- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Ahaha yalnız değilmişim. Ben de üslubunu çok benzettim. Eğer aynı kişi ise yine adama üzülmeye devamBütün anlattıkları birebir üstüne bir de 18 ağustosta üye olmuş. Ağustos'un 9'unda evlenmişti galiba, hatta o gün hesabı kapatmış bir daha da girmemiş siteye çok üstüne gelmişler burada. Ben bayadır girmiyordum geçen girdim okudum son olanları. İlk gün evden kovmalar, takılar, birlikte olmamalar, adamın hakaretleri, namusu gibi görmesi vs. Başından beri ilk gün adamı terk etmeyi düşünüyordu zaten hakime ne diyeceğini bu yüzden düşünüyor olabilir ayrıca benim mesajımı da görmezden geldi. Günah almayayım ama üslubu da çok benziyor direkt aklıma o geldi okur okumaz
Ben başında Ceylan'ı anlayıp ona üzülüyordum aslında ama sonradan konu çok kopmuş. Adamı ilk gün bırakma konusundaki ısrarını anlamadım mesela o da anlatamam demiş zaten başka bi durum var diye. Yani adam evden kovduğu için boşanmıyordu kendini evden kovdurma planı varmış zaten. Bunları da kendi başlığına değil 2020 gelinleri başlığına yazmış orada okudum bi kaç gün önce. Adam da haliyle masraf yaptı zorluk çıkarıyordur o yüzden çok benzettim sadece 4 aylık evliyim kısmı tutmuyor onu da özellikle yanlış vermiştir zatenAhaha yalnız değilmişim. Ben de üslubunu çok benzettim. Eğer aynı kişi ise yine adama üzülmeye devam
Bu bence bosanmak icin yeterli olur Hakim acisindan.bilemiyorum neden evlenmis esiniz ama sizede bir tazminat falan odemeli sonucta evlilige niyeti yokmusİlk günden sapıttı. Hiç evlilik hayatı yaşamadık.
Ben hollandada yasiyorum onceden cocuklarin beynini evleneceginiz insan turk olsun diye yikardim ama boyle yasananlari duydukca artik durust insan olsun yeter kimi sevip sevilceklerse onlarla evlensinlerBen başında Ceylan'ı anlayıp ona üzülüyordum aslında ama sonradan konu çok kopmuş. Adamı ilk gün bırakma konusundaki ısrarını anlamadım mesela o da anlatamam demiş zaten başka bi durum var diye. Yani adam evden kovduğu için boşanmıyordu kendini evden kovdurma planı varmış zaten. Bunları da kendi başlığına değil 2020 gelinleri başlığına yazmış orada okudum bi kaç gün önce. Adam da haliyle masraf yaptı zorluk çıkarıyordur o yüzden çok benzettim sadece 4 aylık evliyim kısmı tutmuyor onu da özellikle yanlış vermiştir zaten
Yok vallahi Türk murk farketmez bence de, merhametli olsun, dürüst olsun, sadık olsun böyle şeyler önemli. Ceylan'ın konusunu biliyor muydunuz?Ben hollandada yasiyorum onceden cocuklarin beynini evleneceginiz insan turk olsun diye yikardim ama boyle yasananlari duydukca artik durust insan olsun yeter kimi sevip sevilceklerse onlarla evlensinler
Yanlis biliyorsun. Yeni evlilerde dava cekismeli avilip sonra biz anlastik diye anlasarak bosanabiliyorsunuz. Avukatin yok mu?Bir seneden önce çeviremiyorum
Ben suan yazilani biliyorum oncesini sizden okudum ayni kisiyse sayet.bir akrabamda boyle bir durum olmustu erkek istemiyordu ailesi evlendirdi ama adam ilk gunden hic beraber olmamisti falan o yuzden dogru soyleyebilecegini dusunmustum.Yok vallahi Türk murk farketmez bence de, merhametli olsun, dürüst olsun, sadık olsun böyle şeyler önemli. Ceylan'ın konusunu biliyor muydunuz?
Bu arada gercekten diger arkadaslarin dedigi dogruysa ve siz problem yaptiysaniz lutfen adamin tum masraflarini karsilayin ozur dileyin ve oyle bosanin cunku ister Karma ister Kader yaptigimiz her seyin karsiligini gorecegiz ya biz ya sevdiklerimiz.Bu bence bosanmak icin yeterli olur Hakim acisindan.bilemiyorum neden evlenmis esiniz ama sizede bir tazminat falan odemeli sonucta evlilige niyeti yokmus
Benim de aklima o geldi. Ilk gunden evi terk etmisti falanCeylan diye bir üye vardı nedense onu getirdi aklıma. Ağustosta evlenmişti. Ağustosta hesabı kapatıp gitmişti. Siz de ağustosta üye olmuşsunuz. O da ilk günden boşanma kararı almıştı neyse tesadüftur tabi muhtemelen de takip ediyordum o konuyu merak ettim akıbetini.
Eger aynı kişiyse o hikayede kadın adamla beraber olmak istemiyordu. Adamı başta biraz beğeniyordu ama sonra tanıdıkça iyice soğudu. Maddiyat için mantık evliliği yapıyordu bir de kimseye anlatamayacagi bir namus temizleme mevzusu olduğunu söylüyordu. Daha önce de başından 2 Nişan geçmiş. Gün geçtikte adamın maddiyat konusunda yalan söylediğini düşünmeye başladı (adamın tuttuğu 1+1 ev, aldığı yüzük vs) ben bir süre girmemistim siteye sonradan okudum ki gerdek gecesi regl kanıyla adamı kandıracagini, belki de nikah masasında bırakacağını vs anlatmış. Sonra da insanlar haliyle eleştirip adama üzülmeye başlayınca o konuya yazmamış bir daha.Ben suan yazilani biliyorum oncesini sizden okudum ayni kisiyse sayet.bir akrabamda boyle bir durum olmustu erkek istemiyordu ailesi evlendirdi ama adam ilk gunden hic beraber olmamisti falan o yuzden dogru soyleyebilecegini dusunmustum.
Hic beraberlik olmamis eger bu sizin isteginiz ise demek siz planli programli adami kandirmissiniz bence adamin tum masraflarini bari odeyin. Sonra kadina siddete hayir derler ya illa fiziksel siddet mi onemli gurur haysiyet rencide edilmesi kullanilmis olmakta bir siddettirYok maalesef memur değil. Ben nafaka istemem anlaşalım dedim. Çekişmeli görünümlü anlaşmalı boşanma istiyorum yani. 1 yıl değil 1 ay beklemeye sabrım yokki. İlk duruşmada bitsin istiyorum.
keşke avukat arkadaşlardan da bi yorum gelebilse kısa sürmesi için ne yapmam lazım diye
1 seneden önce anlaşmalı olmuyor. Mecbur çekişmeli işte. Kendisi cevap vermedi. Şimdi kısa sürede duruşma günü almaya çalışıyorum. Eğer karşı taraf da duruşmada boşanalım derse ilk celse de biter mi diye soruhorum
Demek evlenip ayrilmis olmak icin evlenmis bilemiyorun Allah genclere akil fikir versinEger aynı kişiyse o hikayede kadın adamla beraber olmak istemiyordu. Adamı başta biraz beğeniyordu ama sonra tanıdıkça iyice soğudu. Maddiyat için mantık evliliği yapıyordu bir de kimseye anlatamayacagi bir namus temizleme mevzusu olduğunu söylüyordu. Daha önce de başından 2 Nişan geçmiş. Gün geçtikte adamın maddiyat konusunda yalan söylediğini düşünmeye başladı (adamın tuttuğu 1+1 ev, aldığı yüzük vs) ben bir süre girmemistim siteye sonradan okudum ki gerdek gecesi regl kanıyla adamı kandıracagini, belki de nikah masasında bırakacağını vs anlatmış. Sonra da insanlar haliyle eleştirip adama üzülmeye başlayınca o konuya yazmamış bir daha.
2020 gelinleri başlığında bir kaç entrysini gördüm, düğün gecesi evden kovmuş adam, kesinlikle bosanicam demiş. Gerekçesi kadının birlikte olmak istememesi sanırım öyle yazmış. Üstüne bir de balayı istedi diye mi kızmış ne. Sonrasında adam özür diliyor geri dönmesi için arıyor, ne istiyorsan o olsun diyor falan ama kadın ısrarla o evden çıkarken yaşadığım özgürlük ve mutluluk hissini kimseye geri vermem kesinlikle bosanicam demişti en son. Zsten bir daha siteye girmemis. Çok enteresan bir konuydu, başından beri adamı ilk gün bırakma niyeti belliydi sebebini kimse anlamadı. Konuyu takip eden başkaları da okursa benim gibi bağlantı kuracaktir eminim baya popüler bir konuydu ama tabi tesadüf olabilir kimseyi zan altında bırakmayayim. Kadının akıbetini merak ediyordum zaten üstüne bunu okuyunca benzetip yazmak istedim
O konuyu çok merak ediyorum, linki ya da konu ismini biliyor musunuz acaba?Yaaa ben de aynı kişiyi düşündüm inanın. Sadece ailesinin taktığı bir takıyı istedi falan deyince hele. İyice aklıma o üye geldi. Ve birde o adam da hemen boşanamam rezil olurum falan demişti
Yol yakınken döndüğün iyi olmuş. Ama ben olsam takilarimi vermezdim. Evliliğinizi mahvetmis bi de ödül gibi adama bırakmayın bişey. İnşallah çabucak kurtulur kendi yolunuza bakarsınız.Kendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?