Bir an evvel boşanmam lazım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.075
83
34
Merhaba hanımlar sizlere bir an evvel boşanabilmek için fikir danışmaya geldim. Özellikle avukat vs olan arkadaşlar da bir yol gösterir ise çok sevineceğim.

Benim 4 aylık bir evliliğim vardı. Yaklaşık bir ay kadar önce boşanma davamı açtım. Eşimle hiç cinsel ilişkim olmadı. Eşimin beni evden kovduğuna dair mesajlarım falan var onları da sundum mahkemeye. Şimdi sorunum şu ki biliyorsunuz 1 sene dolmadığı için çekişmeli olarak açılmak zorunda. Ben tabiki çekişmeli açtım davayı. Ama karşıdaki eş olacak şahsı binbir güçlükle dilekçeye cevap vermemesi için ikna ettim. Davaya cevap verme süresi doldu ve cevap vermedi. Bu iyi bir şey çünkü cevap vermediği için hem artık iddia edebileceği bir şey olmazmış , hemde en azından dilekçeler süresini beklemeksizin daha kısa sürede duruşma günü alabilirim diye düşünüyorum. Şimdi acaba hakimle konuşmak lazım mı davalı cevap vermedi artık duruşma günü verilsin diye ? İşe yarar mı acaba ?

Karşı taraf duruşmaya geleceğini söyledi , boşanmak istiyor o da şimdilik . ama tabi aşırı derecede öfkeli bana. Cevap verme süresi dolana kadar iki günde bir arayıp bağırıp çağırıp küfrediyordu bana . Şimdi kesti şükür . Bu yüzden Bir yandan da korkuyorum . Eğer duruşmaya gelirse ilk celsede bitme imkanı olur mu ? Ve benim şimdi hakimle duruşma günü için konuşmam işe yarar mı ? Sıkıntı çıkmadan en kısa sürede boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Ayrılığın sebebi ne? Şundan soruyorum bana kızgın demişsiniz. Boşanma işini yokuşa sürebilir

Ayrılığın sebebi ne? Şundan soruyorum bana kızgın demişsiniz. Boşanma işini yokuşa sürebilir
Kendisi sarhoşken ben sana herşeyi söyleyim annenden girip bilmem nerenden çıkayım , boşanmayı da isteyim ama ayılınca senden özür dileyip tamam deyip affetmeni bekleyim kafasında bi insan. O yüzden böyle bir insana katlanamamam boşanma sebebim. Önce kendisi boşanmak istiyor sonra ben tamam deyip uygulamaya geçince beni tehdit ediyor. Bu kadar kısa evlilikte boşanmada rezil olamazmış etrafa. Kendisinden talebim yok takıları da o aldı.

Pardon da takılarunı neden veriyorsun? Adama sen iyi yol vermişşin valla olan sana olmus Aklın varsa takıları almak için de dava ac Sonucta bir evlilik bitmiş hakkın olanı al

Helal olsun size, başka kadınlara da örnek olsun. Bu adam hiçbir zaman düzelmeyecekti. Yıllarca onun kahrını çekmek gibi bir hata yapmadınız neyse ki

Çok doğru karar vermişsiniz tebrik ederim sizi. Aman yeni evliyim, seviyorum, düzelir gibi bahanelerle sığınmamışsınız

Pardon da takılarunı neden veriyorsun? Adama sen iyi yol vermişşin valla olan sana olmus Aklın varsa takıları almak için de dava ac Sonucta bir evlilik bitmiş hakkın olanı al
Açıkçası ailemden giden bir takı yok kendi tarafının takıları. Onlar için uzatamam davayı yeter ki bitsin. Annesinin taktığı bir takı vardı sadece bende yüzsüz beyimiz onu istedi benden bende duruşmaya gelirsin dava biter alırsın dedim kabul etti . Sonuçlanınca onu da vericem.

Helal olsun size, başka kadınlara da örnek olsun. Bu adam hiçbir zaman düzelmeyecekti. Yıllarca onun kahrını çekmek gibi bir hata yapmadınız neyse ki
Teşekkür ederim . Daha ilk günlerden söylediği lafları duysaydınız. Sanki annesini babasını öldürmüşüm Hemen ilk kavgada anlaşmazlıkta o lafları söyleyip öfkesine sahip olamayan insan yarın bir gün kafasında neler kurar da neler yapardı. İnşallah hakimler de böyle düşünür de hemen boşar beni .

Anladim hemen bosanmak istiyorsaniz ozaman anlasmali basvurmaniz lazım
1 seneden önce anlaşmalı olmuyor. Mecbur çekişmeli işte. Kendisi cevap vermedi. Şimdi kısa sürede duruşma günü almaya çalışıyorum. Eğer karşı taraf da duruşmada boşanalım derse ilk celse de biter mi diye soruhorum

Ne kadardır flört ettiniz? Flört nişanlılık zamanlarında kendini ele veren bir davranış olmuş muydu? Belki olmuştur da sevginizden görememiş olabilirsiniz. Söylerseniz biz de temkinli yaklaşalım adaylara ayrıca takılar geline ait diye biliyorum hem sizi tehdit ediyor hem takıları alıyor bence bunu yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…