Bir alkış istiyorum...

ewe yeni taşındıgımızda koridorun orta yerinde koca bir sandık duruyordu.. karanlıkta koridorda o sandıgı farkedemeyip takılıp yere yuvarlanan ve aynı dakika içerisinde tekrar döndüğümde o sandığın orda olduğunu unutup tekrar takılıp düşen bana da alkış isterem kaydirigubbakcemile3

Tuvalete girip sisini yaptiktan sonra normal su sanip camasir suyuyla tahret alan ve yanmaya basladiktan sonra aman gizim ben fenayim niye olduki acep deyip sabaha kadar poposunun ustune oturamayan sevgili hijyenik babaannemede bir alkis lutfen :roflol:

bi gün pantolon almak için bi mağzaya girdim çantamı anneme vardim kabine girdim denicem ama bi baktım tel cebimde ne yapam nereye koysam derken koynuma soktum teli denedim pantolonu çıktım dışarıda bakıom..birden titremeye başladım tel son ses çalıo ne yapsam bilemedim satışçı arkadaş suratıma bakıo ama o bakışı görmelisiniz ben
sanki hiiçç bişi yokuş gibi pantolona bakmaya devam eden bana bi alkış istiyorumm:teytey::teytey:

Memleketinden istanbula yeni taşınan arkadaş minibüse binmiş gideceği yeri söylerek oturmuş yerine...
Arkadan bayan seslenerek bi çakmak uzatırmısınız demiş,
Bizimkide bayana dönerek minibüslerde sigara içmek yasak değilmi diye cevap vermiş
Ne bilsin İstanbulda çakmak diye biryer varmış:smiley-cool:

E buu uzaktan yakınımada bir alkış lütffen-tatlicadiarzu-

Birde ilk kez sinema salonuna giden kuzenim...
Etrafına bakınca niye benim koltuğum herkesten yüksek diye düşünmüş...
Arkadaşı durumu farkedip kusenime koltuğun nasıl açılıp oturulacağını gösterinceye kadar...
Meğerse bizimki koltuğun tepesine tavuk gibi tünemiş yaa :1ninca:

:roflol: koptum yaaa :roflol:

öss ye hazırlandıgım senelerde test çözerken birden fenalık bastı saçımı başımı topladım .. bi dolandım geldim testlerim başına oturdum... ee bi eksik var fisfisfis kalemim nereye gitti :sm_confused: ya abartısız yarım saat falan aramıştım..kalemiyle saçını toplayıp sora kalemim nerde diye aranan bana alkışlarınızı alayım efemhihoyyyt

yeni aldığım vajina jelini şampuan sanıp saçlarını yıkayan kocama bi alkış lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bide onunla yattığımda kafasının kokusunu şeyim gibi hisseden bana bi allkışşş lütfeeeennnnsırnaşık şeysırnaşık şeysositosositosositososito

garson; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; Ülke: İngiltere
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: "Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz." Geliyoruz anacım, sen öyle kal!

muhendisbasketci; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum: "Teğmen,üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı."

atillatheturk; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl:
Eskişehir Bugün radyoda duyduğum kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim. Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun olduğu formu doldurmaya başladım. Soruların biri "Son iki yıl içinde cinsel ilişkiye girdiniz mi?" şeklindeydi. Kan alacak hemşireyi beğendiğim ve karşısında karizmayı çizdirmek istemediğim için "evet" cevabını işaretledim. Fakat testi hemşireye verirken gözüm o soruya takıldı. Soruyu yanlış okumuşum. Meğer "Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye soruyormuş. Sonuç: Blimum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide oturdum. Üstelik bu da yetmiyormuş gibi o güzelim hemşireye de rezil oldum. Neyime benim elin hemşiresini etkilemek. Ver kanını git işte!

uyurdagezerim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 18; İl: İstanbul
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum. Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı. Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı.´Alırım anahtarını Hasaaan!'.

pıtırkurt; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: İstanbul
Öğrencim,verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış. Nedenini sorduğumda "Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi" dedi. Yanıtı öyle hoşuma gitti ki kızamadım... ( yalnız rumuza bittim ya pıtırkurt)

gabrielversus; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke: Almanya
Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu: "Gençler alkol var mı?", cevabımız: "Yok valla, hepsini içtik."

içısıtan; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 39; İl: Ankara
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum. Kredi kartımla ödeme yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gördüm. Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı. Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü. Özür dileyerek "Arabaları karıştırmışım." dedi. Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı

deremede; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İstanbul
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, ´Bunlar taze mi?´diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: ´Yok abla, pil takıp oynatıyoruz.´ ,

skyonlife; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbul
Polis anonslarına bir ek de benden. Yer Amasya, Ramazan ayı. Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan cümle: "İftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz." Gelen cevap evlere şenlik: "Komiserinkinde susam olmasın. Tekrar ediyorum, komiserinkinde susam olmasın."

mutfakta yemek pişiren ben işim bitince salona gidiyorum...
nereye baksam her yer kir pas içinde,allah allah ne zaman nasıl kirlendi diye düşünüp,bir yandan temizliğe giriştim...akşama kadar her yeri kırkladım ama yine de her yer kir içinde görünüyor...iyice çileden çıkıp tüm evi temizlemeye devam eden ben bir ara nasıl olduysa yüzüme yıkamaya kalktım.ve anladım ki gözümde ki gözlükler havuç kazırken kirlenmiş,her yeri pis görmeme neden o imiş..tüm gün temizlikle yorulan ben gözlüklerimi temizleseymişim keşke...
hani bana alkış...

oruç tutuyomusun die sormak yerine benimle aran nasıl diye soran ramazan adlı arkadasıma
polyanayla rapunzeli karıştıran ve ''hayata rapunzel gibi bakıyosun'' diyen arzuya
bana''telefonunu versene akşam durumu sana bildiririm'' diyen arkadsıma sim kartımı çıkarıp telefonunumu verdigim için kendime alkış istiyorum

altındaki eteğin dar olduğunu unutup,kocasıyla şakalaşıp ona tekme atmaya çalışırken,kendini bir anda yere yapışmış bulan bana da bi alkış...:roflol::roflol:

Son düzenleme:
ellerinize sağlık kızlar öldüm gülmekten:roflol:
bir gün ailecek bayram gezmesinden dönerken üst üste iki kedi gördüm aaa bakın kediler birbirlerine masaj yapıyorlar dedim ablamın cimciğiyle kendime geldiğimde artık çok geçti babam kıpkırmızıydı o sırada duvardaki deliğe girmeye çalışan kediyi gösterip durumu kurtarıcam güya buranın kedileri de bir tuhaf bu da duvara girmeye çalışıyo diyen bana bi alkış

Son düzenleme:

Hiç sorma var ya hem nasıl... Hele bu Ramazan ayını fırsat bilip de insanların duygularını sömürmüyorlar mı deliriyorum... Geçen bizim evin kapısını da bir dilenci çaldı... Yan taraftaki komşumuz kızım gencecik kızsın yarın gel temizliğe paranı vereyim dedi dilenci oralı bile olmadı döndü bizden para istedi bir de... Eşimde hayır yok dedi kapıyı kapattı, sinir oluyorum böyle pişkin tiplere...

Dün akşam bizim bütün sokak lambaları bozulmuş evin aşağasında da yol var ..
Annem yola bakmış bir çok araba bi arada ...
Babama kalk kaza oldu demiş....
Babam da kalkmış bakmış ne görsün...
Yolun kenarında araba taşıyan tır duruyormuş annem onu zincirleme kaza zannetmiş...
Akıllı annecim benim... hihoyyyt

Günün ortasında canları birşeyler yapmak isteyen karı koca odalarına girmişler ...
Benim arkdaşımda yeğeninin hırkasını almak için odanın kapısını açmış ne gördün yengesi abisini üstünde...
Arkadaşım devam edin şu hırkayı alıp çıkıyorum demiş :roflol::roflol:
Abisi uzun süre yüzüne bakamamış....

Firmada çalışıyoruz alacaklının biri gelir ve patronu sorar patron yok tabii
elemana git falan yerdemi bak ordaysa benim geldiğimi söyle der bizim eleman gider
ve söyler paton artık ne dediyse bizimki gelir aynen şunu der s...tnsin gitsin dedi abi
alacaklı şokta elemanımıda bir alkış

Babasını çıplak bir vaziyette duşta bastıktan sonra(aniden duşakabini neden açtıysa),

'' anneeeeee koş babamın kuyruğu varmış'' diyen 4 yaşındaki yeğenimi, huzurlarınızda alkışlayıp öpüyorum......................

Kardeşim uyurgezerdir...
Bi gece herkes yatarken yine kalkmış dolaşıyo ..
Cisi gelmiş .. Bunu fark eden amcamın kızı hemen arkasından gitmeye başlamış...
Kardeşim hole çıkmış dış kapıyı açıp kapının önünde duran kovanın kapağını açmış...
Pijamasını aşağıya indirmiş tam o sırada amcamın kızı gelip kardeşimi uyandırmış...

4 yasinda tatlimi tatli bir kuzenim var.
Oda burda yani avusturyada yasiyor.
Bu yaz tatile onlarda türkiyeye gittik, onlarda geldiler.
Bir gün kuzenim yanimdayken, ezan okunuyordu, birden bire kuzenim
yanima iyice yaklasti, ben oturuyordum koltukta, bacaklarim altina saklandi.
Ne oldu ablasi diye soruyorum, cevapda veremedi pek, sonra baktim diyoki
bu ses ne diyor, ezan okunuyor ya, korkmus:1hug:
sonra anlattim iste neden okunuyo filan.
Bi süre sonra dediki, aynen su sekil:

"Ablacim ezan calinca, dua ediyoruz dimi" ardindan ellerini acip " ben dua
ediyorum, diyorumki, allahim lütfen gel" deyip duasini bitirdisırnaşık şeyŞeniz

kuzenime alkislar lütfenkaydirigubbakcemile5

Ofistetki arkadaşlardan biri wc girer arkasından da bizim eleman çıktıklarında muhabbet şuu
abi bakıyorumda tuvalate ne iyi bakıyorsun parfümler falan mis gibi
kendine bu kadar bakmıyorsun benim elemana bir alkışşşş daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…