- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi hanxixmsultan
-
kızımı elimden geldiğince atak zamanında uzak tuttum ama ne kadar tutsamda illaki etkilendi oda ...ben kendimi düşünsem boşansam dahada huzurlu olurum ama kızım boşanmış ailenin çocuğu olucak bu beni üzüyor
Dayanamadım ve yazmak istedim.
Cidden seni anlamak çok güç.
Başka bir konu da açmıştın, bipolar eşim var boşanıyorum tarzı bir şeydi.
Ya farkında değil misin böyle bir adamla kızını büyütmenin ne kadar zarar verici olabileceği konusunda?
Küçücük kıza gece dua okuması, atak zamanı onu bunaltması, anormal tavırları falan... O kızcağız kim bilir ileride ne acılar çekecek. Sen hala boşanmış ailede büyümesin diye ayrılmıyorsun şaka gibi.
Kızını düşünüyorsun sözde ama ona büyük kötülük yapıyorsun. Sağlıksız bir aile yapısında büyümek çok yıkıcı olur asıl. Boşanmış aile çocuğu olmak değil.
Yazık ki büyüme çağında hasta babanın enteresan tavırlarıma maruz kalıyor. Allah ona yardım etsin en çok. Çok üzüldüm. Umarım büyük sıkıntılar çekmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dayanamadım ve yazmak istedim.
Cidden seni anlamak çok güç.
Başka bir konu da açmıştın, bipolar eşim var boşanıyorum tarzı bir şeydi.
Ya farkında değil misin böyle bir adamla kızını büyütmenin ne kadar zarar verici olabileceği konusunda?
Küçücük kıza gece dua okuması, atak zamanı onu bunaltması, anormal tavırları falan... O kızcağız kim bilir ileride ne acılar çekecek. Sen hala boşanmış ailede büyümesin diye ayrılmıyorsun şaka gibi.
Kızını düşünüyorsun sözde ama ona büyük kötülük yapıyorsun. Sağlıksız bir aile yapısında büyümek çok yıkıcı olur asıl. Boşanmış aile çocuğu olmak değil.
Yazık ki büyüme çağında hasta babanın enteresan tavırlarıma maruz kalıyor. Allah ona yardım etsin en çok. Çok üzüldüm. Umarım büyük sıkıntılar çekmez.
dışardan bakıp konuşmak çok kolay değil mi?
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu. ancak çeken anlayabiliyor. evini, alıştığın hayatını, aslında sevdiğin insanı terk etmek ne zor kim bilir? ve hasta. elinde bile değil.
ben boşandım iyi mi ettim bilmiyorum.arada 1-2 gün üzülüyordum, şimdi her dakika. tedavisi konusunda eşini yalnız bırakmazsan,ne bileyim sabah uyanınca ya da gece yatarken, sen içirirsen ilaçlarını olmaz mı?
selisya o kadar kararlı olsa zaten burada dert yanmazdı, kesitirip atar, aman bana ne derdi.
insan hep bir çare arıyor işte. umut peşinde koşuyor. evlenirken kurduğu hayalleri bırakmak istemiyor.
ve kadın hep acıyor.
kimse çekmesin bu derdi, ama ancak çeken biliyor.
bu hastalık genetik mi? bir bilginiz var mı ??
Bana birisi bu hastalıpa sahip insanların çok çabuk aşık oluo duygularının ise çok sık ddeğiştiğini duyguları konusunda güven duyulamayacıpı söylemişti be kadar doğru bunlar
Çok doğru söylemiş. Çok sık duygu değişimi gözleniyor. Bir de yalan söylüyorlar. Bir gün bişey diyip daha sonra o dediklerini unutuyorlar. Çok enteresan bir hastalık.
Tedavi görseler bile mi?siz bunu yakınınızda birinden mi gözlemlediniz paylaşırmısımız birazcık neler yaşadınızı
Kulübü
Benim babam rahatsız üstelik 20 yıldan fazla. Tedavi görüp iyileştiğinde herşey normale dönüyor ama hastayken çok değişken oluyor duyguları. Mesela birgün bişeyi beğenip üzerine yoğunlaşıyor ertesi gün bir bakıyorsunuz onu unutmuş. Ya da anneme çok düşkün oluyor ertesi gün ondan nefret ediyor sanki. Daha bir sürü örnek var tabii. Ama kısaca hasta oldukları dönem hiç bir dediğine inanılmıyor.
Benimde erkek arkadaşım aynen böyleydi bi bakıordum deli gibi üstüme düşüyo telegonu kapatmak istemiyor gün boyu bi bakıorum bende kötüsü yok ağzına gelen laflar ayrılmak istemeler ki en sonda beni çok saçma bi şekilde bırakıp bikaç hafta içinde başkasıyla nişanlandı ve ben hala kendime gelebilmiş deiğilim tam anlamıyla bana söylediği bana olan duygularının hepsi boş yalan mıydı aklım almyor hala
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ilaçlarla kontrol altına alınan bir hastalık.
ama ilacı bırakınca daha korkunç geri geliyor.
gerçekten çok ilginç bir hastalık.
defnesabunu sen terapiye gidiyormusun faydası oldumu
genetik yatkınlıktan daha çok, depresif hallerle baş etme sorunu ile sanırım ortaya çıkıyor. en ufak birşeyde bile kendimizi düşünerek sakinliğimizi korumalıyız. çok şükür bir hastalık tanımı yapılmadı bende, ancak dönemsel olarak kötü zamanlarım oluyor. o sıralarda doktora gittiğimde ise, ilaçsız takip edelim deyip gerigönderdiler. içinize atmayın dediler, ve tabi genetik kısmı sordum, çocuklarımda olur mu diye, böyle birşey net değil, düşünmeyin dedi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?