Eger aynı kişiyse o hikayede kadın adamla beraber olmak istemiyordu. Adamı başta biraz beğeniyordu ama sonra tanıdıkça iyice soğudu. Maddiyat için mantık evliliği yapıyordu bir de kimseye anlatamayacagi bir namus temizleme mevzusu olduğunu söylüyordu. Daha önce de başından 2 Nişan geçmiş. Gün geçtikte adamın maddiyat konusunda yalan söylediğini düşünmeye başladı (adamın tuttuğu 1+1 ev, aldığı yüzük vs) ben bir süre girmemistim siteye sonradan okudum ki gerdek gecesi regl kanıyla adamı kandıracagini, belki de nikah masasında bırakacağını vs anlatmış. Sonra da insanlar haliyle eleştirip adama üzülmeye başlayınca o konuya yazmamış bir daha.
2020 gelinleri başlığında bir kaç entrysini gördüm, düğün gecesi evden kovmuş adam, kesinlikle bosanicam demiş. Gerekçesi kadının birlikte olmak istememesi sanırım öyle yazmış. Üstüne bir de balayı istedi diye mi kızmış ne. Sonrasında adam özür diliyor geri dönmesi için arıyor, ne istiyorsan o olsun diyor falan ama kadın ısrarla o evden çıkarken yaşadığım özgürlük ve mutluluk hissini kimseye geri vermem kesinlikle bosanicam demişti en son. Zsten bir daha siteye girmemis. Çok enteresan bir konuydu, başından beri adamı ilk gün bırakma niyeti belliydi sebebini kimse anlamadı. Konuyu takip eden başkaları da okursa benim gibi bağlantı kuracaktir eminim baya popüler bir konuydu ama tabi tesadüf olabilir kimseyi zan altında bırakmayayim. Kadının akıbetini merak ediyordum zaten üstüne bunu okuyunca benzetip yazmak istedim