Bir akıl verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bberrinnnnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
19
7
36
Annemle babam ayrıldılar ve annem gidecek yeri olmadığı için bizimle yaşamaya basladı. Benim 9 aylık bebeğim var hamileyken annem ben yardım ederim bakmaya diyordu ben hiç destek istemedim bizimle yaşamaya baslayana kadar kendim büyüttüm tabi ki yoruluyordum ama onunda evinde isleri var kocasi var diye hic destek talep etmedim. Bizimle yasamaya basladi bir kaç ay oldu destek talebim sadece ben ev işi ve yemek yaparken bebegimle maksimum 1 saat vakit gecirmesiydi cunku yalniz kalmak istemeyen bir bebek. Annem asla bakmam diyor 2 dakika olsa dahi!! eşimden surekli para istiyor ve birde surekli iğneliyor laf sokuyor ama ne laflar insanin hazmedemeyecegi turden sus anne diyorum nafile eşim cok bunalmis durumda suan. bu surat asmalar ve laf sokmalar yuzunden hatta boşanma eşiğine geldik yuzume bile bakmiyor artik... simdi size sorum ben annemden cok mu sey bekledim 1 saat bebekle vakit gecir ben islerimi yaparken demekle hata mi ettim. Ve annemin bu laf sokup surat asmalari yuzunden esimle aram fena bozuldu ne yapmaliyim anneme git diyemem esiminde birsey yaptigi yok bosanmakta istemiyorum. Simdi diyeceksiniz anneniz neden boyle bisey mi oldu diye birsey olmadi annemin karakteri bu babamla da bu yuzden ayrildilar zaten gecinmesi cok zor bir insan bir anı bir anını tutmaz ben bildim bileli bu şekilde ortada birsey olmasina gerek yok onun laf sokmasi icin ki ben goruyorum ayni evin icindeyiz yani eşimde haklı olarak bozuluyor ben bir kusur etmedim neden böyle diyor hatta cevap dahi vermez hic laf sokmalarına susar sadece ama öyle bir noktaya geldi ki artik eşimde istemiyor annemle ayni evde yasamak direkt soylemedi ama ben hissediyorum hakta veriyorum acikcasi kim olsa istemez yani bu durumda sizce ben ne yapayim iki arada kaldim cok canim sıkkın

Offff...Anneniz çok zor biri... sizin bir suçunuz yok.Kendi yuvasını yıkmış sizinkine de sebep olmaz umarım..
Emekli maaşi falan var mı?Ayrı eve çıksa sizde biraz destek olursunuz.

Başka kardeş yok mu biraz sizde biraz onlar idare etseniz ve sizde eşinizde nefes alsa bu böyle olursa evliliğin sonu belli

Offff...Anneniz çok zor biri... sizin bir suçunuz yok.Kendi yuvasını yıkmış sizinkine de sebep olmaz umarım..
Emekli maaşi falan var mı?Ayrı eve çıksa sizde biraz destek olursunuz.
Emeklisi var fakat deli para harcayan bir insan 1 gunde bitiriyor maaşını ve surekli eşimden para istiyor utanıyorum artık bu durumdan birde eşin bana niye toplu para vermiyor damat degilmi vermesi lazim dedi gecen

Emeklisi var fakat deli para harcayan bir insan 1 gunde bitiriyor maaşını ve surekli eşimden para istiyor utanıyorum artık bu durumdan birde eşin bana niye toplu para vermiyor damat degilmi vermesi lazim dedi gecen
Siz ciddi misiniz?Maaşı nasıl bitiriyor ki bir günde?Eğer bu konu gerçekse anneniz hasta, tedavi ettirin.

En baştan anneyi yanınıza almanız hata zaten. Boşanmayı bilen insan kendi hayatını kurmayı da göze almalı. Çocuklar yardım edebilir tabi ki bu hayatı kurmaya ama hem birinin evine çöreklenip hem yüzsüzlük etmek normal değil. Eşiniz haklı.
Haklisiniz ama gidecek yerim yok size gelicem dedi gelme denmez ki gitte denmiyor anne sonucta

Tek cocugum baska kardes yok ve koca bulma olayi denendi fakat bir sure vakit geciren kaçıyor maalesef
O zaman annenin niyeti şu seninde evliliğini yıkmak bitirmek sonra anne kiz birlikte yaşamak yani böyle yaparsa olacağı bu bir an önce ayrı 1+1 bir ev bulun bence

Haklisiniz ama gidecek yerim yok size gelicem dedi gelme denmez ki gitte denmiyor anne sonucta
Gayet gelme denir. Anne sana bize yakın küçük bir ev tutarız elimiz üstünde olur ama ev ev üstüne olmaz kusura bakma diyecektiniz.

Şimdi de aynı şekilde “anne görüyorsun olmuyor bu şekilde, birlikte yaşayamıyoruz. Eşim rahatsız aramız bozuluyor. Sana küçük bir ev tutalım yakınlarda” diyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X