• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir an evvel boşanmam lazım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası ailemden giden bir takı yok kendi tarafının takıları. Onlar için uzatamam davayı yeter ki bitsin. Annesinin taktığı bir takı vardı sadece bende yüzsüz beyimiz onu istedi benden bende duruşmaya gelirsin dava biter alırsın dedim kabul etti . Sonuçlanınca onu da vericem.
Ne veriyorsun ya cok büyük mihir takmışlar sanki de bi de utanmadan istiyor beyfendi! De ki bununla da tatile gidicem piskolojim icin Verme!!

O boşanmaymış araştırdım. Fethi pekin diye biriyle evlenmiş. Hatta adamın babası baya ünlü bi avukat. Bir sene sürmüş boşanmaları resmi olarak. Evet bir gün evli kalmışlar sadece ama resmiyette bir günde boşanmamışlar. 2004 te evlenip 2005 de boşanmış görünüyor . Demekki ünlülerin bir günde biten evliliğinde de resmi boşanma biraz sürüyor .

Bana kalırsa cinsellik yaşamadığınızı söylerseniz (eğer eşinizin yapamaması ile ilgiliyse) ilk celsede boşanırsınız. Hukuki bilgim yok, kulaktan dolma ile böyle bir çıkarım yaptım.

İlk duruşmada tanık dinlenmez. Hiçbir hakim de kolay kolay odasına gittiğinizde sizi dinlemez. Dediğim gibi sabır.:super:
Ben 2 kez hakimin odasına gidip konuşabildim, Ankara'dayım, hatta bugün konuştum. Belki şans yüzüme güldü bilmiyorum ama konu sahibi de denesin derim

Merhaba hanımlar sizlere bir an evvel boşanabilmek için fikir danışmaya geldim. Özellikle avukat vs olan arkadaşlar da bir yol gösterir ise çok sevineceğim.

Benim 4 aylık bir evliliğim vardı. Yaklaşık bir ay kadar önce boşanma davamı açtım. Eşimle hiç cinsel ilişkim olmadı. Eşimin beni evden kovduğuna dair mesajlarım falan var onları da sundum mahkemeye. Şimdi sorunum şu ki biliyorsunuz 1 sene dolmadığı için çekişmeli olarak açılmak zorunda. Ben tabiki çekişmeli açtım davayı. Ama karşıdaki eş olacak şahsı binbir güçlükle dilekçeye cevap vermemesi için ikna ettim. Davaya cevap verme süresi doldu ve cevap vermedi. Bu iyi bir şey çünkü cevap vermediği için hem artık iddia edebileceği bir şey olmazmış , hemde en azından dilekçeler süresini beklemeksizin daha kısa sürede duruşma günü alabilirim diye düşünüyorum. Şimdi acaba hakimle konuşmak lazım mı davalı cevap vermedi artık duruşma günü verilsin diye ? İşe yarar mı acaba ?

Karşı taraf duruşmaya geleceğini söyledi , boşanmak istiyor o da şimdilik . ama tabi aşırı derecede öfkeli bana. Cevap verme süresi dolana kadar iki günde bir arayıp bağırıp çağırıp küfrediyordu bana . Şimdi kesti şükür . Bu yüzden Bir yandan da korkuyorum . Eğer duruşmaya gelirse ilk celsede bitme imkanı olur mu ? Ve benim şimdi hakimle duruşma günü için konuşmam işe yarar mı ? Sıkıntı çıkmadan en kısa sürede boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Herkes bir sey sormuş ben neden cinsellik olmadi onun merakındayim okudum okudum yorum cevapları bulamadim😂
Bu arada ne en kisa zamanda kurtulursunuz ınş

Ben 2 kez hakimin odasına gidip konuşabildim, Ankara'dayım, hatta bugün konuştum. Belki şans yüzüme güldü bilmiyorum ama konu sahibi de denesin derim
Gerçekten mi ay çok büyük umut oldu. Boşanma için mi konuştunuz siz de . Gerçi benimmde yıllar evvel okulla davam olmuştu o zaman idare mahkemesi başkanına gidip baya konuşuyordum. Normal hakim de değildi daire başkanıydı. Belki de konuşur ya inşallah.

Gerçekten mi ay çok büyük umut oldu. Boşanma için mi konuştunuz siz de . Gerçi benimmde yıllar evvel okulla davam olmuştu o zaman idare mahkemesi başkanına gidip baya konuşuyordum. Normal hakim de değildi daire başkanıydı. Belki de konuşur ya inşallah.
3 ay kadar önce vesayet davası için sulh hukuk mahkemesi hakimiyle, daha bu sabah da boşanma için aile mahkemesi hakimiyle konuştum :) Umarım siz de görüşebilirsiniz ♥️

Herkes bir sey sormuş ben neden cinsellik olmadi onun merakındayim okudum okudum yorum cevapları bulamadim😂
Bu arada ne en kisa zamanda kurtulursunuz ınş
Takılarla alakalı kavga çıktı . Benim bir akrabam takılar kimde kalıyor fln diye atladı . Yoksa benim pek umrumda değildi erkek tarafı kız tarafında kalmış. Bu da benim yedi ceddime saydırdı. Eve girdik ama kavgalı girdik sonrası malum sabaha kadar kavga ve kapanış.

3 ay kadar önce vesayet davası için sulh hukuk mahkemesi hakimiyle, daha bu sabah da boşanma için aile mahkemesi hakimiyle konuştum :) Umarım siz de görüşebilirsiniz ♥️
Nasıl girdiniz odaya yani ne dediniz nasıl tanıttınız kendinizi ? Benim için umut verici bir durum. Siz ne sebeple görüştünüz peki .? Benim sebebim çekişmeli açılmak zorunda olan ama anlaşmalı (inşallah) boşanma konusunda yardımcı olur mu ile alakalı ilk duruşmada tanık dinler mi ? Böyle bir konuda dinler mi sizce beni ?

Nasıl girdiniz odaya yani ne dediniz nasıl tanıttınız kendinizi ? Benim için umut verici bir durum. Siz ne sebeple görüştünüz peki .? Benim sebebim çekişmeli açılmak zorunda olan ama anlaşmalı (inşallah) boşanma konusunda yardımcı olur mu ile alakalı ilk duruşmada tanık dinler mi ? Böyle bir konuda dinler mi sizce beni ?
Benim anlaşmalı, duruşmam var, duruşmayı erteletmek istiyorum, bir süre ayrı yaşamak, değerlendirmek istiyoruz diye gittim. Duruşmada söyleyin erteleriz dedi o da.
Ben adliyede hakimin odasının yanında kalemi var önce oraya gittim. Orayla görüştüm ama sonra hakimle de konuşmak istedim. Kapısını çaldım kilitliydi yarım saat kadar bekledim. Gelince çalıp girdim, "efendim iyi çalışmalar, iki dakikanızı alabilir miyim" dedim. Buyrun dedi. xxx dosya numaralı anlaşmalı boşanma davamın duruşma gününü ertelemem mümkün müdür, eşimle görüşme halindeyiz, ayrı yaşıyoruz ve tedavi durumları var, biraz daha düşünmek istiyorum dedim. O da anlattığım şekilde cevap verdi.

Bence "efendim iki dakikanızı rica edeceğim, zor bir durumum var" diye gir lafa. Çok kısa şekilde durumunu anlat, "benim dört aylık bir evliliğim var ancak 1 gün aynı evde yaşadık, birlikteliğimiz dahi olmadı, düğün gecemde hakaretler ile evden kovuldum, bir seneyi beklemeyi gururuma yediremiyorum, bana yardımcı olur musunuz" gibi söyle, Ankara'da mısın bu arada?

Benim anlaşmalı, duruşmam var, duruşmayı erteletmek istiyorum, bir süre ayrı yaşamak, değerlendirmek istiyoruz diye gittim. Duruşmada söyleyin erteleriz dedi o da.
Ben adliyede hakimin odasının yanında kalemi var önce oraya gittim. Orayla görüştüm ama sonra hakimle de konuşmak istedim. Kapısını çaldım kilitliydi yarım saat kadar bekledim. Gelince çalıp girdim, "efendim iyi çalışmalar, iki dakikanızı alabilir miyim" dedim. Buyrun dedi. xxx dosya numaralı anlaşmalı boşanma davamın duruşma gününü ertelemem mümkün müdür, eşimle görüşme halindeyiz, ayrı yaşıyoruz ve tedavi durumları var, biraz daha düşünmek istiyorum dedim. O da anlattığım şekilde cevap verdi.
Teşekkür ederim. 🙏 Bende gidip bir şansımı deneyeyim.

Bence "efendim iki dakikanızı rica edeceğim, zor bir durumum var" diye gir lafa. Çok kısa şekilde durumunu anlat, "benim dört aylık bir evliliğim var ancak 1 gün aynı evde yaşadık, birlikteliğimiz dahi olmadı, düğün gecemde hakaretler ile evden kovuldum, bir seneyi beklemeyi gururuma yediremiyorum, bana yardımcı olur musunuz" gibi söyle, Ankara'da mısın bu arada?
Yok istanbuldayım. Tamam bu şekilde söyleyim şansımı deneyim belki biraz daha erkene duruşma günü alma imkanı bile bulurum. Karşı taraf cevap dilekçesi vermedi. Boşanmayı kabul ettiğini söylüyor . Bunlar da söyleyim mi duruşmaya geleceşim dedi .

Yok istanbuldayım. Tamam bu şekilde söyleyim şansımı deneyim belki biraz daha erkene duruşma günü alma imkanı bile bulurum. Karşı taraf cevap dilekçesi vermedi. Boşanmayı kabul ettiğini söylüyor . Bunlar da söyleyim mi duruşmaya geleceşim dedi .
Tahminimce ilk dediklerimi söyledikten sonra hakim sana birkaç soru soracaktır, ona cevap verirken bu detayları da sıkıştırıver araya:)

Tahminimce ilk dediklerimi söyledikten sonra hakim sana birkaç soru soracaktır, ona cevap verirken bu detayları da sıkıştırıver araya:)
Çok teşekkür ederim. Biraz cesaret ve umut oldunuz açıkçası. Kendimi çok daralmış hissediyordum açıkçası. Şimdi biraz daha rahatım hakimle konuşacağım.

Ceylan diye bir üye vardı nedense onu getirdi aklıma. Ağustosta evlenmişti. Ağustosta hesabı kapatıp gitmişti. Siz de ağustosta üye olmuşsunuz. O da ilk günden boşanma kararı almıştı neyse tesadüftur tabi muhtemelen de takip ediyordum o konuyu merak ettim akıbetini.
Yaaa ben de aynı kişiyi düşündüm inanın. Sadece ailesinin taktığı bir takıyı istedi falan deyince hele. İyice aklıma o üye geldi. Ve birde o adam da hemen boşanamam rezil olurum falan demişti

Yaaa ben de aynı kişiyi düşündüm inanın. Sadece ailesinin taktığı bir takıyı istedi falan deyince hele. İyice aklıma o üye geldi. Ve birde o adam da hemen boşanamam rezil olurum falan demişti
Bütün anlattıkları birebir üstüne bir de 18 ağustosta üye olmuş. Ağustos'un 9'unda evlenmişti galiba, hatta o gün hesabı kapatmış bir daha da girmemiş siteye çok üstüne gelmişler burada. Ben bayadır girmiyordum geçen girdim okudum son olanları. İlk gün evden kovmalar, takılar, birlikte olmamalar, adamın hakaretleri, namusu gibi görmesi vs. Başından beri ilk gün adamı terk etmeyi düşünüyordu zaten hakime ne diyeceğini bu yüzden düşünüyor olabilir ayrıca benim mesajımı da görmezden geldi. Günah almayayım ama üslubu da çok benziyor direkt aklıma o geldi okur okumaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back