• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN

Bi banlandiniz bi yas genclesmissiniz... Nasilda diger konuyu hazmedip yenisine gectiniz... Sorunlariniz var evet ama kendinizle... Bana hikayeleri uyduruyorsunuz gibi keldi... Bi kontrol edilin bakalim...:KK14:
senden farklı olanı hep yalancı olarak göreceksin, ön yargı deniliyor buna, seni tanımam etmem, neden yalan söyliyim ki, hemen konumu mahvediyorsun, istediğim gerçeklekliğinin sorgulanması değil, bir fikir alabilmek,
biraz gazete okuyosan, al 3. sayfa haberlerini aç, daha neler oluyo dünyada, onlar da mı yalan...nasıl insanlarsınız siz anlamadım gitti...Konuma bir daha yorum yapmayın lütfen.

4. buluşmada neden evlendim sanıyosun, mutlu bir yuvam olur dedim ama maalesef.kocamın gözü hep parada, babamın g.menkullerinin ne kadar ettiğini bile sordu, param yok dediğimde git babandan iste bak zenginmiş de dedi

güzel kardeşim ben seni tanımam etmem..
bana göre yaptıkların yanlış. bende 27 yaşındayım. kuzenlerim 18 yaşında evlendi. ailede en uzun süre bekar kalan benim. ama hiçbir kuvvet bana zorla bir evlilik yaptıramaz..
sen hayatın üstünde kumar oynamışsın ve kaybetmişsin..
ama hayatını geri kazanmak senin elinde..

kocanın gözü paradaymış. para vermezmiş, sana bakmıyor, sanırım hamileykende şiddet uygulamıştı..
yapmışsın bir hata vaktinde bundan sonra toparlanmaya bak..
kendin için bebeğin için yaşa..
1900 lirayı neden bukadr az görüyorsunki..
bende okadar maaş alıyorum. evli olup bu maaşla ev geçindiren abilerde var burada..
hani şuan sana tavsiye edilen polyanacılık değil.. türkiye şartlarında 1900 TL çok iyi bir para..
gerçi konun bu değildi ama nedense bunları yazdım.
çünkü en büyük sorunun sendeki özgüven eksikliği düşünüyorum. kendine güzel şeyleri laik görmüyosun..

babanızlada görüşmeyi verin.. zaten size ozamanda destek çıkmamış.. boşanma konusundada destek çıkmıyor.. kimse sizi düşünmüyor.. sizde ne kendinizi nede bebeğinizi düşünüyorsunuz. aslında belkide sizin yaptıklarınızda babanızkinden farksız değil..
baban seni hiç düşünmedi..
sende şuan karnındakini hiç düşünmüyosun

üstelik kocamı bıraksam delidir,çalıştığım yere gelir, sürekli rahatsız eder, çocuğunu görmek isticektir.
olayı öğrendikten sonra önce bişi demedi, 1 hafta sonra 'senin kimbilir daha ne sırların vardır o...u... diye yüzüme tükürdü.annem demişti zaten dedi, evlenme oğlum diye dedi.çok kırıldım
Canım az çok kocanın huyunu biliyormuşsundur keşke böyle birşey yapsaydın gene kötü olan sen olmuşsun bu tür erkekler senin durumunu anlamaz dahada küçülürsün gözünde nerde öyle seninle birlikte olup senin hakkını savunacak adam binde bir çıkar can

1983 doğumluyum ve 3ay sonra 32 biticek, evlendiğimde şubatta evlendim 31 dim, siz ne biçim insanlarsınız...inan veya inanma kardeşim yazma bana, banlansam ne olacak, sizin gibi açık fikirli olmayan ve bu foruma layık olmayan biri banlamiştir.sorun etmedim

Bu foruma layık olmayan bir üye olarak sizi,şikayet edenlerden birisi de benim..

bana yazmayın, sabahın köründe hep paranoyaklarla işim gücüm

Neden şikayet edildiğinizin örneği bu mesaj mesela..

güzel kardeşim ben seni tanımam etmem..
bana göre yaptıkların yanlış. bende 27 yaşındayım. kuzenlerim 18 yaşında evlendi. ailede en uzun süre bekar kalan benim. ama hiçbir kuvvet bana zorla bir evlilik yaptıramaz..
sen hayatın üstünde kumar oynamışsın ve kaybetmişsin..
ama hayatını geri kazanmak senin elinde..

kocanın gözü paradaymış. para vermezmiş, sana bakmıyor, sanırım hamileykende şiddet uygulamıştı..
yapmışsın bir hata vaktinde bundan sonra toparlanmaya bak..
kendin için bebeğin için yaşa..
1900 lirayı neden bukadr az görüyorsunki..
bende okadar maaş alıyorum. evli olup bu maaşla ev geçindiren abilerde var burada..
hani şuan sana tavsiye edilen polyanacılık değil.. türkiye şartlarında 1900 TL çok iyi bir para..
gerçi konun bu değildi ama nedense bunları yazdım.
çünkü en büyük sorunun sendeki özgüven eksikliği düşünüyorum. kendine güzel şeyleri laik görmüyosun..
yanlıştı ama benim koşullarımda olsaydın benim yaptığım o evliliği de yapardın, doğru kendime güvenim yok, en kötüsü eşimin iş yerine gelip de rezalet çıkarma ihtimalini düşünüyorum,evli kadına kim ev verir ki, yeni evi nasıl kurucam, o sevmediğim babam da boşanma durumunda namus meselesi yaparak o da gelecektir yaşadığım şehre ve işyerine.bir sürü şey düşünüyorum

Çocuk yaşta yakın akrabanın cinsel tacizine uğradım, ve çok ayrıntıya girmeyecem ama olaylar örtbas edildi, olmamış gibi davranıldı, akrabalar arası gidiş geliş devam etti, ve herşey doğaldı sanki hiçyanlış bir şey yapılmadı, hatta babam o kişinin düğününde para bile taktı gururum kırıldı tabi ama açamadım bu konuları söyleyemedim, güçsüzdüm ama hep içimi kemirdi gereken yerlere başvurulmadığı için babamdan içten içe hep nefret ettim.Bu tacizcilerden biri uzun yıllar sonra başka bir kız çocuğuna yaptığı suçtan ötürü ceza da aldı, peki neden benim babamaynı başvuruyu yapmadı dedim içimden

31 yaşına geldim, elim ekmek tuttu evlendim, babamın baskılarıyla, işe gir boşa okuttum seni dedi,iyi bir işim var şimdi, sonra da evlen diye tutturdu, mutsuz bir evlilik yaptım öyle alelacele.ve 31 yaşından sonra babama nefretimi kustum, neden hakkımı savunmadın diye, tepki vermedi.

bir cenaze dolayısıyla çocuk tacizcisinin ve tüm ailenin katıldığı bir cenazeye gittim ve orada olanlar oldu, tacizciyle ağız dalaşına girdim ve çocuk tacizcisi olduğunu haykırdım, çocuklarınızı uzak tutun, kanunen de hüküm giymiştir bu kişi dedim, eşim şaşkındı ve tüm aile de öyle.Babam o kişiden özür dilememi istedi, babamla ipler koptu

eski konuları açmam ve babamı en yakın akrabaları ile kötü yapmam yüzünden babam bana küstü, yine ben hatalıydım, bunları dile getirdiğim için ahlaksızdım,kocam da zaten bırakacaktı beni o zaman beni eve kabul etmeyecekmiş, ne rezil insanmışım.

Maddi olarak babam bana herşeyi verdi, en iyi okullara gittim, sınırsız bir kredi kartım bile vardı, inkar edemem.maddi anlamda eksiğim olmadı.26 yaşında halen işsizken git iş bul seni onca sene okuttum demelerini ve o ara evden kovmasını saymazsak, işe girdiğimde paramın yarısını istemesini saymazsak ve evlen baskılarını saymazsak 26 yaşına kadar iyiydik babamla.

Ben artık babamla görüşmek istemiyorum, hayatımda olmasını istemiyorum, öte yanda kız kardeşim var annem var ve onlar bireysel hareket edemiyorlar, babama bağlılar.

Siz olsanız ne yapardınız?
Sizin yerinizde olsam bende okuyup elime işimi alana kadar ses çıkarmazdım. Mesleğimi edinip para kazanmaya başladıktan sonra ne kocama ne de babama, hatta o akrabalarımdan birine bile eyvallahım olmazdı. Hepsinden uzak durup kendime yeni bir sayfa açardım. Görüşülecek insanlar değil. Seni okutması da bu hikayedeki hiçbir yanlışı düzeltmiyor. Kuran da açık bir ayette de bulunduğunuz yerde sıkıntılıysanız yerinizi değiştirin diye bahseder.. Yarın öbür sorulacaktır mutlaka yeryüzü büyüktü neden sıkıntılı oldğun yerde kalmak için direndin diye.. O yüzden sende yerini değiştir, bu insanlardan mümkün olduğunca uzak dur. Kendine yeni bir sayfa aç. Geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini şekillendirebilirsin..

Bu foruma layık olmayan bir üye olarak sizi,şikayet edenlerden birisi de benim..

Neden şikayet edildiğinizin örneği bu mesaj mesela..
edebilirsin, ama sabah sabah derdimi açmışım, benim anlattıklarımı burada bu kadar insanın önünde beni küçülterek gerçekliğini sorgulayamaz yok 1 yaş gençleşmişim vs.ne aşağılayıcı...zaten bu konuda da banlanme vs olursa burada açık fikirli kimsenin olmadığını düşünüp ben ayrılıcam.

edebilirsin, ama sabah sabah derdimi açmışım, benim anlattıklarımı burada bu kadar insanın önünde beni küçülterek gerçekliğini sorgulayamaz yok 1 yaş gençleşmişim vs.ne aşağılayıcı...zaten bu konuda da banlanme vs olursa burada açık fikirli kimsenin olmadığını düşünüp ben ayrılıcam.

Eğer sizi de rahatsız eden mesajlar varsa sizde şikayet edin o zaman..
Siz diğer konunuzda o kadar çelişkili ve ordan burdan mesajlar yazdınız ki,insanlar da şaşırdı.
Sürekli parça parça yazdınız dertlerinizi..

yanlıştı ama benim koşullarımda olsaydın benim yaptığım o evliliği de yapardın, doğru kendime güvenim yok, en kötüsü eşimin iş yerine gelip de rezalet çıkarma ihtimalini düşünüyorum,evli kadına kim ev verir ki, yeni evi nasıl kurucam, o sevmediğim babam da boşanma durumunda namus meselesi yaparak o da gelecektir yaşadığım şehre ve işyerine.bir sürü şey düşünüyorum

çok fazla umutsuzsun.
bişi demeye korkuyoruz zaten hemen bedduayı yapıştırıyorsun. geçen sefer bende seni seni şikayet etmiştim. çünkü beddua etmiştin..

senin yerinde ve koşullarında olsaydım o evliliği yapmazdım..
ayrıca ben 6kardeşim.. bizimde babamızla sorunlarımız oldu. ama güçlü durmaya çalıştık..
ay bende bekarım bana neden ev verdiler. yanlış yazıyorum bende 1900 maaşla bu arada..
ayda bana 500 600 TL kalıyor. sende bunu çocuk bakıcısı vs olarak harcarsın.

Eğer sizi de rahatsız eden mesajlar varsa sizde şikayet edin o zaman..
Siz diğer konunuzda o kadar çelişkili ve ordan burdan mesajlar yazdınız ki,insanlar da şaşırdı.
Sürekli parça parça yazdınız dertlerinizi..
raporladım sizi ve bir kişiyi daha...Benim konuma çözüm odaklı yazılsın, gerçekliği sorgulansın istemiyorum, çelişki vs yok, gidip de burada her detayı anlatamam ki, sadece birparçasını anlatırım fikir isterim.
yazdıklarınız aşağılayıcı, benim konuma yazmayın,insanlara BU YALANCIDIR diyorsunuz beni tanımadan etmeden, okumuş, ünv mezunu bir bayanım,burada ne çıkarım olabilir hayali hikaye uydurarak...İşte ben o taciz olaylarını tekrar açtığımda tacizcinin ailesi de öyle dedi:Uyduruyor dediler, otur oturduğun dendi.neden bize farklı gelene hemen yalan diyoruz, nasıl bir düşüncedir, anlamadım

1983 doğumluyum ve 3ay sonra 32 biticek, evlendiğimde şubatta evlendim 31 dim, siz ne biçim insanlarsınız...inan veya inanma kardeşim yazma bana, banlansam ne olacak, sizin gibi açık fikirli olmayan ve bu foruma layık olmayan biri banlamiştir.sorun etmedim

bana yazmayın, sabahın köründe hep paranoyaklarla işim gücüm

Vayy vayy vayyy hemende atarlanalim... Siz babaniza esinize böyle diklenin hanimefendi... Nereye yazicagimi size sormuyacam, konu acan sizsiniz o zaman negatif yorumlarada katlanacaksiniz... Sabah sabah benim yorumumu görmek istemiyorsaniz konu acmayin madem sizde... Buarada sizi banlayan site yöneticileri, yani buraya laik degiller öylemi...:ssz:

çok fazla umutsuzsun.
bişi demeye korkuyoruz zaten hemen bedduayı yapıştırıyorsun. geçen sefer bende seni seni şikayet etmiştim. çünkü beddua etmiştin..

senin yerinde ve koşullarında olsaydım o evliliği yapmazdım..
ayrıca ben 6kardeşim.. bizimde babamızla sorunlarımız oldu. ama güçlü durmaya çalıştık..
ay bende bekarım bana neden ev verdiler. yanlış yazıyorum bende 1900 maaşla bu arada..
ayda bana 500 600 TL kalıyor. sende bunu çocuk bakıcısı vs olarak harcarsın.

tabi ben burada masumca derdimi anlatırken, son bir gecedir ağlamışsam zaten, derdimi burada anlatmışsam eksik veya değil ama gerçekti, inanılmamış hatta dalga geçilmişse ben aynısını yaşa derim, ne var bunda.
ayrıca BEN ŞÖYLEYDİM, BÖYLEYDİM BEN ASLA YAPMAZDIM gibibeyanatlar istemiyorum.mesajında hiçbir çözüm önerisi yok bilmem farkında mısın, bu tür mesajlar istemiyorum.Mesaj çözüm odaklı olmalı.

raporladım sizi ve bir kişiyi daha...Benim konuma çözüm odaklı yazılsın, gerçekliği sorgulansın istemiyorum, çelişki vs yok, gidip de burada her detayı anlatamam ki, sadece birparçasını anlatırım fikir isterim.
yazdıklarınız aşağılayıcı, benim konuma yazmayın,insanlara BU YALANCIDIR diyorsunuz beni tanımadan etmeden, okumuş, ünv mezunu bir bayanım,burada ne çıkarım olabilir hayali hikaye uydurarak...İşte ben o taciz olaylarını tekrar açtığımda tacizcinin ailesi de öyle dedi:Uyduruyor dediler, otur oturduğun dendi.neden bize farklı gelene hemen yalan diyoruz, nasıl bir düşüncedir, anlamadım

Hiç önemli değil şikayet etmeniz ben buna takılmam..
Size diğer konunuzda da sizi kıracak yada kötüleyecek bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum ve yazmam da..
Ama şu söylediğiniz ''Bu Yalancıdır''cümlesine nerden kaanat getirdiniz?
Sizin cevabınıza istinaden yazdım,foruma layık görmediğiniz kişilerden birisi olaraktan..
Sizin konunuza da asla yalan cümlesini kullanmadım...

Çocuk yaşta yakın akrabanın cinsel tacizine uğradım, ve çok ayrıntıya girmeyecem ama olaylar örtbas edildi, olmamış gibi davranıldı, akrabalar arası gidiş geliş devam etti, ve herşey doğaldı sanki hiçyanlış bir şey yapılmadı, hatta babam o kişinin düğününde para bile taktı gururum kırıldı tabi ama açamadım bu konuları söyleyemedim, güçsüzdüm ama hep içimi kemirdi gereken yerlere başvurulmadığı için babamdan içten içe hep nefret ettim.Bu tacizcilerden biri uzun yıllar sonra başka bir kız çocuğuna yaptığı suçtan ötürü ceza da aldı, peki neden benim babamaynı başvuruyu yapmadı dedim içimden

31 yaşına geldim, elim ekmek tuttu evlendim, babamın baskılarıyla, işe gir boşa okuttum seni dedi,iyi bir işim var şimdi, sonra da evlen diye tutturdu, mutsuz bir evlilik yaptım öyle alelacele.ve 31 yaşından sonra babama nefretimi kustum, neden hakkımı savunmadın diye, tepki vermedi.

bir cenaze dolayısıyla çocuk tacizcisinin ve tüm ailenin katıldığı bir cenazeye gittim ve orada olanlar oldu, tacizciyle ağız dalaşına girdim ve çocuk tacizcisi olduğunu haykırdım, çocuklarınızı uzak tutun, kanunen de hüküm giymiştir bu kişi dedim, eşim şaşkındı ve tüm aile de öyle.Babam o kişiden özür dilememi istedi, babamla ipler koptu

eski konuları açmam ve babamı en yakın akrabaları ile kötü yapmam yüzünden babam bana küstü, yine ben hatalıydım, bunları dile getirdiğim için ahlaksızdım,kocam da zaten bırakacaktı beni o zaman beni eve kabul etmeyecekmiş, ne rezil insanmışım.

Maddi olarak babam bana herşeyi verdi, en iyi okullara gittim, sınırsız bir kredi kartım bile vardı, inkar edemem.maddi anlamda eksiğim olmadı.26 yaşında halen işsizken git iş bul seni onca sene okuttum demelerini ve o ara evden kovmasını saymazsak, işe girdiğimde paramın yarısını istemesini saymazsak ve evlen baskılarını saymazsak 26 yaşına kadar iyiydik babamla.

Ben artık babamla görüşmek istemiyorum, hayatımda olmasını istemiyorum, öte yanda kız kardeşim var annem var ve onlar bireysel hareket edemiyorlar, babama bağlılar.

Siz olsanız ne yapardınız?
görüşme. baba baba gibi değilse,duygu yoksa,sevgi yoksa yolver. için rahat olsun

tabi ben burada masumca derdimi anlatırken, son bir gecedir ağlamışsam zaten, derdimi burada anlatmışsam eksik veya değil ama gerçekti, inanılmamış hatta dalga geçilmişse ben aynısını yaşa derim, ne var bunda.
ayrıca BEN ŞÖYLEYDİM, BÖYLEYDİM BEN ASLA YAPMAZDIM gibibeyanatlar istemiyorum.mesajında hiçbir çözüm önerisi yok bilmem farkında mısın, bu tür mesajlar istemiyorum.Mesaj çözüm odaklı olmalı.

SİZ EĞER "BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ SİZDE EVLENİRDİNİZ" derseniz bende en doğal hakkım olarak
"BEN ASLA YAPMAZDIM" derim..

siz burada masumca mı anlattın.? kime göre neye göre ? biz ozaman çok fesatız.. siz değilmiydin moderatöre hakaret eden.. ?

çözüm yaptıkta aa tamam düşünecem dedinizmi? babanız ne olduğu belli..
eşinizin ne olduğu belli?
farz edin bu konuyu ben açmışım bana ne tavsiye ederdiniz?

Vayy vayy vayyy hemende atarlanalim... Siz babaniza esinize böyle diklenin hanimefendi... Nereye yazicagimi size sormuyacam, konu acan sizsiniz o zaman negatif yorumlarada katlanacaksiniz... Sabah sabah benim yorumumu görmek istemiyorsaniz konu acmayin madem sizde... Buarada sizi banlayan site yöneticileri, yani buraya laik degiller öylemi...:KK14:

evet değiller, insan açık fikirli olmalı, sen benim ne yaşadığımla ilgilenmiyorsun bile sen işin magazin kısmındasın, biraz ortalığı karıştırıyım derdindesin.eline almışsın kahveni insanların acıları umrunda değil, böyl yorumlar yazıp ortalığı karıştırığ üzerine bir de kahkaha patlatırsın, hayat bundan ibaret

ben de öyle düşünüyorum, görüşmemeyi istiyorum ama bu sefer de annem de vazgeçmiş olacam,annem babamın yanında ve bunca yıl sonra bu pislikleri ortaya çıkarmam yanlış onlara göre.Babam endişeli, duyulacak, millet benim hakkımda ne düşünecek telaşında ya benim duygularım ne olacak...
öte yandan eşimden şiddet gördükten sonra mecburen babamı aradım, arkamda duran adam gibi adam bir eş de yok...ailem de yok, bir karnımdaki var işte
arkadaşım işin var diplomaların var. Hayatında sana değersiz davrananlardan uzaklaş. yeni hayat yeni mutluluklar demektir. eşide o anneyide bırak

SİZ EĞER "BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ SİZDE EVLENİRDİNİZ" derseniz bende en doğal hakkım olarak
"BEN ASLA YAPMAZDIM" derim..

siz burada masumca mı anlattın.? kime göre neye göre ? biz ozaman çok fesatız.. siz değilmiydin moderatöre hakaret eden.. ?

çözüm yaptıkta aa tamam düşünecem dedinizmi? babanız ne olduğu belli..
eşinizin ne olduğu belli?
farz edin bu konuyu ben açmışım bana ne tavsiye ederdiniz?
babanın ne olduğu kocanın ne olduğu belli derken biraz ağır oldu sanırım.ben ne eşimim ne de babam,o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.sen beni o insanlarla aynı kefeye koyarsan, sence insani mi ya da etik mi?

Şaka değil, yalnızdım yaşım 32 idi ve aile ilişkilerim de iyi değildi, toplumun kurallarına uydum, evlenip çocuk yapmam gerekiyordu, ben memurdum tanıştığım kişi memurdu, geliri benden daha iyiydi ve bu hep sorun oldu, 3 kere buluştuk 4.cüde habersiz evlendik, onun ailesi beni istememişti, ailem şok oldu.
Bana iyi davranacak demiştim ama daha ikinci ayda başladı şiddet, 2 aylık hamileyken dayak yedim,3 aylıkken de dayak yedim, kendisini aldattığım, çocuğun ondan olmadığı, ekonomik olarak onu sömürdüğüm, herşeyin yarı yarıya ödenmesi, maaşların birleştirilmesi ile ilgili baskılar da gördüm...Karakolluk da olduk ama şikayetçi olmadım,
Sonuç şu şu an aynı evdeyiz, ben doğum iznindeyim, ve çok pişmanım, 2 haftadır şiddet yok ama yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum.çocuğum olacak,2 ay sonra.keşke evlenmeseydim, ne derdim vardı bilmiyorum, artık kocamı sevmiyorum ama ailemde de boşanmamı destekleyen tek bir kişi bile yok,çünkü onlara şirin yüzünü gösteriyor..

ya ben seni şimdi tanıdım. şu adamdan uzak dur. boşan 2000 lira maaş,çocuğuna nafaka yeter.

Back