• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR AKIL FİKİR VERİN

yanlis_secimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
94
16
13
Çocuk yaşta yakın akrabanın cinsel tacizine uğradım, ve çok ayrıntıya girmeyecem ama olaylar örtbas edildi, olmamış gibi davranıldı, akrabalar arası gidiş geliş devam etti, ve herşey doğaldı sanki hiçyanlış bir şey yapılmadı, hatta babam o kişinin düğününde para bile taktı gururum kırıldı tabi ama açamadım bu konuları söyleyemedim, güçsüzdüm ama hep içimi kemirdi gereken yerlere başvurulmadığı için babamdan içten içe hep nefret ettim.Bu tacizcilerden biri uzun yıllar sonra başka bir kız çocuğuna yaptığı suçtan ötürü ceza da aldı, peki neden benim babamaynı başvuruyu yapmadı dedim içimden

31 yaşına geldim, elim ekmek tuttu evlendim, babamın baskılarıyla, işe gir boşa okuttum seni dedi,iyi bir işim var şimdi, sonra da evlen diye tutturdu, mutsuz bir evlilik yaptım öyle alelacele.ve 31 yaşından sonra babama nefretimi kustum, neden hakkımı savunmadın diye, tepki vermedi.

bir cenaze dolayısıyla çocuk tacizcisinin ve tüm ailenin katıldığı bir cenazeye gittim ve orada olanlar oldu, tacizciyle ağız dalaşına girdim ve çocuk tacizcisi olduğunu haykırdım, çocuklarınızı uzak tutun, kanunen de hüküm giymiştir bu kişi dedim, eşim şaşkındı ve tüm aile de öyle.Babam o kişiden özür dilememi istedi, babamla ipler koptu

eski konuları açmam ve babamı en yakın akrabaları ile kötü yapmam yüzünden babam bana küstü, yine ben hatalıydım, bunları dile getirdiğim için ahlaksızdım,kocam da zaten bırakacaktı beni o zaman beni eve kabul etmeyecekmiş, ne rezil insanmışım.

Maddi olarak babam bana herşeyi verdi, en iyi okullara gittim, sınırsız bir kredi kartım bile vardı, inkar edemem.maddi anlamda eksiğim olmadı.26 yaşında halen işsizken git iş bul seni onca sene okuttum demelerini ve o ara evden kovmasını saymazsak, işe girdiğimde paramın yarısını istemesini saymazsak ve evlen baskılarını saymazsak 26 yaşına kadar iyiydik babamla.

Ben artık babamla görüşmek istemiyorum, hayatımda olmasını istemiyorum, öte yanda kız kardeşim var annem var ve onlar bireysel hareket edemiyorlar, babama bağlılar.

Siz olsanız ne yapardınız?

Babalık yedirin, icirip,okutmak degıl yalnızca.sizi kötülüklerden korumadiktan, arkanizda durmadiktan sonra neye yarar tüm bunlar.benim oğlum elini taşa carpsa o taşa bile hesap sorasim geliyor niye oradaydin diye.ki sizin yaşadığınız çok ağır nasıl hesap sormadan üstü kapatılır.fikrim çok açık ve net gorusmezdim...

ben de öyle düşünüyorum, görüşmemeyi istiyorum ama bu sefer de annem de vazgeçmiş olacam,annem babamın yanında ve bunca yıl sonra bu pislikleri ortaya çıkarmam yanlış onlara göre.Babam endişeli, duyulacak, millet benim hakkımda ne düşünecek telaşında ya benim duygularım ne olacak...
öte yandan eşimden şiddet gördükten sonra mecburen babamı aradım, arkamda duran adam gibi adam bir eş de yok...ailem de yok, bir karnımdaki var işte

Iyi bir isim var diyorsunuz anladigim kadsriyla babaya ya da aileye manevi ihtiyac duyuyorsunuz. Bence cok da gerekli degil boyle bir baba. Anneniz ve kardesinizle de zamanla isler rayina girer bir sekilde gorusursunuz disarida filan.
Esiniz bu taciz olaylarini biliyor muydu. Bunun icin mi siddet gordunuz yoksa. Yalniz tacizciler demissiniz. Cok kotu bir durum gercekten. Bence bu saatten sonra kendi psikolojinizi dusunun. Babaniz durmasi gereken zamanda yaninizda durmamissa simdi zaten hic gerek yok oyle dusunun.

Canım senin yaşadıkların çok üzücü ama ben böyle şeyleri ya olur olmaz olay daha sıcakken konuşulması taraftarıyım aradan bir sürü zaman geçtikten sonra ne anlamı varki gerçi şunuda anlıyorum bu adamın başka bir çocuğada yapma ihtimalini düşünmek sizin duygularınızı tetiklemiş olabilir kötü bişey yaşamışsınız geçmiş olsun özür dileme konusuna gelince o adamdan asla özür dilemezdim en iyisini yapmışsınız babanızlada mesafeli olun ama çokta kötü davranmayın o sizin iyiniyetinizin altında ezilecektir zaten en azından bu dünyadan göçerken hakkını size helal etsin iyi veya kötü baba işte...

eşim evlenmeden önce bilmiyordu, şiddet olaydan önce başlamıştı zaten maddi olarak amaan aman bir maaşım yok, 1900 lira o kadar.
işin garibi eşimin babamla diyaloğu iyi, bağlantısını kesmedi,sürekli görüşüyorlar, ben babamı arama, çocuğun doğumuna da gelmesin diyorum, tamam tamam diyo ama onlarla hiç iletişimi koparmadı.nedeni miras bence, babam varlıklı, yarın birgün beni mirastan men etmesin diye, başka da bir açıklaması yok

diğer konunuzla bu konuyuda birleştirince.
sanki size artık bazı şeyler agır geliyormuş gibi hissiyatına kapıldım nedense.
bence bi uzman yardımı alın.

olay yaşandığında ben 4,5 yaşındaydım, nasıl konuşabilirim ki, bana yapılanın yanlış olduğunu bilmiyordum.bunu sevgi olarak algılıyorsun.yanlış olduğunu anlaman bile zaman alıyo

eşim evlenmeden önce bilmiyordu, şiddet olaydan önce başlamıştı zaten maddi olarak amaan aman bir maaşım yok, 1900 lira o kadar.
işin garibi eşimin babamla diyaloğu iyi, bağlantısını kesmedi,sürekli görüşüyorlar, ben babamı arama, çocuğun doğumuna da gelmesin diyorum, tamam tamam diyo ama onlarla hiç iletişimi koparmadı.nedeni miras bence, babam varlıklı, yarın birgün beni mirastan men etmesin diye, başka da bir açıklaması yok
o 1900 lirayıda size begendiremedim gitti:KK14:
900lira asgari ücretle gecinen nice insanlar var... hatırlatayım dedim tekrardan.

en yakın arkadaşım 1200lira maaş alıyor. 2 cocugu var.
ve ikiside okullu. ailesiyle yaşıo. ve ailesine maaşının yarısını veriyo.
ben bu maaşla nasıl gecinicem lafınıda duymadım hiç.
babaları olucak şahısdan hiçbi şekilde aldıgı namaka vs. yok.

örnekler cok... yeterki aklını kullanmasını bil. zor bişi değil:KK59:

şimdi kocamı da bıraktım, çalıştığım yer belli, işten istifa da edemem
ev kirası en az 500
su elektrik ısınma 200
çocuk bakıcısı 500

e 600 lirayla kime kafa tutabilirim ki

Çocuk yaşta yakın akrabanın cinsel tacizine uğradım, ve çok ayrıntıya girmeyecem ama olaylar örtbas edildi, olmamış gibi davranıldı, akrabalar arası gidiş geliş devam etti, ve herşey doğaldı sanki hiçyanlış bir şey yapılmadı, hatta babam o kişinin düğününde para bile taktı gururum kırıldı tabi ama açamadım bu konuları söyleyemedim, güçsüzdüm ama hep içimi kemirdi gereken yerlere başvurulmadığı için babamdan içten içe hep nefret ettim.Bu tacizcilerden biri uzun yıllar sonra başka bir kız çocuğuna yaptığı suçtan ötürü ceza da aldı, peki neden benim babamaynı başvuruyu yapmadı dedim içimden

31 yaşına geldim, elim ekmek tuttu evlendim, babamın baskılarıyla, işe gir boşa okuttum seni dedi,iyi bir işim var şimdi, sonra da evlen diye tutturdu, mutsuz bir evlilik yaptım öyle alelacele.ve 31 yaşından sonra babama nefretimi kustum, neden hakkımı savunmadın diye, tepki vermedi.

bir cenaze dolayısıyla çocuk tacizcisinin ve tüm ailenin katıldığı bir cenazeye gittim ve orada olanlar oldu, tacizciyle ağız dalaşına girdim ve çocuk tacizcisi olduğunu haykırdım, çocuklarınızı uzak tutun, kanunen de hüküm giymiştir bu kişi dedim, eşim şaşkındı ve tüm aile de öyle.Babam o kişiden özür dilememi istedi, babamla ipler koptu

eski konuları açmam ve babamı en yakın akrabaları ile kötü yapmam yüzünden babam bana küstü, yine ben hatalıydım, bunları dile getirdiğim için ahlaksızdım,kocam da zaten bırakacaktı beni o zaman beni eve kabul etmeyecekmiş, ne rezil insanmışım.

Maddi olarak babam bana herşeyi verdi, en iyi okullara gittim, sınırsız bir kredi kartım bile vardı, inkar edemem.maddi anlamda eksiğim olmadı.26 yaşında halen işsizken git iş bul seni onca sene okuttum demelerini ve o ara evden kovmasını saymazsak, işe girdiğimde paramın yarısını istemesini saymazsak ve evlen baskılarını saymazsak 26 yaşına kadar iyiydik babamla.

Ben artık babamla görüşmek istemiyorum, hayatımda olmasını istemiyorum, öte yanda kız kardeşim var annem var ve onlar bireysel hareket edemiyorlar, babama bağlılar.

Siz olsanız ne yapardınız?
:KK34::KK34::KK34: ŞAM BABASI :KK34::KK34::KK34:

üstelik kocamı bıraksam delidir,çalıştığım yere gelir, sürekli rahatsız eder, çocuğunu görmek isticektir.
olayı öğrendikten sonra önce bişi demedi, 1 hafta sonra 'senin kimbilir daha ne sırların vardır o...u... diye yüzüme tükürdü.annem demişti zaten dedi, evlenme oğlum diye dedi.çok kırıldım

Bi banlandiniz bi yas genclesmissiniz... Nasilda diger konuyu hazmedip yenisine gectiniz... Sorunlariniz var evet ama kendinizle... Bana hikayeleri uyduruyorsunuz gibi keldi... Bi kontrol edilin bakalim...:KK14:

1983 doğumluyum ve 3ay sonra 32 biticek, evlendiğimde şubatta evlendim 31 dim, siz ne biçim insanlarsınız...inan veya inanma kardeşim yazma bana, banlansam ne olacak, sizin gibi açık fikirli olmayan ve bu foruma layık olmayan biri banlamiştir.sorun etmedim

Bi banlandiniz bi yas genclesmissiniz... Nasilda diger konuyu hazmedip yenisine gectiniz... Sorunlariniz var evet ama kendinizle... Bana hikayeleri uyduruyorsunuz gibi keldi... Bi kontrol edilin bakalim...:KK14:

bana yazmayın, sabahın köründe hep paranoyaklarla işim gücüm

Back