Bir aldatma meselesi

kadın dediğin gavat olmazsa ilişki yürümez erkek adamdır yapar diyip konuyu kapatması lazım

Çocuk yoksa direk bosansin.Diyebilirim.Ama işi mesleği varmı.Ailesi destek çıkar mı.İyice düşünüp karar versin.

Arkadaşınız yeni bir fake hesap açsın, kocasıyla yine cinsel içerikli konuşmalar yapıp otelde buluşma ayarlasın. Sonra odaya baskın yapıp adamı donla yatakta kendisini beklerken videoya alsın.
Sonra eve dönüp kocasıyla tekrar yüzleşsin. Adamın bu defa doğru yalanı seçmeyi başaracağına inanıyorum.

Bu hastalıklar kan tahlillerinde belli oluyordu sanırım, farklı bir hastalık olma durumu için mi kadın hastalıklarına gitsin diyorsunuz? Sağlık ocaklarında da kan tahlili yapıyorlar yanlış mı biliyorum
sağlık ocağından crp bakılıyor ,ama iltihapımın nerde oldugunu bilemez, kadın dogumda rahim ağzına falan baktırabilir.

Hanımlar arkadaşım boşanma dilekçesini verdi ve eşine de boşanmak istediğini söyledi. Eşi önce bir yapma etme boşanmayalım demiş ama sonrasında sorun çıkarmamış hatta anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş. Sen evde kal ben giderim, evin kirasını faturasını öderim bile demiş. Hala bunun bir aldatma olduğunu kabul etmiyor orası ayrı, evden çıkarken bile iyi kararını ver ben bu kapıdan çıkarsam bir daha dönüşü olmaz gibi cümleler kullanmış.

Çok şükür ki arkadaşım çalışıyor, ailesiyle de durumu paylaştı ve onlarda arkasında. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlatıcak :)

boşanmak için arkadaşın daha ne bekliyor

Arkadaşın adamı affetse bile bu adam gene aynı ahlakını sürdürüp başka kadınlarla ilişki içinde olacak çünkü karakteri bu tarz aklı varsa çocuk yokken tamamen bu adamdan ayrılsın o mesajları görünce insan sogur o adamdan.

Katiyyen kuru bir gurur yapmasın, sağlam bir nafaka istesin ve alsın. Ki elindeki delillerle mükemmel bir nafaka alabilir.

Bu adam asla vazgeçmeyecek,aynen böyle birini tanıyorum,hatta dedim kadın başkasına anlattı da mı yazdı,yoksa kendi mı yazdı, adamla 11 yıldır evliler periyodk olarak 2 ayda bir böyle bir şey yakalıyor kadın,sonrası kavgalar ağlamalar zirlamalar krizler,ama bosanmiyor da,kadının eski halinden eser yok.Cok değişti çok asi gergin tahammülsüz bir kadın öldü,üstelik tam bir paranoyak,eskiden öyle değildi.Umarim arkadaşınız elalem ne der diye bırakıp kendini bu ahlaksız adamdan kurtarır.

Ay bu aldatma değilse aynı şeyi arkadaşınız da yapsın bakalım. Karısına neler eder o adam. Kendileri yapınca çok masumlar, kadın yapsa oooooo..

Adamdan midem bulandı, Allah herkesin karşısına vicdanlı, namuslu, ahlaklı insanlar çıkartsın.

Boşansın.

Arkadaşınız için üzüldüm ama boşansın gitsin ya böyle adam pardon böylelerine adam denmez şerro bi herifle ömür mü geçer arkadaşınız ilk önce gerçekten bir doktora gitsin sonra güzel bir avukat bulsun telefon kayıtlarını falanda isteyin mesaj arama fala yapmıştır o şerro donuna kadar alsın acımasın ailesi de arkasında durmazsa onları da kaideye almasın böyle p!slikle ömür geçirerek olan onlar değil isterse arkadaşınız kendi ayakları üzerinde rahatlıkla durabilir başta zorlanır belki ama yaşadığı şu olaylardan daha zor olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…