bu arada ben de aşık olduklarımı çok taciz ediyorum yaaaa
hatta son manimde tüm eski aşklarımı aradım..muhahahahahha
salak salak konuştum kapattım.. çok komikti..
bunla ilgili bak aklıma ne geldi.. ilk manimde , çocuğun birine aşıktım , öyle patlak verdi zaten hastalığım...
çocuk tam mal, bahsettim hani.. arkamdan atıp tutan mal.. neyse , bu arkamdan laf çıkardı diye ben bunun yüzüne bakmadım 3 sene, bu da arada taciz ederdi beni hareketleriyle.. arkama oturmalar, sandalyemi ayağıyla çevirmeler, uyuz uyuz bakmalar falan... ama tek kelime konuşmadım ben...
üniversite bitti mezun olduk bi gün bayramda bi mesaj... sinirlerim tepeme çıktı, ne cürret diyorum.. cevap yazmadım ablamla değerlendirmesini yaptık, aynı kanıya vardık : çocuk yatağa atmalık kız arıyo diyoruz.. o kadar abazalaşmış yani ehe ehe diye de gülüyoruz.. ardından 2. bi bayram geldi yine mesaj attı, bu sefer mal, tacizinde ısrarcı, adını da kondurmuş mesaja..ben ezbere biliyorum numarayı ama sanırım anlamadım diye yazmış adını..ben de 'bi defolamadı ya hayatımdan hayvan' diyorum.. ilgi hastası da bi çocuk.. arızanın önde gideni, arkamdan dediğini de söyleyeyim üni.de 'mikecem de görecek, o olcak' demiş.. benim o kadar gururum kırılmıştı ki anlatamam.. utanmıştım çok.. fantezi yapmış işte hayvan.. neyse.. ikinci bayramdan sonra, ben umursamadım , ama diyorum demekki artık bayramlarda bi mesaj atacak herhal.. sonra ben hastaneye yattım ya son manimde, bunu aradım 'senin ruh eşin şu' dedim kapattım telefonu.. ardından beni msnden eklemiş nedense.. ordan konuştuk bi kaç, bi kaç da telden .. ama ben acayip zırvalıyorum.. ayrca manik depresif olana da feci aşığım bu mala yüz vermedim hiç.. gerçi yüz versem de bişey olmazdı herhal çocuk korkmuştu ilk manimde.. 3 buçuk attırmıştım çocuğa.. onu öldürceğimi sanmıştı falan düşün o kadar korkuttuydum..neyse msn görüşmelerimiizde ben hastanede yattım dedim sanırım yine korkudan 3 buçuk attı..
ve tabii abazan tacizleri son bulduuu.. hala gülüyorum.. ilk defa işe yaradı manide olmak diye.. korkudan artık bi ömür mesaj atamaz herhal