- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Kendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.Ayrılığın sebebi ne? Şundan soruyorum bana kızgın demişsiniz. Boşanma işini yokuşa sürebilir
Pardon da takılarunı neden veriyorsun? Adama sen iyi yol vermişşin valla olan sana olmus Aklın varsa takıları almak için de dava ac Sonucta bir evlilik bitmiş hakkın olanı alKendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.
Helal olsun size, başka kadınlara da örnek olsun. Bu adam hiçbir zaman düzelmeyecekti. Yıllarca onun kahrını çekmek gibi bir hata yapmadınız neyse kiKendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.
Çok doğru karar vermişsiniz tebrik ederim sizi. Aman yeni evliyim, seviyorum, düzelir gibi bahanelerle sığınmamışsınızKendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.
Açıkçası ailemden giden bir takı yok kendi tarafının takıları. Onlar için uzatamam davayı yeter ki bitsin. Annesinin taktığı bir takı vardı sadece bende yüzsüz beyimiz onu istedi benden bende duruşmaya gelirsin dava biter alırsın dedim kabul etti . Sonuçlanınca onu da vericem.Pardon da takılarunı neden veriyorsun? Adama sen iyi yol vermişşin valla olan sana olmus Aklın varsa takıları almak için de dava ac Sonucta bir evlilik bitmiş hakkın olanı al
Teşekkür ederim . Daha ilk günlerden söylediği lafları duysaydınız. Sanki annesini babasını öldürmüşümHelal olsun size, başka kadınlara da örnek olsun. Bu adam hiçbir zaman düzelmeyecekti. Yıllarca onun kahrını çekmek gibi bir hata yapmadınız neyse ki
Teşekkür ederim . İnşallah hakimler de böyle düşünür. Benim bir an evvel boşanmam lazım bunun içinde izlenecek doğru yol arıyorum.Çok doğru karar vermişsiniz tebrik ederim sizi. Aman yeni evliyim, seviyorum, düzelir gibi bahanelerle sığınmamışsınız
İnşallahboşver takıları biran önce boşanmaya bak.inşaallah kalbine göre birini bulursun
4ayda noldu da bukadar sapittiİnşallah
İlk günden sapıttı. Hiç evlilik hayatı yaşamadık.4ayda noldu da bukadar sapitti
Evlenmeden önce kendini mi gizlemiş
Evlenmeden once nasildiİlk günden sapıttı. Hiç evlilik hayatı yaşamadık.
İyi birisiydi . Yani ben öyle sanmışımEvlenmeden once nasildi
Mehrini ister zatenPardon da takılarunı neden veriyorsun? Adama sen iyi yol vermişşin valla olan sana olmus Aklın varsa takıları almak için de dava ac Sonucta bir evlilik bitmiş hakkın olanı al
Anladim hemen bosanmak istiyorsaniz ozaman anlasmali basvurmaniz lazımİyi birisiydi . Yani ben öyle sanmışım
1 seneden önce anlaşmalı olmuyor. Mecbur çekişmeli işte. Kendisi cevap vermedi. Şimdi kısa sürede duruşma günü almaya çalışıyorum. Eğer karşı taraf da duruşmada boşanalım derse ilk celse de biter mi diye soruhorumAnladim hemen bosanmak istiyorsaniz ozaman anlasmali basvurmaniz lazım
Yok yok hiç bişi istemiyorum. Ondan tek istediğim en kısa sürede soyadımı geri vermesi başka hiç bişe istemiyorum.Mehrini ister zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?