bir adam öküzse=öküzdür!

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.883
7.076
Gecen Cuma gebe oldugumu ogrendım.Eşim şehir dışında idi, o geldiğinde ise ben memlekete gidecektim yegenımın diş buğdayı vardı o sebeple, bende müjdeli haberi telde verdim.

Kendisine de gel dedim ama gelmedi haftasonu, oğlunu almıştı (ilk evliliğinden olan haftasonları bizimle kalıyor) gelmek istemiyor dedi, sonra param yoktu dedi hep bahane kısacası 9 yasında cocuk sen gelsen yok ben gelmem mı dıyecek ıstemese de gelecek, kı daha öncede gittiğim yere geldi-ordakileri tanıyor-insanlar fazlasıyla ilgi gösterdi kendisine, bende eşimin gelmemesine kırıldım içten içe..

Neyse dün döndüm trafik vardı arabam geç geldi 1 saate yakın beklemişler beni, oğlanı halasına bıraktık ( orda kalcaktı), bizde eve doğru yola koyulduk.

Durdu durdu cocukla konuşmuyorsun dikkatimi çekiyor dedi, halbukı ben ortaya konustum hep arabaya bındıgımden berı , bende konussamda bırsey soylemıyor hem ben ıkınıze hıtaben konusuyorum dedim-burdan konu bir açıldı adam içinde ne biriktirdi ise kustu bana..

Az kalsın bana vuracaktı bile...

Benım bır yurt dısı gorev ısım var 3 hafta sonra gıdecegım yok gıdersen benı bosa, yok nıye 2 hafta ust uste aılemın yanına gıtmısım, yok ev bakıyoruz aılem destek verecek pesınat onlardan, kredı benden olacak esım hep yarım yamalaklara bakıyor(ınsaatı bıtmemıs ya da kuru kapı pencere takılı evler) bende gecen varsa paran o zaman bakarsın onlara bıze bıtmıs ev gerek demıstım ona bozulmus ( ailemin parasını istemiyormus, benım adıma olan evde oturmazmıs.. vs.)

Aksam eve gectık ayrı takıldık, bır ara gıdeyım konusayım dedım ( o zamana kadarda dus mus aldım, esyalarımı yerlestırdım yerıne, stresten mıdem bulandı kustum bır gelıp bakmadı bıle..)maç ızlıyordu sankı karsımdakı duvar ne desem ters ters cevaplar, bende dıyecegımı dedım gıttım yattım, akşam salonda uyudu ( benım kapım açıktı kendısı gelmedı)

Sabahta kalktı bırsey yok gıbı, benı ıse bırakacaktı gıt sen dedım gıtmedı bende atladım arabaya bıraktı benı, aksam doktora gıdecegız ılk kontrolum ama ıcımde hıc heves yok-korkuyorumda bebegıme bırsey olacak dıye- dusunmemeye calısıyorum yapamıyorum- boşayacaksa boşasın ona muhtaç değilim ama ben boşanmak için evlenmedim her zorlukta arkamı donup gıtmekte bana gore degıl ama ne yapsam ta burnunu surtsem bılemedım???

Bana yardım edın..!!!

afedersiniz ama gerçekten öküzmüş. yani bir öpüp koklamadımı sizi mutlu olduğunu dile getirmedimi hayret..

haklısın canım erkekler malesef bazen böyle odun olabiliyorlar,kafanı takma bebeğini düşün o anlar hatasını inş

hak ettiği için ne deseniz az , yiğigi öldür hakkını yeme diye boşuna dememişler

sizin pencerenizden bakınca öküz diyelim hep birlikte coşkuyla tamam da..
eşinizin dünyaya gelmiş, büyümüş 9 yaşında bir evladı var ve elbette o çocuğun da ihtiyaçları var. şefkate ihtiyacı var, ilgiye ihtiyacı var. haftasonlarında oğluyla paylaşacağı sınırlı zamanlarda sizin yansıttığınız bir olumsuz duygu var anladığım kadarıyla. kabul edin ya da etmeyin.. bu okuduklarımdan bana geçiyorsa, eşiniz neler hissediyor kim bilir.

afedersiniz ama gerçekten öküzmüş. yani bir öpüp koklamadımı sizi mutlu olduğunu dile getirmedimi hayret..
getirmedi hatta telefonda söylediğimde gözün aydın dedi!

o bizim bebeğimiz "gözümüz aydın" değil "gözün aydın" ......

akşam senin yüzünde sevinç ifadesi göremedim, belli ki sevinmemişin ama sorun değil senin bir çocuğun zaten var bu da benim çocuğum dedim , kendisinden de birşey beklemediğimi, hastaneye de yalnız gidebileceğimi söyledim ( paran var git tabi oldu , ben isterdim ki sen gelme desende o bizim çocuğumuz bende geleceğim desin ama nerde... )

alla alla gerçekten çok enteresan

aslında merkez sorun eşinin oğluyla alakalı sanırım.
almış olduğun bir tavır var sanki çocuğa karşı, belki ister istemez otomatik oluşuyordur insanın içinde, yaşamadan bilinmez, o yüzden bu konuda ön yargılı konuşmak istemiyorum.
zorlukları var işte çocuklu biriyle evlenmiş olmanın. Ona göre sen başından kabul ettin, sana göre yaşamadan bilinmez.
Geri kalanlar sorun değil bunun alt kümeleri.

ben çoçuğuyla arasındaki diyaloga hiç karışmadım, ben eşime tek gelsin demedim zaten ,bu hafta oğlu bizimle kalacak birlikte gelmelerini istedim ama eşim çocuğu bahane edip gelmedi, döndüğümde de param yoktu gelemedim dedi.

Gelmek istese her gün sigaraya verdiği paradan kısar yine gelirdi (arabası var, şirket arabası + araba olmasada bır vesaıtlık 1 saatlık yol)

Ve o onun oğluysa , bu da bizim bebeğimiz benim hassas olduğum bir dönem , öncelik bebeğimiz olmalıydı.

Bu kırıcı tavrın üstüne ne yapsa gönlümü alır diye düşünüyorum da bulamıyorum..

Baba olma vakti değilmiş gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı..

off sinir oldum eşine ya sanki kendi başına yaptınnnn öfff

Öncelikle hayırlı olsun uğraştın didindin sonunda bebeğine kavuştun ama demek ki adam senin kadar istemiyo, açıkçası seninde bebeği eşinin dikkatini çekmek için istediğini düşünüyorum,bizimde bir çocuğumuz olursa diğer çocuğu kadar biz de değerli oluruz diyosun ya da o tarafa daha az ilgi gösterirdiyosun, itiraf edemesen de bu böyle

Oha bu yorumu yeni gördüm, istemediğini daha net ifade edemezdi sanırım, sen test filan yaptırmıştın bebekle ilgili konuların vardı esin bilmiyo muydu, ya da hah sonunda amacına ulaştın mı demek istedi gözün aydın derken

bir tanıdığımız sorunlu bir evlilik sonrası boşanan abisinin çocuklarına yıllarca babalık yaptı ve bir türlü evlenmek istemedi bir ilişkisi varken... sonra ite kaka evlendi bu sefer de "dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum çok saçma" dedi zar zor eşi ikna etti şimdi iki çocuğu var ve eminim onları çok seviyor...
eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğu ile ilgili de bu tür duyguları olabilir mi acaba? her ne kadar çocuğunu çok sevse de böyle parçalanmış bir hayat yaşamasından yer yer pişmanlık duyuyor olabilir ve ikinci çocuk fikri pek coşkuyla karşıladığı bir durum olmayabilir. sonuçta arabaya bindiğinizde çocuğa ilgi göstermediğinizi düşünmüş ve bunu dile getirmiş. ortaya konuştum diyorsunuz ama çocuğu muhatap almak daha farklı... bunun üzerine de "zaten çocuğa ilgisi sevgisi yok bir de kendi çocuğumuz olursa hiç yüzüne bakmayabilir" diye düşünmüştür belki de...

bu hissiyatlar doğru mudur yanlış mıdır işin orasını bilemem ama bende böyle bir izlenim uyandı fikir vereyim dedim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)

Çocuğu olan biriyle evli isem o onun çocuğu diyemezsin, en azından ablalık yapmalısın, o onun çocuğu beni bağlamaz diye bakarsan eşin buna takar takıyoda

Bir kadin esinden kolay kolay boşanmaz. O yüzden erkegin ikinci evliligi olmak cok riskli. Üzüldüm adınıza ne hayallerle evlenmissiniz, cocugunuz olmus tebrik bile yok. Katlanırsiniz tabi ama bu tür adamlar 50ci evliliğini yapsalarda hic bir kadini mutlu edemezler. Hayatiniz onu idare etmekle gecer.
Bebeginiz icin gözünüz aydın. Saglikla gelsin.

Bu kırıcı tavrın üstüne ne yapsa gönlümü alır diye düşünüyorum da bulamıyorum..

Baba olma vakti değilmiş gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı..

Kendisi istedi, evlendiğimiz ilk gün o bıraktı korunmayı , ama tek sıkıntı bir evladı olması onun ilk göz ağrısı olması nedeniyle ona karşı aşırı düşkün ve hassas olması....

Büyük ihtimal içten içe bebek doğunca ona ne olacak diye düşünüyor ama o da o
Korunmayı kendisi bıraktı, bebek sahibi olmak fikri ortak kararımızdı..

Ama tavırları o kadar kırıcıydı ki şu an bile yazarken gözlerim doluyor, istemiyorsan söyle dedim istemesem yapmazdım dedi ama yüzünde bir sevinç ifadesi yoktu, akşam birlikte gideceğiz doktora ama inanın şu an ondan ne babalık ne kocalık beklemiyorum-bana kalsa tek giderdim-gelip alıcam seni dediği için birşey demedim.

çocuğu istemiyormuş gibi geldi bana.

Çocuğu olan biriyle evli isem o onun çocuğu diyemezsin, en azından ablalık yapmalısın, o onun çocuğu beni bağlamaz diye bakarsan eşin buna takar takıyoda
Ablalık yapıyorum ama o fazlasını istiyor , ben fazlasını kendimin olmayan bir çocuğa yapamam , birde beni çocuktan uzaklaştıran etkenler var eşim kaynaklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…