Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bilmkle bu hastalığı yaşamak farklıymış bilmek başetmeye yetmiyo ilişki yaşamak çok farklıymış helede eşiniz size karşı nasıl oluyor hastalık dönemlerinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Askere gitmemişti ve gitmiceni söylüyordu benim erkek arkadaşım bi r de doktoru evlenirsin ama yürütenilt misin bir evliliği bilmiyorum demiş sanırım bana öyle demişti
İnşllah çok ii olur sizin için bebeğinzide sorunsuz şekilde büyütürsünüz belli ki sizde çok sevmişsiniz ki emek veriyorsunuz çekip gitmemişsinz savaşıorsunuz rabbim inş mükafatını verir benim erkek arkadaşmda geçmişte daha önce bi sevgilim olmasına takılıyordu sürekli beni hırpalıyordu bu yüzden sanki dünyanın en büyük suçunu işlemişimcesine hakaretler sçama sapan sorular şüpheler onla şunu yptn mı bunu yaptn mı ağzına gelen şaflar ertesi gün yada bikaç gün sonra bambaşka biri olup beni son derece aevip sayan bi adam bana bazen en çok beni anlamaya yaklaşan insan sensin sen çok iyi birisin derdi çok iyi biri olduğum için mi sebepsiz yere terkedilip başkasıyla sözlendi
Siz biliyor muydunuz evlenemden önce nasıl öğrendiniz?
Ama ortada ne döndü hala çözmüş anlamış deilim
Bende bipolarim ve 9 yıldır tedavi görüyorum. . Tam anlamıyla manik depresif benim hastalığım. . Kışın çöküyorum yazın coşuyorum :)
Peki siz ilaç kullanıyor musunuz düzenli ve evlimisinz?sizin ilişkileriniz nasıl oluyor?