• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN

SİZ EĞER "BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ SİZDE EVLENİRDİNİZ" derseniz bende en doğal hakkım olarak
"BEN ASLA YAPMAZDIM" derim..

siz burada masumca mı anlattın.? kime göre neye göre ? biz ozaman çok fesatız.. siz değilmiydin moderatöre hakaret eden.. ?

çözüm yaptıkta aa tamam düşünecem dedinizmi? babanız ne olduğu belli..
eşinizin ne olduğu belli?
farz edin bu konuyu ben açmışım bana ne tavsiye ederdiniz?
ayrıca ayrımcılık da var mesajda...beni ben olarak yargıla,çevremdekilerle değil, çok memnun olsam yaşananlardan buraya yazmam, kadınlar kocalarını neden bırakamıyorlar, açık olmayan düşünceye sahip kişilerin verdiği saçma sapan önyargılar yüzünden.Hep çözüm odaklı değil de yargılayıcı bir tutum var insanlarda, kabullenmek yerine dışlamak BABAN KOCAN NE Kİ SEN NE OLACAKSIN diyenler, Allah onlardan korusun İnşallah

yanlıştı ama benim koşullarımda olsaydın benim yaptığım o evliliği de yapardın, doğru kendime güvenim yok, en kötüsü eşimin iş yerine gelip de rezalet çıkarma ihtimalini düşünüyorum,evli kadına kim ev verir ki, yeni evi nasıl kurucam, o sevmediğim babam da boşanma durumunda namus meselesi yaparak o da gelecektir yaşadığım şehre ve işyerine.bir sürü şey düşünüyorum
evli kadına kim ev verir ki. sanırım 17 yydan geliyorsunuz.

SİZ EĞER "BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ SİZDE EVLENİRDİNİZ" derseniz bende en doğal hakkım olarak
"BEN ASLA YAPMAZDIM" derim..

siz burada masumca mı anlattın.? kime göre neye göre ? biz ozaman çok fesatız.. siz değilmiydin moderatöre hakaret eden.. ?

çözüm yaptıkta aa tamam düşünecem dedinizmi? babanız ne olduğu belli..
eşinizin ne olduğu belli?
farz edin bu konuyu ben açmışım bana ne tavsiye ederdiniz?
aa bana hakaret edendi değilmi. yazmaz olaydım bu konuya.

ne hakareti kim kime hakaret etmiş, bana bu konu içinde hakaret ediliyor, maşallah kimsenin umrunda değil, madem öyle yazmasaydınız, dalga geçer gibi, kitleyin konuyu gitsin.
bulutttan nem kapan sizsiniz. dalga geçer gibi yazma.
hangi mesajımda dalga geçmişim ben. böyle davranırsanız burada yazanlara,yardım alamazsınız. iftira atmayın. dalga geçer ne demek.

babanın ne olduğu kocanın ne olduğu belli derken biraz ağır oldu sanırım.ben ne eşimim ne de babam,o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.sen beni o insanlarla aynı kefeye koyarsan, sence insani mi ya da etik mi?

ne diyosunuz siz?
kocanızı babanımızımı savundunuz siz şimdi?
kocanız babanız derken, size sahip çıkmadıklarını belirtmek istedim? babanızın kocanızın ne olduğu belli değilmi. onlarla berabersiziniz benden daha iyi bilirsiniz ne olduklarını..
ben ne eşinizi nede babanızı tanıyorum. tabiki sizin anlatlarınızdan sonra ne oldukları belli diyeceğim..

kısa ve net.. kendinize bir bayan olarak ve geleceğin annesi olarak iyi bir hayatı laik görün..

Back