- Konu Sahibi hanxixmsultan
-
bizim sorular çalındı envinicim.. her sene veriyorlar birilerine artık gerçi..kocamı bırakırım ilacı bırakmam:)annenin manik dönemine denk gelse bile muhtemelen baban bunu anlardı.yani geçerli sebepler vardır ve muhtemelen birikmişlikler.işte bende biriktirmemek adına patladım sanırım.şimdi anlamadım neden sınavın iptal edilme durumu var?biz iyi sayılırız geçirdiğimiz günlerden sonra.ikimizde çok yorulduk herhalde tartışmaktan.artık zaten seviye yerlerdeydi.birde facebooktan falan onun hakkında arkadaşlarımla ve kardeşimle yazdıklarımı çeviri yapmışkiiii aman aman bu kadar rezil yazılar olamaz:) ben haysiyetimi ayaklar altına alıyorum ve seninle birlikteyim dedi.bende onların hepsi yüzüne söylediklerim dedim ama nolursa olsun 3.şahıslarla bu denli seviye dışı yazışmam onu kırmış.haklı bu konuda.aman neyse haketti o aslında bunu:)))karı kız yok itiş kakışta yok.dediğin gibi öyle olsa bir saniye duramam büyük konuşmıyım.ya şu diyet işine başlamam lazım kilo vermiştim mis gibi tekrar aldım.10 kilo hedef koysam ve gerçekleşse valla manken gibi olucam kendi nazarımda .insan nasıl bu kadar şevksiz olur ya.düşünsene daha güzel ve sağlıklı olacağını bile bile(sağlığı taksam sigara içmezdim o da ayrı mesele)ne diye yer durur.her ay 3 kilo eder sana 3 ayda 10 kilo eksik.arkadaşımın biri en son yok abi beni dukan paklar dedi.acaba tiksine tiksine dukanmı yapsam.ama önümden dondurmalar meyveler geçerken nasıl olacak bu protein yüklemesi.ayaklarım bedenimi taşımıyor resmen.
başın sağolsun.. benim de intihar girişimlerim oldu maalesef.. ben pek kendimde olmadığım için o zamanlar, yapıyorum böyle şeyler...Manik depresif tedavisi gördü ablam yıllarca ama yanlış teşhis edilmiş şu an anksiyete bozukluğu tedavizi görüyor beim kızıma da manik depresif+borderline kişilik bozukluğu teşhisi koyuldu çok araştırdık uğraştık mallesef intihar etti 15 yaşındaydı
Manik depresif tedavisi gördü ablam yıllarca ama yanlış teşhis edilmiş şu an anksiyete bozukluğu tedavizi görüyor beim kızıma da manik depresif+borderline kişilik bozukluğu teşhisi koyuldu çok araştırdık uğraştık mallesef intihar etti 15 yaşındaydı
bizim sorular çalındı envinicim.. her sene veriyorlar birilerine artık gerçi..
bu arada birileriyle paylaşmak hakkın derdini.. öbür türlü içine atmak da ayrı dert.. annemin arkadaşı ayrılacak şimdi eşinden hiç şahit yok çevremde anlatmadım çünkü diyor..
boşver yanii içine de boşalt..
benim de kilo yine aldı başını gitti.. karatay mı yapsam diyorum ben de.. dukan çok sıkıcı.. yapabilene bravo valla..
bi de hepsi sağlıksız.. adamakıllı diyet bulmak lazım bulursan beni de bilgilendir olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?