bak bende de vardı bazı dediklerin..
bazı insanların yanlış kodlar olduklarını düşünüyordum.. onlar sahtesiydi güyya bazılarının.. insanlar birbirine benzerler ya benzeyen çirkin yüzlüler sahte insanlardı falan.. komik şimdi düşününce.. beni de sağdan soldan öldürecekler o sahte insanlar hatta dünyayı onlar ele geçirecek ve kıyamet kopacaktı falan.. senin cin hikayenin bi değişik versiyonu.. bunlardan sonra dinden kendi kendime soğudum.. ne kadar yaklaşırsam sonra bana o kadar dönüyor çünkü : ))
bi de ailedeki insanlardan vakti zamanında kötülük gördüklerimin hep büyü yaptığını düşünüyordum beni öldürmek için.. o korkuya alışmak nasıl bir şeydir yaa.. sevdiğim çocuğa da seni de öldürcekler tarzı birşeyler söylemiştim : )
bak komik bir şey daha.. manim başladı ben de dışarı çıkma gafletinde bulundum.. daha ilk günü .. karşıma bi dilenci çıktı kocam hasta yol parası lazım dedi.. ne kadar lazım dedim 48 tl dedi çıkarttım 50 tl verdim.. bak yalan söylemiyorsun dimi dedim.. yeminler etti hatta eğer yalansa senin yerine ben yanayım gibi bişeyler söyledi.. ben de o çocukla buluşacaktım başka param da yok çıkarttım verdim parayı diye.. aradım param bitti gelemicem ben dedim.. sonra eve döndüm.. eve de kargo gelcek anneme diyorum ki bomba var kargoyu alma.. aklımda o var ya annemi de dışarı çıkarttım biraz yürüdük dilenci hala dileniyor.. içimden küfrettim annem para vercekti verme adiye dedim anneme.. : )) ama düşün o parayı vermesem çocukla buluşacaktık.. çocuğun yüreği ağzına gelirdi sanırım yanımda : ) hayır etmişim hayır bulmuşum bi şekilde..
tabii rezil oldum mu oldum : )) o da ayrı mevzu.. çocuğa çiçeğini çikolatanı al gel demişliğim de var.. of of of daha neler nelerrr..onun da ayrı hikayesi var tabii.. ama bazen utanıyorum yaptıklarımdan.. sonradan anlatınca komik.. bunu ablamlara anlatamıyorum hala.. -çocuk küstü.. -neden küstü? -küstü işte : ))
bi de ilaçlar perikardit yapıyor bazen bende.. kalpte ağrıya neden oluyor ben diyorum ki ben hissediyorum o çocuk beni aldatıyor ondan oluyor.. hatta ona sordum bunu sen başkasıyla birlikte mi oldun dedim.. günlerce küstü barışmasının ardından da çiçek-çikolata muhabbeti..
iyileştikten sonra günlerce ağladım defalarca mesaj attım barışması için bir sürü dil döktüm.. ama hala yok.. bak tam 1 yıl oldu...
bu konu sanırım hep canımı yakacak..
artık o kadar üzülemiyorum tabii.. ama canım yanıyor ve utancımdan ölüyorum..
böyle işteee