Burda bipolar kişisinden iyiki ayrılmışsınız yazılmış .Ben görücü usulü evlendim eşim bana aşık sevdalıydı ailesi bana ilk haftadan sıkıntı yarattı ben onları takıntı yaptım altınlar iki kere gitti,kpss evde çalışmak yok , ailem de gittin kefenle birlikte gelirsin.Ben hergün ailesindeyim günden güne nefret ediyorum gün geçtikçe nefret ayrılma planları eski tanıştığımla takıntılık ona hayranlık onun da aylar sonra beni arayıp peşime düşmesi bana seni bekliyorum demesi ,eşim fizik ahlak sadakat tam dört dörtlük ama ben gün geçtikçe melek halimden şeytana dönüşüyorum öfke patlaması mutsuzluk (ama aslında çok mutluyum sadede eşim tabiki ) 1. Yılında psikiyatriye gittim bipolar 2 ve boldrlaine tedaviye başladım.Eşimin ailesi bilmiyor doktorlar eşimi çağırıyor ama gelecek gibi değil ailesinden korkuyor .Eşimin ailesi öyle yaptı ki ben bavulumu alıp gideyim .Bayrama babama gittim orda kavga ettim başlattım ailesi zülüm ediyor eşim beni kaç kere dövdü bana sahip çıkmıyor.Eşim gitti gece yarısı ertesi gün haber geldi beni boşamışlar beni istemiyorlar ben eşimi sevmişim duygumdan eminim aylarca ayrı kaldık sonra barıştık çocuk gibi havalarda uçuyordu sarıldı bana evimizie gitti ama ailesinden izin alması gerekiyordu kaç gün sonra mesajda bahaneyle annenle akrabanla görüşürsen 20 çocuk olsa boşanırız ben olmaz falan derken güle güle dedi ertesi gün eşyam geldi özür diledim ağladım nafile anlaşmalı boşanma davası açtı mahkemede acınası hale geldim yalvara ağlaya düşe kalka buz gibi davranıp imzayı attı çıktı . Geçen aya kadar mesaj attım özür pişmanlık tek dediği artık önüne bak . Ben hasta olduğum için ailesi de zalim olduğu için ben yuvama dört elle sarılmadım ben hiç kimseye güvenmedim çocuk yokken ayrılmak belki de iyiydi ama kendi tedavi olmamı bekleyebilirdi beni hala sevdiğini düşünüyorum