bu biopon ne sihirli bişimiş yaa :1rolleyes:
kimse resmimi onaylamamış ama,aradığım ürün sanırm buymuş..
tutam tutam dökülen saçlarım banyo küvetini tıkardı 1 hafta öncesine kdr..
demin 2. kullanışımdı çok fark var arada :icecream:
Allah tavsiye edenden razı olsun :1hug:
cnm doğru ürünü almışsın.benim aldığımda bunun aynısı...:dance::dance:
krem,yıpranmış saçları tekrar adama çeviriyo,onarıyo..ama dökülmeyi önlüceni sanmıyorum çünkü saçın diplerine sürülücek bişey değil.son bişey bu biopon saç maskesi değilmi yani şampuan değil ????
ama kutusunn üstünde saç dipolerinede sürün dio zati saçı şampuanladıktan sora sürüosun tüm saça 5dk bekletip duruluosun ben bikere sürdüm daa we 2 kerede dax sürdüm dökülmem asaldı we saç kırıklarım iileşmee başladı..
dax süpergro bitki öslü bi krem saçları 3 kat daa hızlı usatıomuş..ben 3 haftadır kullanıorum..bakalım dewam etçem bitene kadar bide kırık saç uçlarına da ii gelio..
bu biopon ne sihirli bişimiş yaa :1rolleyes:
kimse resmimi onaylamamış ama,aradığım ürün sanırm buymuş..
tutam tutam dökülen saçlarım banyo küvetini tıkardı 1 hafta öncesine kdr..
demin 2. kullanışımdı çok fark var arada :icecream:
Allah tavsiye edenden razı olsun :1hug:
Işyerine Bir Hanim Geldi Saçlari Bonus Kart Reklamindaki Giibi Gürdü Hemen Saçlarina Ne Yaptiğini Sorduk
Biopon Diye Saç Maskesi Varmiş Onu Kullaniyormuş Hemen Bende Aldim Gerçekten çok Güzel Leblebi Kadar Kullanmak Yetiyor
Beyaz Bir Tüp Te Saç Onarici Ve Bakici Maske 5 Dakika Masaj Yapip Yikaniyor Saçlarimi Uçlari Kirilmadan Uzatacam Inşallah
Birde Haftada Bir Badem Yaği+ Yumurta Sarisi+ Bemiks Kapsül Kariştirip 2-3 Saat Bekletiyormuş
şampuaninada çam Terebentini Katmiş
Bu Siteden Haberi Yok Ama Bunlari Biliyor