Ederiz kuzum tabikideMerhaba hanımlar ;
Nasıl diyeceğim konuyu nasıl toparlayacağım bilmiyorum.Dünya başıma yıkıldı sanki.
12 yaşındaki kızım 1 aydır psikolog desteği alıyor.( Yıllardır ergenlerle çalışan uzman bir psikolog )Cumartesi gittiğimiz seansta 'psikotik bozukluk şüphem var en yakın zamanda çocuk psikiyatri görsün ' dedi psikologu.
Ben bipolar bozukluk hastasıyım.Ruhsal hastalıklarda genetik yatkınlık var bunu biliyorum.
Ben 26 yaşımda tedavi görürken ölüp dirildim resmen. Benim bebeğim daha çok küçük , şuan sadece bir şüphe bile olsa çok korkuyorum.
Paylaşmak istedim sadece.
Şuan doktor arayışındayız.
Güzel kızım için dua eder misiniz ?
Aslında biz sadece sınav kaygısı sorunuyla psikoloğa başvurmuştuk.Ne gibi belirtiler vardı kızınızda?
Bizimle birlikteyken gayet neşeli şen şakrak bazen sinirli depresif ama ben bunları hep ön ergenliğine bağlamıştım.Ne gibi sorunlar var ornek verirmisiniz paikolog tam olarak neyden şüphelendi psikeatrist iyi birini bulursaniz hizlica teshis koyar ve yolunuzu cizer insallah
Yaa anladim iste psikologlar cok guzel tespit ediyorlar bizde yakin zamanda bir sebepten oglumuzu goturduk bambaska seylerle karsilastik cok uzulmustuk neden biz anlamadik diye ama onlar isinin ehli insallah atlatirsiniz erken tani kucuk yas allahin izniyle duzelecektirBizimle birlikteyken gayet neşeli şen şakrak bazen sinirli depresif ama ben bunları hep ön ergenliğine bağlamıştım.
7 yaşından beri her gece gelen bir hayali arkadaşı varmış. Dünya gerçekliğinden kopmuş ve hayal aleminde yaşamak istiyormuş. Bunları psikologtan öğrendik.
Şizofreniden şüpheleniyor.
Ah evlat, iç sızısı.. benim de oğlumla ilgili şüphelendiğim bir hastalık var. Perşembeye eğitim araştırmaya randevu aldım. Her türlü hastalığı biz çekelim, yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsunlar.. Allahım korktuklarımızdan uzak umduklarımıza Nail eyle..Merhaba hanımlar ;
Nasıl diyeceğim konuyu nasıl toparlayacağım bilmiyorum.Dünya başıma yıkıldı sanki.
12 yaşındaki kızım 1 aydır psikolog desteği alıyor.( Yıllardır ergenlerle çalışan uzman bir psikolog )Cumartesi gittiğimiz seansta 'psikotik bozukluk şüphem var en yakın zamanda çocuk psikiyatri görsün ' dedi psikologu.
Ben bipolar bozukluk hastasıyım.Ruhsal hastalıklarda genetik yatkınlık var bunu biliyorum.
Ben 26 yaşımda tedavi görürken ölüp dirildim resmen. Benim bebeğim daha çok küçük , şuan sadece bir şüphe bile olsa çok korkuyorum.
Paylaşmak istedim sadece.
Şuan doktor arayışındayız.
Güzel kızım için dua eder misiniz ?
Psikotik bozukluk demek illa şizofreni demek değil ki. Hem bildiğim kadarıyla kadınlarda şizofreni genelde bu kadar erken başlangıçlı olmaz. Elbette istisnalar olabilir ama bence içinizi karartmayın hemen. Önce düzgün bir çocuk psikiyatristi ile görüşün. Bir de çocuğunuzu götürdüğünüz psikoloğun eğitim ve uzmanlık alanından emin olun. Bazen klinik psikoloji ya da çocuk psikolojisi alanında yetkin olmayan insanlar da pedagog adı altında danışmanlık verebiliyor.Bizimle birlikteyken gayet neşeli şen şakrak bazen sinirli depresif ama ben bunları hep ön ergenliğine bağlamıştım.
7 yaşından beri her gece gelen bir hayali arkadaşı varmış. Dünya gerçekliğinden kopmuş ve hayal aleminde yaşamak istiyormuş. Bunları psikologtan öğrendik.
Şizofreniden şüpheleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?