Yakın oturmayı istememeniz gayet doğal acaba o sizin ailenize o kadar yakın oturmak ister miydi ? Erkek arkadasınızın empati yapması lazım. Üzgünüm ama böyle bencil davranmaya devam ederse mutsuz olursunuz.
ilk çıkmaya başladığımızda da bu ev meselesi vardı ve bana bu şekilde oturmayı kabul edip metmneyeceğimi sordu bende aynı şeyi benim ailemle düşünmesini söyledim. zor tabiki hakklısın demişti. dün bunu hatırlattım ama laf kalabalığı yaptı geçiştirdi. çok üzüldüm anlatamam sadece ağlıyorum birçok şeye evet diyorsun iş konusunda kariyer gelecekteki beklenti hayat tarzı herşeyin farklı ama tamam kabul ediyorum diyorsun ailenden uzakta onun memleketinde yaşamayıda kabul eder oluyorsun ama bu ev işi olmaz içim almıyor.
ev konusunda baştan söylemiş size siz sesinizi çıkarmamışsınız
dün kardeşinin başka yerde kalacağını duyduğunuzda parlamışsınız
evet haklısınız ama baştan tepki vermeliydiniz
iş yeriniz uzak mı o eve öyleyse işe gidip gelmeyi sorun edebilirsiniz
ama daha önemli birşey var siz a diyorsunuz o b anlıyor
daha önce ki ilişkilerinden sanırım kadınlarla ilgili bi sürekli yanlış düşünceleri var
sen memursun beni ezersin siz kadınlar bu yüzden kaybediyorsunuz hastalıkla aileme bakmazsın gibi
bir ömrü feda edeceğine bir erkeği feda etmek çokçook doğru yazmışsın teşekkürler. sertap erenerin bir şarkısı varya unutursun için yana yana ahhh bu benim şarkım sanırım.
mlkçtk...............
sen yazdıkça ben ağlıyorum bu kadar gerçek olmandan ve beni anlamandan dolayı teşekkürler. o benim boşluğuma yalnızlığıma ilaç gibiydi herşeyden önce sesiz sedasız herşeyime koşan arkadaşımdı sevgilim oldu varlığı gücü beni zorluklardan korudu kurtardı ama bir o kadarda kendine bağımlı yaptı. ve herzaman söylerim. bu yaşadığım şehire 9 ay önce geldim ve inanılmaz bir boşluğa düştüm yalnuız kaldım ama o yanımda oldu ve ilişkimiz başladı (asla mecburiyet yok ikimizde aşık olduk ve severek başladık bu işe) ama 9 ay önceki halimle asla onunla çıkmazdım bunu ona defalarca da söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?