Bir alkış istiyorum...

Evden çıkarken anahtarı dış kapının önündeki paspasın altına koyan ve kapıya da "anne anahtar paspasın altında" yazılı kağıdı asan arkadaşımın kardeşine de bi alkış istiyorum hırsızları böyle açık davet ettiği için.

Bir de kosla oxi action a "kosla sıkşın fıkşın" diyen annemede bi alkış alayım.Canım annemin kelime hatalarını ve komik olaylarıda yazarım bi ara.:sm_cool:

ilkokul zamanımdı ve okul çıkışı arkadaşımla inatla toprak kuru diye üstüne basıp geçmeye çalışan ve belimize kadar çamura gömülen arkaşımla bana alkış istiyorum..(bütün okula rezil olup ağlamakta bu olayın diğer yüzüydü tabi)

bir giyim,mağazasına girip,karşıda toplanmış bir şeyler almaya çalışan bayanları görünce, oraya doğru gitmek için atılan, fakat bir türlü,önündeki bayanın ona yol vermemesine sinirlenen teyzeme kocaman bir alkış....canım teyzem, o kadına yol verirmisiniz geçeyim dedikçe nedense kadının hiç oralı olmadığını hatta yerinden bir cm bile kıpırdamadığını görür ve kadına iyice sinirlenir. ama sonra o kadının aynadaki imgesi olduğunu anladığında,etrafa rezil olmamak için o mağazadan fırtına gibi çıkar,gider...

Son düzenleyen: Moderatör:
halı silkelerken balkondan düşen yengesini tutmak için arkasından atlayan kayınvalideme kocaman bir alkış.

Pazardan aldığı yumurtaları kırılmasın diye ıspanağın içine yerleştiren, eve gelince de bu ıspanakların içinde ne var yaa diye bütün yumurtaları mıncıklayan kayınvalidemede kocaman bir alkış

Markette yapılan anons üzerine alelacele alışverişini yapıp, servisi zar zor yakalayan, eve gelince de arabasını marketin otoparkında unuttuğunu hatırlayan "bana" da bir alkış....

Hınca hınç dolu minübüste ''inen varmı?'' diyen şoföre en arkadan ''yook'' diye bağıran arkadaşıma kocaman bir alkışşşş...

okurken karnıma ağrılar girdi gülmekten..
bende oğluşumun dediklerini yazayım bari..

balkonun tam karşısında halı saha var ve akşam gençler maç yapıyor..
oğlum..baba dedi..gece gece maç olurmu..babası olur oğlum..tamam ama hani sayın seyirciler yokki..
oğluşumada bir alkış..

Ben deee kapiya gelen dilenciye kapinin arkasindan hadi git evladim kimse yok evde diyen anneanneme bir alkiş istiyorum.........................

He he alemsiniz heee.... Öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 Hepiciğinize binlerce alkış :teytey:

Lisedeyken duvarda yazan " It is mine." (İngilizcede bu benimki) yazısını görüp Mine de kim diyen biyoloji öğretmenimize bir alkış hihoyyyt

Geçen hafta tayinimin çıkmasını beklerken ayrı şehirde kalmak zorunda olduğum, beyazlarla renklileri birlikte atıp bütün iç çamaşırlarını gri yapan ve "Ne yaptın sen böyle?" dediğimde "Ay çok utanıyorum" diyen eşime koca bir alkış şutarafagitti

:roflol::roflol::roflol:

Önceleri gözlük kullanırken evin içinde fellik fellik bağıra çağıra gözlüğüm nerde diyen bana "Aha gözünde ya" diyen anneme ve gözümde gözlük varken yüzünü yıkamaya çalışan bana bir alkış kaydirigubbakcemile3

ogluma kos bana mutfaktan bir kasik getir deyipte arkasindan oglum kosmasana asagida yasli adam var rahatsiz olur diyen bana da bir alkis lütfenfisfisfis....

sabah okula gitmek icin alelacele hazirlanip, okula giderken trene binen,
her gün gördügü insanlarin bu sefer degisik bakislariyla rastlasan
ama üstü basi düzgün olmasina ragmen,
ondan sonra sinifa giren,
dersten cikan, ve tuvalete gidip aynada, saclarini normalde hep baglayan,
ve ilk defa toplu halde unuttugunu görüp sasiran ve aynaya bakip
kendine dakikalarca gülen banasırnaşık şey..

1 nisanda harika bir şakanın ardından 23 nisannnnnnn die bağıran bana da bir alkış lütfen

almanyada yasayan ve türkiyeye geldiginde
oralari pek bilmedigi icin,
dolmusa bindiginde, arkadaki kisinin parayi ona uzatip,
3 kisi sirinyer dediginde,
oda önündeki kisiye parayi uzatip 3 kere sirinyere git gel diyen akrabama bi alkiskaydirigubbakcemile3

birgün ders calisirken
tam bisey yazacakken, kalemi bulamayan,
5 dakika boyunca arayan, " ya nereye gitti bu ya"
diyen, acayip sinirlenen ve sinirli sinirli arayan,
ondan sonrada kalemin kulagimda oldugunu farkeden bana kücük bir alkishihoyyyt

"r" harfini söyleyemeyip yerine yumusak g kullanan ve en sert tartismada bile gülmeme sebep olan kocamada bir alkis....

kücükken ablamgille "isim,esya,sehir.." oyununu oynarken,
z harfinde bir türlü hayvan bulamayip,
"zebranin yavrusu" nun adi ne diye soran bize,
"zehranin köylüsü" mü diye soran anneme koccaaaman alkis istiyorum:roflol:

Son düzenleme:
dolmuşta ineceği yere yaklaşınca şoföre "müsait bir yerde inermisiniz" diyen arkadaşa ve "inersem sen mi kullancan" diyen şoför abiye de alkış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…