Bir an evvel boşanmam lazım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha yalnız değilmişim. Ben de üslubunu çok benzettim. Eğer aynı kişi ise yine adama üzülmeye devam

Ahaha yalnız değilmişim. Ben de üslubunu çok benzettim. Eğer aynı kişi ise yine adama üzülmeye devam
Ben başında Ceylan'ı anlayıp ona üzülüyordum aslında ama sonradan konu çok kopmuş. Adamı ilk gün bırakma konusundaki ısrarını anlamadım mesela o da anlatamam demiş zaten başka bi durum var diye. Yani adam evden kovduğu için boşanmıyordu kendini evden kovdurma planı varmış zaten. Bunları da kendi başlığına değil 2020 gelinleri başlığına yazmış orada okudum bi kaç gün önce. Adam da haliyle masraf yaptı zorluk çıkarıyordur o yüzden çok benzettim sadece 4 aylık evliyim kısmı tutmuyor onu da özellikle yanlış vermiştir zaten

Ben hollandada yasiyorum onceden cocuklarin beynini evleneceginiz insan turk olsun diye yikardim ama boyle yasananlari duydukca artik durust insan olsun yeter kimi sevip sevilceklerse onlarla evlensinler

Ben hollandada yasiyorum onceden cocuklarin beynini evleneceginiz insan turk olsun diye yikardim ama boyle yasananlari duydukca artik durust insan olsun yeter kimi sevip sevilceklerse onlarla evlensinler
Yok vallahi Türk murk farketmez bence de, merhametli olsun, dürüst olsun, sadık olsun böyle şeyler önemli. Ceylan'ın konusunu biliyor muydunuz?

Yok vallahi Türk murk farketmez bence de, merhametli olsun, dürüst olsun, sadık olsun böyle şeyler önemli. Ceylan'ın konusunu biliyor muydunuz?
Ben suan yazilani biliyorum oncesini sizden okudum ayni kisiyse sayet.bir akrabamda boyle bir durum olmustu erkek istemiyordu ailesi evlendirdi ama adam ilk gunden hic beraber olmamisti falan o yuzden dogru soyleyebilecegini dusunmustum.

Bu bence bosanmak icin yeterli olur Hakim acisindan.bilemiyorum neden evlenmis esiniz ama sizede bir tazminat falan odemeli sonucta evlilige niyeti yokmus
Bu arada gercekten diger arkadaslarin dedigi dogruysa ve siz problem yaptiysaniz lutfen adamin tum masraflarini karsilayin ozur dileyin ve oyle bosanin cunku ister Karma ister Kader yaptigimiz her seyin karsiligini gorecegiz ya biz ya sevdiklerimiz.

1 gece aynı evde kalmakla nasıl biri boşanma kararı verir ki, eksik bir şeyler var gibi geliyor. Yukarıda bir üye de başka bir üye olabilir mi demiş, Kazen olabilir mi 2. üyelik falan?

Benim de aklima o geldi. Ilk gunden evi terk etmisti falan

Ben suan yazilani biliyorum oncesini sizden okudum ayni kisiyse sayet.bir akrabamda boyle bir durum olmustu erkek istemiyordu ailesi evlendirdi ama adam ilk gunden hic beraber olmamisti falan o yuzden dogru soyleyebilecegini dusunmustum.
Eger aynı kişiyse o hikayede kadın adamla beraber olmak istemiyordu. Adamı başta biraz beğeniyordu ama sonra tanıdıkça iyice soğudu. Maddiyat için mantık evliliği yapıyordu bir de kimseye anlatamayacagi bir namus temizleme mevzusu olduğunu söylüyordu. Daha önce de başından 2 Nişan geçmiş. Gün geçtikte adamın maddiyat konusunda yalan söylediğini düşünmeye başladı (adamın tuttuğu 1+1 ev, aldığı yüzük vs) ben bir süre girmemistim siteye sonradan okudum ki gerdek gecesi regl kanıyla adamı kandıracagini, belki de nikah masasında bırakacağını vs anlatmış. Sonra da insanlar haliyle eleştirip adama üzülmeye başlayınca o konuya yazmamış bir daha.

2020 gelinleri başlığında bir kaç entrysini gördüm, düğün gecesi evden kovmuş adam, kesinlikle bosanicam demiş. Gerekçesi kadının birlikte olmak istememesi sanırım öyle yazmış. Üstüne bir de balayı istedi diye mi kızmış ne. Sonrasında adam özür diliyor geri dönmesi için arıyor, ne istiyorsan o olsun diyor falan ama kadın ısrarla o evden çıkarken yaşadığım özgürlük ve mutluluk hissini kimseye geri vermem kesinlikle bosanicam demişti en son. Zsten bir daha siteye girmemis. Çok enteresan bir konuydu, başından beri adamı ilk gün bırakma niyeti belliydi sebebini kimse anlamadı. Konuyu takip eden başkaları da okursa benim gibi bağlantı kuracaktir eminim baya popüler bir konuydu ama tabi tesadüf olabilir kimseyi zan altında bırakmayayim. Kadının akıbetini merak ediyordum zaten üstüne bunu okuyunca benzetip yazmak istedim

Hic beraberlik olmamis eger bu sizin isteginiz ise demek siz planli programli adami kandirmissiniz bence adamin tum masraflarini bari odeyin. Sonra kadina siddete hayir derler ya illa fiziksel siddet mi onemli gurur haysiyet rencide edilmesi kullanilmis olmakta bir siddettir

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim zor bi durum. Eşimin yiğenide bir yıl dolmadan mahkemeye başvuruda bulundu bir ay olmadan boşandı. Ama her iki tarafta boşanmak istiyorum dedi. Gerçi salaklar 3 ay sonra geri evlendi neyse konumuz bu değil

Demek evlenip ayrilmis olmak icin evlenmis bilemiyorun Allah genclere akil fikir versin

Yaaa ben de aynı kişiyi düşündüm inanın. Sadece ailesinin taktığı bir takıyı istedi falan deyince hele. İyice aklıma o üye geldi. Ve birde o adam da hemen boşanamam rezil olurum falan demişti
O konuyu çok merak ediyorum, linki ya da konu ismini biliyor musunuz acaba?

Ben konudan hiçbişey anlamadım.
Ilk gün takılardan dolayı kavga ettiniz diye mi boşanmak istediniz?

Yol yakınken döndüğün iyi olmuş. Ama ben olsam takilarimi vermezdim. Evliliğinizi mahvetmis bi de ödül gibi adama bırakmayın bişey. İnşallah çabucak kurtulur kendi yolunuza bakarsınız.

Konu tuhaf bir hal almaya başladı . Yorumumu geri alıyorum Burada madur olan adam mi acaba ? Bir de onu dinlemek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…