- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
Ben herşey gibi anneliğinde özellikle şu sosyal medya patladıktan sonra abartıldığını düşünüyorum.
Çoğumuz bir çocukla kafayı yerken, adına öğretmen denen ama etten kemikten olduğunu unuttuğumuz insanların 20-25 çocukla hiç sıkılmadan bunalmadan rahatlıkla baş etmesini bekliyoruz.
Bırakın eğitimi öğretimi biz bir çocuğu kıçının üzerine oturtamazken, öğretmenin tatlı sert olmadan 20-25 çocuğu kıçının üzerine oturmasını .... Bu biraz hayalcilik değil mi ?
Geçen gün iş arkadaşlarımla benzer konuyu konuştuk. (Yaş aralığımız 38-40 ) Bizler okulda dayak yedik. Sıra dayağı, ödev yapmadın dayağı, tahtaya yazıldın dayağı. Hangimizin psikiloji bozuldu, hangimiz psikopat olduk. Evde dayak mevzusu açılmazdı bile bu normal, rutin birşeydi. Öğretmendi yapabilirdi.
Ben anne ve babasından bir tokat bile yemeyen tekne kazıntısı bir tipim. Anne ve babam bana bir tokat atmamışken okulda dayak yememi hiç garip karşılamadı, yapmışımdır birşey.
Şimdi Allah korusun çocuğumuza biri bir tokat atsa kendimizi mahkeme koridorlarında buluruz.
Bu dayak olmalı demek değil ama öğretmende insan.
Korkmayın hiçbir çocuğa bir düdükle bir şey olmaz.
ağzınıza sağlık