Bir acımız eksikti

guyhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
46
76
8
29
Merhaba arkadaşlar silkelenip kendime gelmem lazım ve bunu da ancak burda başarabilirim diye koşup buraya geldim. 7 aylık bir ilişkim vardı herkeste olduğu gibi harika başladı harika ilerledi ta ki ailesi işin içine girene kadar birebir tanışmadık ama bizi yolda görüp bundan yola çıkarak yorumlamışlar beni o günden sonra sevgilim yavaş yavaş değişti kendi ruh hali ile ilgili olduğunu söyledi hep ilişkimize özen göstermeye devam etti ancak kendi ruh hali ister istemez bize yansıdı hep anlayış gösterdim zaman verdim dinleyemeye anlamaya çalıştım öyle aşırı büyük sorunlar değil bu arada ne olursa olsun Yanyana geldiğimizde gözleri parlardı benim de öyle sarılıp saatlerce öyle kalmak isterdik ta ki 2 gün önceye kadar sabah gayet normal konuşup akşam yine sıkıntılarından bahsederek ayrılmak istediğini söyledi şoka girdim kendi bunalımıyla beni yeterince üzdüğünü daha fazla beni düşürmek istemediğini beni sevdiğini çok sevdiğini ancak böyle devam ederse ilerde daha kötü biteceğini söyledi ağlayarak bunları anlattı. Şoka girdim sindiremiyorum hala anlam veremiyorum içim sıkılıyor ikili ilişkimizde hiç bir sorun yokken (sorundan kastım aldatma sayma sövme darlama vs vs) bu hale gelmek inanamıyorum kalbim çıkacak yerinden çok yeni biliyorum ama çok seviyorum bir daha onu göremeyecek olmak kalbimi bin parçaya bölüyor ne önerirsiniz ne yapmam lazım

Ailesinin sizi görüp yorumlaması bir şey değil ama sevgilinizin onların lafına uyup sizi dehlemesi bir şey. Özen mözen göstermemiş, kavga gürültüsüz ayrılma planı yapmış, zamanını kollamış. Başkasının lafıyla sizi terk eden bir adam olduğunu kafanıza yerleştirirseniz acı çekmezsiniz. Sıkıntım var bunalımdayım lafını karısına da söyleyip boşanır mıymış? Bir kaç aya nişan düğün fotoğrafı görürseniz şok olmayın.

İnanın sorunu ben de anlamadım zaten neden göremediğim için bu kadar kötü hissediyorum

Şimdi aile sözüyle böyle yapan iki gün sonra neler yapmaz .. sen ayrıldık zannediyorsun ama Allah kurtarmış sizi

ailesinin sozune bu kadar bagli erkekten hayir gelmez zaten, aciniz taze ama ileride daha kotu ayrilik yasanacagina hem siz gercek yuzunu gormus oldunuz hemde ne kadar erken o kadar iyi.

Aile onayından geçmemiş ilişkiniz, ondan öyle olmuş.Yanında gezdireceği kadını ailesinin seçtiği adam yıkıktır, yıkık adamdan sizi kollamasını bekleyeceğinize avokado çekirdeğine kürdan batırıp filizlenmesini bekleyin, bahçeye hurma çekirdeği falan gömün.

Ailesinin size karşı problemi neymiş öğrendiniz mi ? Siz gayet anlayışlı yaklaşmışsınız bir ilişki için olması gerektiği gibi ama sevgiliniz bunu tam olarak yapamamış ailesinden etkilenme işini azıcık abartmış belki biraz zaman tanıyıp onda olan o enerjinizi çektiğinizde o yoğunluğun kıymetini anlayıp aradaki dengeyi kurabilecektir. Maalesef ki kör kütük aşk olayında bile biraz taktiksellik yapmak gerekiyor yoksa tamamen ipler bir kişinin elinde oluyor.

Bana birebir ailesi ile ilgili olduğunu söylemedi benim çıkarımlarım bu yönde elimden geleni yaptım içim çok rahat ama hiçe sayılması bu kadar kolay olması sıkıyor canımı

Allah kurtarmis diye yorumladim birde bu ayrilma bahanesi 2000lerin basinda kalmadi mi seyde deseydi bari sen daha iyilerine layiksin

Ben şu an evliyim ama geçmişte böyle bir olay benim de başıma gelmişti. Birbirimizi çok seviyorduk her şey harika gidiyordu adam gözlerime bakarken bile eriyip bitiyordu. Ailelerle tanışınca olan oldu. Bana bahaneler üretti seni mutsuz ediyorum ben sana göre değilim bilmem ne vs.vs. diyerek ayrıldı. Ha o dönemlerde kolay olmamıştı tabiki çok acı çektim gerçekten. Ama şu bir gerçek ki o benden ayrıldığında hayatım daha da güzelleşti ve karşıma ondan daha hayırlı biri çıktı o da şu an eşim zaten iyi ki zamanında benden ayrılmış da şu an eşimle evliyim diyorum. Yani bir şey olmuyorsa zorlamayın ALlah karşızına daha güzel imkanlar çıkaracaktır emin olun.

Ailesini dinleyip sizi gözden çıkarmış size gerçekten çok aşık olsaydı kimseyi dinlemez evlenirdi sizinle. Şükredin böyle birinden kurtulduğunuz için. Evlenince bile ailesi sizin ilişkinize karışırdı. Konuştuğunuz kişi çok pasif biriymiş zatten.Üsütünden biraz zaman geçtiğinde anlıyacaksınız zatten boşuna sevgiliniz için uğraştığınızı

Yolda görmekle yorumlamak nedir yahu?
Hadi öyle oldu diyelim, sevgilinizde hiç mi aklı fikri yok, sevdiği kadına arka çıkamamış?
Kendi ilişkisine daha bu noktada sahip çıkmayan bir erkek, evlendiğinizde size de sahip çıkamaz.
Bence verilmiş sadakanız varmış diyerek yolunuza ve önünüze bakın.
Geride kalan varsın geride kalsın.
Kaybeden değil kazanan taraf olmuşsunuz bence.

ailesi kiz arkasasini begenmedi diye bu ne dram ya? ruh hali bozulmus depresyona girmis anneciği sevgilisini begenmedi diye.
sen olsan baban begenmese on hakli sebepten yine de bir sekilde oldurtmaya calisirdij

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…