviyorum, eglenmeyi seviyorum. Sen özellikle flort ve erkek konularinda benden de rahat bir hayati seviyorsun. Bunu elestiri olarak söylemiyorum, hayat tarzini biliyorum diye diyorum.

Cocuk biraz buyuyunce eski flort imkanlarin, ilişkilerin, hayatina girecek erkekler kalmayacak. Daha otuzlarinin basinda babasiz cocuk sahibi bir anne olacaksin. Ve inan bana orta vadede sen bundan cok sıkılacaksin. O zaman cocugu annen mi büyütecek?

Hadi sen buyuttun diyelim, hayatina girecek o kadar adami cocukla nasil muhatap etmeyeceksin? Hayatima adam girmez deme, bu kendini kandirmak olur.

Bak bunu en yakinlarim disinda kimse bilmez ama yaz başında benzer riski yasadim. Cok sukur hamile degilmisim ama sonuclari alana kadar aklim cikti. Benimki de matah adam degildi ama seninkinden cok daha sorumluluk sahibiydi, eminim doguracagim desem destek olurdu. Ona ragmen benim hayatim cocugu kaldirmazdi. Dedigim gibi senin hayat tarzin benimkinden de rahat. Hayatinda sabit bir adam olup durulmadan sen cocuklu hayattan sıkılırsın. Bunu uzmek icin soylemiyorum. Persembenin gelisi carsambadan bellidir.

Ha illa ama illa doguracagim diyorsan, babalik hakkini sen verdin adam almadi. Birak, babalik etmek istiyorsa cabalasin biraz.

Çok bağlandım. Tüm odak noktam o oldu diyebilirim. Düzenli olarak terapiye devam ederim, çocuğu da düzenli olarak pedagoğa götürürüm. Aramızda kaç kişi mükemmel ailelerde doğdu ki? Çoğu evlerde kavga dövüş içerisinde büyüyor çocuk. Belki ebeveynler bir olmasa çok daha mutlu olacaklar.
Sen bu çocuğu yük olarak görseydin zaten bir an önce aldırmanın yoluna bakardın. Türkiye’de herkes aynı şartlarda değil. Ben 15 senelik evliliğim bittiğinde, el elde baş başta yapayalnız kaldığımda kadın doğum doktorum “sperm bankasından sperm alalım. Yurtdışında büyütürsün” demişti.
Bence burda konu açman bile gereksiz. Sen kendine inanıyorsan gayette tek başına büyütebilirsin. Üstelik çocuk olunca da hayatın öldü, bitti değil. İlk seneler biraz zor olacak. Sonra yine kendine ait bir hayatın olabilir. Öyle olsa hiç bir kadın 2.-3. Evliliğini Yapamazdı. Benim çocuklu arkadaşım çocuksuz bir adamla evlendi. Çocuk bu yeni adama “baba” diyor. Herkesin tek tip prototip bir hayatı yok. Senin serüvenini de yaşayıp, görürüz.
Ben sana özelden instagramda takip ettiğim kadının adını yazayım. Önceki konunda yazmıştım. Evlilik dışı bir kızı olduğunu. Gayet mutlu mesut bir hayat sürüyorlar.

konuyu okurken ya zorunlu yada meredith demistim içimden ne yalan soyleyim.
orda konusulacak hersey konusuldu zaten durumun zorlugu vs.
ortadan kaybolamazsin kaybolmamalisinda bence, iğrenç miğrenç iliskinin sekli baglamaz cocugu meryem ana gibi tek basina yapmadin sonucta.
senin ortadan kaybolman onun hayrına
zorunluda "doğur biz bakarız" diyecek bir aile yok
hem madden yok hem kültür olarak yok

Meredith anladığım kadarıyla üst sınıf bir sosyoekonomik aileden (parçalanmış da olsa) geliyor, çalışmadan birkaç sene bebek bakabilir
çevresi buna uygun
ama
psikolojisi/karakteri ve yaşı buna pek uygun değil bizim burada gördüğümüz kadarıyla

Bu polis hastaneye mi ne giderken arabada konu sahibini darp falan etmemiş miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Tutmuş bir de bebek mi yapmış bu adamdan?

Bu baska bir polis sanırsam, o polis taksiciden önceydi. ba adam daha yeni sankim. Ben de yanlış hatırlamıyorsam gebelik testi için konu sahibesini zorla darp ede ede hastaneye götürmüştü. Bu adam direkt vınlamış, bence farklı kişiler.

Son düzenleme:
Bu baika bir polis sanırsam, o polis taksiciden önceydi. ba adam daha yeni sankim. Ben de yanlış hatırlamıyorsam gebelik testi için konu sahibesini zorla darp ede ede hastaneye götürmüştü. Bu adam direkt vınlamış, bence farklı kişiler.
Beni kimse darp etmedi, edemez de zaten. Çarpıtmasanız olayları.

Beni kimse darp etmedi, edemez de zaten. Çarpıtmasanız olayları.

valla konu bu: Dizi Tadında Bir Akşam

Adam seni ite kaka teste götürüyor, arabada karşılıklı darp yapıyorsunuz sonrası bir Meredith klasiği olarak otel ve güzel bir gece! :KK57:

Her konuna aynı şeyi yazmışım , psikopatlara takılma, kendine dikkat et, psikiyatri doktoruna git ... valla zamanıma acıdım şimdi akıllanmak yerine bayır aşağıda daha da vites taktın

Eklentiler

• m2.png
    m2.png
    57,8 KB · Görüntüleme: 195
  • m1.png
    m1.png
    88,9 KB · Görüntüleme: 194
Konularını bilmiyorum yaşını bilmiyorum yaşadıklarını bilmiyorum ...
ilk sayfayı ve sadece bu sayfayı okudum..
Asla akıl vermek düşmez bizlere buradaki kimseye evet sen sormuş be demişsin ki siz yorum yapıp geçeceksiniz ben yaşayacağım ..
O kadar haklısın ki sadece sen yaşayacaksın bu hayatı , aile desteği çok çok çok önemli Onuda almışsın bu süper birşey sevindim buna gerçekten ... lakin bazı sorularım olacak ... ben bir anneyim ilk evladım 1 buçuk yaşındaydı ilk evliliğim sonlandığında ..
ailem hep yanımdaydı ama genç bir anne olarak aşırı zorlandım ..neydi zorlandığım konular ...
Oğlum dört yaşına gelene kadar çalışamadım bana ihtiyacı vardı Eve kapandım desem yeridir bunalımlar yaşadım evet atlattım mı tabiki geçicidir herşey geçti ... sen bunun gibi bunalımlara hazır mısın?
2. Zorluk
Aile destek olsada kendi yuvası gibi olmuyor insana hiç bir yer , çalışamazsan ailenin birşeleri almasını düşünmesini beklemeye hazır mısın ? Yani kısaca başkasının eline bakmaya evladınla hazır mısın ?
3. Zorluk
Babasız büyüttüm sayılır bende hayırsız sorumsuz bir babaya dönüştü ayrılınca yıllarca evladımın akıl sağlığı olsun diye zorla kavgayla görüştürdüm onları ama sık sık da değil bazen aylarca göremedi yavrum babasını hasta bile oldu hasretinden ...
Bunun vicdan azabını bile ben yaşadım ... bu tür olaylara hazır mısın ?
4. Zorluk
İnsan evladı olunca herşeyi daha sık eleyip daha ince dokuyor
Sevmeye sevilmeye ihtiyacın olacak ama önceliğin artık kendin ve sadece senin hayatın her olmayacak
Kendinden önce evladıma iyi davranır mı sever mi diye düşüneceksin em ufak bir yanlış yaparsa ne yaparım diyeceksin oğlun veya kızın omu sever mi ister mi diye düşüneceksin ve güvenli bağ üçünüzün arasında olur mu bilemeyeceksin ( doğru kişi gelene kadar sürecek bu , ve belki o doğru kişi hiç gelmeyecek)
Çocuk olduğu için bi çok erkek sevgiden ziyade sadece gün geçirmek için görüşecek görüşmek isteyecek başta anlamayacaksın evladına bile cici baba olacaklar yalandan yalan olduğunu anladığında hayattan soğuyabilirsin hazır mısın ??
Elbette bunların hiç birini bu şekilde yaşamayabilirsin ama herşeyin en kötüsünü düşünerek göğüsleyebilecek gücü kendinde bulabiliyorsan yarın öbür gün çocuk doğunca büyürken pişman olup çocuğu da ailene bırakıp kendi hayatını yaşamayacak ben onu zaten babasızken birde annesiz bırakmayacaksan ...
doğur gitsin 🥰 çünkü evlat aşırı tatlı herşeyine değecek bir meyve ...
Bugün oğlum 10 yaşında ve her gün iyiki doğurdum diyorum ...
😊

X