Saç Bakım Ürünleri Biopon Saç Maskesi

• Konu Sahibi ebrumenekşe
  • Başlangıç Tarihi
E

ebrumenekşe

Ziyaretçi
Kkonu kapandı ADAMIN TEKı ÜRÜN HAKKINDA TÜM YAZDIKLARIMIZI GıTTı GıDıYORDA AYNEN YAZMIŞ TÜM BıLGıLERıMıZDE MEVCUT REKLAM AMAÇLI BıZı KULLANMIŞ BEN KONUYU KAPATIIYORUM BÖYLE ŞEY OLURMU YA
SAÇMALIK
ıSTEYEN BÖYLE ALINTI YAPABıLıYORMU ıYı VALLA KONTROL MEKANıZMASI YOK HERALDE

Son düzenleyen: Moderatör:
nerde satılıo bu biopon acaba ???

Sanırım parfümerilerde satılıyormuş canım

fiyatı acıba ? ne kadar.......

bemiks kapsül de nerde satılıyor biopon da ?

bemix eczanelerden bulabilirsin canım ama ben özellikle becozym c tableti dahili olarak almayı bunu yanısıra ise yaptığımız yağ karışımlarına evigen (e vitamini ampül)karıştırmayı tavsiye ediyorum özellikle becozym c cilt yenilenmesine kolajen bağlar dediğimiz cildin elastikiyetini sağlayan bağların kuvvetlenmesini sağlar

tabii bu özellikle cildimiz için saçımız için ise çinko tableti kullanabilirsiniz eczaneden alacaksınız dermatoloji doktorlarının özellikle tavsiyesidir saç ve tırnaklar için günde 1 defa kullanılması yeterlidir deneyin çok faydasını göreceksinizyerimseniben

eet ebrumenekşe şu biapon nerde satılıo we kaç para sööler misin

Ben Dün Aldim Aldiğim Yerdeki Satici Biapon U çok Metetti.bakalim Deneyip Görcez.

genellikle bu tür ürünler fiyatlı oluyo arkadaşlar.örneğin bioderde çok fiyatlı bir ürün

canm fiyatı ne kadar bilgi verirsen sevinirma.s.

22 YTL ALDIM İST SÜVARİ KOZMETİKTEN AMA Bİ ÜRÜN DAHA VARDI KARARSIZ KALDIM ADI *DAX SUPERGRO *SİTEDEDE KULLAN OLMUŞ ARATIRDIMDA OLDUKÇA İYİMİŞ ONUDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.İKİSİN BİRDEN KULLANACAĞIM.HEMDE SAÇ UZATIYORMUŞ ODA 22 YTL CİVARINDA.

yani kadının saçı bunlarlamı bu kadar gür olmuş :1shok: belki doğuştan gürdür saçları bunu sordunmu canım

güzeller ben watsondan 21 e aldım 1 aydır kullanıyorum fön çekmiş gibi oluyor satan kişi banada övdü saçlarımın uçları kırılmadan uzatabileceğim artık inşallah
arkadaşım senin dediğin ampülde kullanılabilir gerçekten tavsiyen için teşekkürler
ben faydasını gördüm sizlerde faydalanın istedim canlarım

yani kadının saçı bunlarlamı bu kadar gür olmuş :1shok: belki doğuştan gürdür saçları bunu sordunmu canım

canımcım benim de doğuştan gürdü çocuk doğurmak boya falan mahvettim saçı kadın 45 civarı vardı benden çok güzeldi saçı
ben üstüme düşeni yaptım sordum ürün güzel
doğuştan olanıda korumak mesele

kızlar arkadaş tavsiye etti şiddetle...:1shok:
bende internetten aratiim dedim,KK çıktı yine karşıma:roflol:
alıcam denicem çok faydalıymışş:asigim:

arkadaşlar ben bursadayım nereden alabilirim bu kremi nette satan bi yer aradım bulamadım iyi bi ürüne benziyo denemek isterim bursada olupta alan yokmu.

kızlar ben ugün cosmo home'dan aldım..fiyatı 21 ytl..
tüpte değil ama kavanoz gibi bi kutuda beyaz , ambalajı çok cafcaflı bişi diil :1ninca: doğru ürün dimi?
başka bişi kakalamasınnar?

ürün bu dimi kızlarrrrr:uhm:

biraz büyük ama:roflol:

bu biopon ne sihirli bişimiş yaa :1rolleyes:
kimse resmimi onaylamamış ama,aradığım ürün sanırm buymuş..
tutam tutam dökülen saçlarım banyo küvetini tıkardı 1 hafta öncesine kdr..
demin 2. kullanışımdı çok fark var arada :icecream:
Allah tavsiye edenden razı olsun :1hug:

demothy cim ben şimdi perma yaptırdım ya çok kötü dökülüyor saçlarım benneyaptımki
iyi geldi değilmi sana alayım bende o zaman
öptüm seni Şeniz
inşallah bana da iyi gelir yoksa kel kalacam:1shok:

valla herbaryumum ben 2.kez kullandım bugun,erken olmasına rağmen tavsie edıorm bidenem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…