Merhaba kızlar AMH düşüklüğü tüp bebek tedavi sürecindeyim. Doktorum günde 3 tablet Biosteron DHEA almamı söyledi ama bu takviye piyasada zor bulunuyor ve çok pahalı. Bildiğiniz bu takviyeye eşdeğer DHEA içeren takviye var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sanırım Maslak Acıbadem’e gidiyorsunuz :)Bende aynılarını kullandım o çevredeki eczanelerde bulunuyor ama evet pahalıMerhaba kızlar AMH düşüklüğü tüp bebek tedavi sürecindeyim. Doktorum günde 3 tablet Biosteron DHEA almamı söyledi ama bu takviye piyasada zor bulunuyor ve çok pahalı. Bildiğiniz bu takviyeye eşdeğer DHEA içeren takviye var mı?
netten de güvenmek zor oluyor sahte ilaçlarla dolu maalesef imprly kullandım o da sürekli kullanılmıyormuş.Netten alabilirsiniz eczane pahalı oluyor.. ben birsterondan önce Norht vital ve imprly kullandım..
Haklısınız ama öyle uçurum var ki arada.. eczane sitelerinden aldım bende hep.. daha güvenli olur diye.netten de güvenmek zor oluyor sahte ilaçlarla dolu maalesef
Aynı yolda yürüyoruz hepimiz Rabbim hepimize yardım etsinEvet acıbademe gidiyorum herşey ateş pahası resmen. İnşallah sonucu güzel olur da. Siz hangi aşamadasınız ve sorun ne? (Yanlış anlamayın lütfen artık hep bir çare aramaktan olumlu birşeyler duymak istiyor insan )
MerhabaMerhaba hangi eczaneden buldunuz acaba bende biosteron arıyorum da istanbulun yarısını aradım neredeyse bulamıyorum![]()
Merhaba bulamadım ben hala sorabilirmisiniz rica etsem.Merhababen de zor buldum Beylikdüzünde hiçbiryerde yok zor bulduk dediler ama dün tesadüfen yine Beylikdüzü’nde bir eczanede varmış 1290 tl idi ben de 3000 tl yakın fiyata aldım ( bu ne saçmalık fiyatını yükselttiler hızlıca ya da her yerde farklı fiyatlar ) hala bulamadıysanız özelden iletişime geçin benim eczacıma sorarım .
İnstagram bir adres var yurt dışından kaliteli ve uygun ürün getirtiyor. Ben oradan daha uygun fiyata aldım … adresi.Merhaba kızlar AMH düşüklüğü tüp bebek tedavi sürecindeyim. Doktorum günde 3 tablet Biosteron DHEA almamı söyledi ama bu takviye piyasada zor bulunuyor ve çok pahalı. Bildiğiniz bu takviyeye eşdeğer DHEA içeren takviye var mı?
Adres nedir bende bulamıyorumİnstagram bir adres var yurt dışından kaliteli ve uygun ürün getirtiyor. Ben oradan daha uygun fiyata aldım … adresi.