Bir akıl verin ne olurr..

İlk ben evlenmis olsaydım en iyi gelini ben olurdum eminim buna canım. Daha neler neler eltimin tarafına (anasına) gittiklerinde benide cagırır kaynanam gitmezsem surat asar. Bir ara da beni cagırdı kaynanam gittim, bana diyorki eltinin yengelerine yenge veya abla diyebilirmisin ben şok oldum. Niye dicekmisim neyim oluyo onlar benim yengem falan degil dedim.Kaynanamlar cok sabit fikirli ve geri kafalılar kesinlikle degismezler canım ama alısıcaklar mecburenn

" Lan oğlum" genellikle mahalle kadınların ağzına yakışacak türden bir kelimedir bir bayana hiç yakıştığını düşünmüyorum hele ki kaynına söylendiğin de.. Ayrıca ilk gelin olması kendinizden küçük olan birine yenge demenizi gerektirmiyor kaldı ki dememelisiniz taviz vermeyin varsın kötü gelin olun iyi gelin olunca baş tacı da edilmiyor..

Gerçekten şoktayım yani kaynanana camdan atla dese atlıcakmıymış sor bakalım neden sana cahil muamelesi yapılıyor ki çok sinir bozucu kime ne diycene sen karar verirsin onlar deil çok sinir oldum şu eltine

canım ben senin daha önceki konunu da okumuştum..pasif bir kayın ve yılışık bir elti..yok sigara paylaşmalar yok birbirlerinin ağzının değdiği şeyleri içmek...sinir oldum eltine..yalnız benim merak ettiğim eltinle kocan arasındaki samimiyetin farklı boyutlara ulaşacağını mı düşünüyosun?
eşin eltine farklı bi gözle bakıyo mudur? eğer bu konuda için rahat olursa eltinin yaptıkları çok gözüne batmaz bence..eşine karşı bu noktada güvensizliğin olabilr mi?
ben mesela bu konuda eşime hiç güvenmem..

Sinir olunmayacak gibi değilki canım daha neler neler bunlar gibi, benim nişanıma gelen arkadaslarım nisandan sonra bana su su kisi senin eltinmiydi dediler nerden bildiniz dedim anladık kendini göstermeye calısmasından öne sürmesinden Allah sabır versin dediler düşünün :))) Eşim kesinlikle o yönde bakmaz eltime sevmiyor artık zaten ama aşk gibi bişiy olmaz aralarında eltimde o türden bakmaz canım bu konuda güvenim tam benim sıkıntım eltimle arama mesafe koydugumda kaynanamın engellemesi

Gerçekten şoktayım yani kaynanana camdan atla dese atlıcakmıymış sor bakalım neden sana cahil muamelesi yapılıyor ki çok sinir bozucu kime ne diycene sen karar verirsin onlar deil çok sinir oldum şu eltine

Bir dediğini iki etmez eltimin o derece girmiş kanlarına hemde 3 yılda yapmış bunu nasıl olabiliyor anlamıyorum. Sanırım bu ailenin tavırlarına hiçbir zaman alışamıcam ben ya, annemle biryere gitmeme bile laf ediyor kaynana olacak çamur...

allah yardımcın olsun canım çok zor bi durum ama sen akıllı bi insansın saçma sapan insanların arasında kalmışsın sadece bu.. sen herzaman tavrını koy ve kendinde suç arama onların oyunlarına gelme eltin seni oyuncak etmeye çalışıyor bu arada nerede oturuyorsun istanbulmu

canım eltimin de dediği gibi 'biz el kızıyız görüşmezsek bişey kaybetmeyiz ama kocalarımız kardeş ve çocuklarımız amca çocuğu bunların birbirinden başka kimsesi yok görüşmelerine engel olamayız olmamalıyız'

cok haklısın kimse benim eşimle öyle samimi knsamaz ne olursa olsun karşındaki erkek saygılı olcak mesafeli olcak yengeside olsa izin vermem benimle eltimle 10dk mesafe var aramda ilk zamanlar bi hafta falan gtm baktım cok kıskanc agzı cok bos hemen cektm kendmi kaynanamlar ilk zamanlar nıye gtmyn derdi snradan esim kızıyor gtmyorum dedm o hala gelmeye devam etti evimde ne knsuluyosa kaynanamda beni kötülüyor zaten sevmiyorlar beni hc gtmdm halde geliyodu bi gun surat yaptm hemen arkamdan knsms bidahada gelmedı tabi işi düşerse kapımda mesafe koycaksınz eşinde öyle hc gtme gelrse gelr gelmesede bahane et bişeyler gtme

evet canım istanbulda yasıyorum ben ama bu cahiller heryerde...

Bence hoslanmiyorsan soguk davran birak soguk desin caninin sikilmasindan iyidir bence.Hoslanmiyorsan zorla sevdiremezler ya.Kayinvalidene de uydur isim var surekli gidemiyorum hastayim yorgunum vs.Eltin hoslanmadigin bir laf ederse konuyu degistir yada ben kalkiyim falan de.Esinde sana hak veriyormus buz gibi olunda anlasin dikkat etsin.Ayni yerden yemek icmekte cok ayip yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eltide kaynanaya beni kötüler ama yüzüne bakıncada benden iyisi yoktur yanında... Arkamdan iş çevirir yani salak muamelesi yapar. Bende ilişkiyi kesmeye baslasam ne zaman mesafe koysam kayınpederle kaynana evime gelip ortalıgı karıstırıyolar vay efendim siz nasıl gitmezsiniz iki kardes birbirine ne oldu niye gitmiyosunuz gelmiyosunuz diye laflar eder huzur bozarlar esimi telde arar beni arar neler neler. Sorunum mesafeyi bu yuzden koyamamak.

kaynana bize sürekli baskı yapıyor niye gitmiyorsunuz eltinlere diye bu durumdan cok sıkıldım artık ya.. Hiç hoşlanmıyorum hiç anlatamam yani tam zıddım benim kendini begenmis ukala birisi tanıman lazım yani o derece.. Biz sanki çocuguz bize neyi yapıp neyi yapmayacagımızı söylüyorlar kayınpederler.

ônceleri benim kaynanamda öyleydi zamanla susturdum kac kez gelcekler baktılar gtmyosunuz hala vazgececekler yada 15gund bır esinle gt yarım saat otr cık gelmiyor diyemez eşinde bitiyor olay yüz vermiycek kardesyle goruscekse dsarda gorussun

Allah kolaylık versin canım kötü kıskanç elti çok zor
bahane uydurma bence eşine bu durumu aç ve gitmek istemediğini söyle
daha sonrada kv kp geldiğinde gelmek istemiyorum de
ama eşini arkana al canım
eltin seni gerçekten kıskanmış ve sana bak biz ne kadar samimiyiz görüntüsü vermiş
en tehlikeli insan bence kıskanan insan
dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…