Cilt Bakımı Ürünleri BioNike rnlerini kullanan var m ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende bugun bionike nemlendırıcısını ve hassas cıltler için yıkama jelını aldım doktor tavsıyesı ıle bakalım faydalı olucakmı yanaklarım kuru ve hassas

bır arkadasım kızarıklık ıcın olanı kullandı faydalı olmuş kızarıklığı geçmiş

bende bugun bionike nemlendırıcısını ve hassas cıltler için yıkama jelını aldım doktor tavsıyesı ıle bakalım faydalı olucakmı yanaklarım kuru ve hassas

bır arkadasım kızarıklık ıcın olanı kullandı faydalı olmuş kızarıklığı geçmiş

merhaba; bu ürünleri eczaneden mi aldınız? yani dermokozmetikler mi? fiyatları nedir? kullanım deneyimlerinizi forumda paylaşırsanız sevinirim...

ben spf30 korumalı fondötenini aldım turuncu bişe aynalı pudra gibi çok methetti 50 tl verdim aldım berbattı cildimi kuruttu böyle pul pul leke leke gözüktü

bionike bu markayı ilk kez duydum doktor bana akneli ciltler için arındırıcı ve sıkılaştırıcı losyonunu verdi araştırmadan gidip alıcam iyi gelirse gelir gelmezse gelmez

bende bugün i eczanenin önünden geçerken cilt analizi günü yazısını gördüm cildim bugünlerde cok bozuk akneli ve yağ bezeleri siyah nokta ne ararsan var mübarek..banada bionike ürününü önerdi karma cildim için temizleyici ve losyon.. yag bezeleri içinde sebumlu nemlendirici verdi..kozmetik ürünleri kullanmamamı söyledi kesinlikle yani loreal niveanın temizliyiceleri gibi..kaliteli bi ürünmüş etkisini görürüm inş. die aldım bende önerdiklerini..ve karbonhidratlı ürünleri cok tüketmiycekmişim..pilav makarna hamur işi tatlılar falan..karma ciltlilerin aklında bulunsun..dikkat edicem bende..

merhaba; bu ürünleri eczaneden mi aldınız? yani dermokozmetikler mi? fiyatları nedir? kullanım deneyimlerinizi forumda paylaşırsanız sevinirim...

evet eczanede satılıyor dermakozmetık urun doktor tavsıyesı ıle aldık bı arkadasım da kullanıyor goz altı ve nemlendırıcısını gayet memnun, ben yıkama jelı ve nemlendırıcıye 90 tl odedım

bende 3 in 1 ve marseille var 3 in 1 den saki memnun değilim ama sabun iyi gibi şimdilik bişey yapmadı. kuru hassas ve egzamalı cildim var

Merhaba Arkadaşlar,

Ben burun ve yanaklarımda kuruluk için dermokozmetik satan eczaneme gittim, şansa o gün BioNike'nin cilt uzmanı vardı, baktı vs... Ve bana BioNike'nin Triderm serisinden çinko içeren bir köpük verdi. Kullandım ama aşırı kuruttu. Meğerse, o köpük yüz için değil bedendeki tahriş olmaya müsait bölgeler (koltuk altı, bacak arası sürtünmeleri vb.) içinmiş!!

ışin garibi, yanaklarımdaki hassaiyet gerçekten geçti ama yüz için kuvvetli bir ürün olduğundan, çene burun ve alın bölgemde egzama oldu! Doktora gitmek durumunda kaldım. Doktor pek şaşırdı, o ürün yüz için değil vücut içindir, aslında çok güzel ürünler biz de hastalarımıza veriyoruz ama doğru ürünü vermemişler sana dedi.

Ben de eczacıma durumu belirttim çok üzüldü ama yapıcak bişey yok sonuçta firmanın yani BioDerm'in uzmanıydı bana ürün veren kişi.

Tüm bunlara rağmen ürünün kalitesi güzeldi, ben severek kullandım. Tabi doğru bölge için kullansam eminim daha da memnun kalırdım.

Size tavsiyem,
1) Triderm serisini yüz için kullanmayın.
2) Bu ürünleri veya diğer tüm DERMOKOZMETıK ürünleri mutlaka doktorunuzun tavsiyesi ile alın.

Sevgiler,
Darjeeling

Merhaba, bahsettiğiniz ürünü değil fakat bende triderm'in marsilya sıvı sabununu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile yüzüm için. 1 yılı aşkın bir süre oldu ve hiç problem yaşamamama rağmen aksine faydalı buldum. yalnız şimdi sizin yazınızı okuyunca şok oldum ve internette araştırdım gerçekten intim kullanım içinmiş...
burada muhtemelen doktorun bir bildiği vardır diyeceğim çünkü kendisi ile 6 ay gibi bir süre içinde yıllardır geçmeyen sivilcelerim için tedavi oldum. bir sürü yöntem denedik ve nihayetinde sivilcilerimden kurtuldum.(polikistik ovel sebebi ile doğum kontrol hapıda kullanıyordum). hatta biraz evvel eczaneyi arayıp biten sıvı sabunum için yenisini ayırttırdım. fakat şu an ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu....

Merhabalar,
Konu Bio Nike ürünleri ile başlamış ama sonra yön değiştirmiş ama ben yine de deneyimimi paylaşayım istedim.Umarım faydalı olur.Ben yaklaşık bir yıldır özel bir hastanede güneş lekesi tedavisi oluyorum.Elmacık kemiklerim üzerinde 6 yıl önce durduk yere çıkan bu lekeler için dr kimyasal peeleng yapıyor.Ayrıca bıkmaksızın her gece dönüşümlü olarak kullanmak üzre Bio Nike ın Dermovital Clair Gel Depigmentante Gel ini verdi.Dönüşüm sırasında bir gece içinde Exspigment+Bepanthene Merhem+Hipokort krem üçlüsü karışımını bir gece sadece lekelerime diğer gece de Bio Nike Jel i sürüyorum.Dr 2-3 haftada bir kimyasal yapılırsa lekenin yok olacağını söylemesine rağmen ekonomik sebeplerle bu kadar kısa sürelerle yaptıramadım ama renk epey açıldı...yalnız bahar gelmeye başladığında psikopatlık derecesinde korumama koruma faktörlü kremler pudaralar fondötenler sürmeme şapkalar takmama rağmen lekeler tekrar ortaya çıkınca işin aslı inancımı yitirmiyorum diyemiyorum.
Sözün kısası bu krem cildi soyuyor benim lekede %100 sonuç vermedi ama belki türü başka lekelerde işe yarayabilir.Zira kaliteli bir ürün...:nazar:

merhaba,

istanbul, çekmeköy'de bir eczane var, buradaki eczane sahibi bayan, daha önce bir profesörün yanında çalışmış ve bir krem bulmuşlar, yıllar önce bende metnini duydum, ablamın arkadaşı denemiş, sivilce ve siyah noktalara birebir, kullandım, inanılmaz sonuca bende şahit oldum, yüzümde ne sivilce nede siyah nokta kalmıştı, herkes bana ne yaptığımı soruyordu bende anlatıyordum, yıllar geçti, tabii bu arada kremi kullanmadım, cildim yine bozulmuştu, cumartesi günü yine gittim eczaneye, kremi hazırlattım, cildimi inceledi ve bana birde temizleme losyonu verdi, bu ise bio nike'n ürünüydü, yani daha cumartesi tanıştım bu ürünle, bende adını duymamıştım, yüzümde daha doğrusu çenemde belli belirsiz minik yağ bezecikleri vardı, bu ürünle bunlardan kurtulacağıma garanti verdi bana! o bayana çok güvendiğim için hemen aldım, o da kullanmaya başlamış hatta, demekki o da o ürüne güveniyor. ama nette araştığım kadarıyla sonuçtan memnun olanlar çok.. denedikçe sizede yazarım. bu arada eczanenin numarasını yada adını isteyenlere verebilirim. hazırladığı krem gerçekten mükemmel, ve zararsız, şüphelerim vardı, ileriye dönük zararı dokunurmu diye, eczacıyada açıkladım, bana kremin içinde cildi soyucu (bir nevi peeling) ve antibiyotik olduğunu söyledi. sonucunuda bildiğim için içim rahatladı elbette.. şimdi bionike ürünlerini kullanmak istiyorum, serisini, elimdeki ürünler bitince almayı planlıyorum, çokda pahalı değiller.. bu arada daha öncede nuxe kullandım ama düzensiz olduğu için sonuç alamadım doğrusu. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

benim çok aşırı sivlcelenmelerim siyah noktalarım mevcut su eczanede yapılan kremden bahsetmişsin lütfen o yapma kremi yapan eczanenin telini bana atarmısın çok çaresiz kaldım artık :KK43: cevabını bekliyorum

Arkadaşlar merhaba...

Bende zaman zaman strese ve tükettiklerime bağlı olarak sivilce ve leke problemi yaşayan biriyim... Cildiye ye gitmekten de bıktığım için rastgele bir eczaneye girdim ve bana ilaç verin dedim sivilcelerim içim :) Bayan önce cildime baktı bir cihazla sonra da bana BioNike'ın sıvı marsilya sabununu ve acnegun diye bir gece kremi verdi. İki üründe Bionike'ın. Kullandım gerçekten faydasını gördüm ancak bu problem sadece bunları kullanarak aşılmıyor.

Tükettiklerine dikkat ediceksin, cildini sürekli temiz tutacaksın, cildinle oynamayacaksın, stres yapmayacaksın, kaliteli makyaj ürünleri kullanacaksın gibi gibi :)))

Velhasıl, ben memnunum son olarak da yine Bionike 'ın Acnet diye bir nemlendiricisi aldım ciltteki sebumu düzenleyici, onu kullanmaya başladım. Malum nişanım var bir buçuk ay sonra ve bende stres diz boyu :)

Sağlıkla kalın...

Merhaba, bahsettiğiniz ürünü değil fakat bende triderm'in marsilya sıvı sabununu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile yüzüm için. 1 yılı aşkın bir süre oldu ve hiç problem yaşamamama rağmen aksine faydalı buldum. yalnız şimdi sizin yazınızı okuyunca şok oldum ve internette araştırdım gerçekten intim kullanım içinmiş...
burada muhtemelen doktorun bir bildiği vardır diyeceğim çünkü kendisi ile 6 ay gibi bir süre içinde yıllardır geçmeyen sivilcelerim için tedavi oldum. bir sürü yöntem denedik ve nihayetinde sivilcilerimden kurtuldum.(polikistik ovel sebebi ile doğum kontrol hapıda kullanıyordum). hatta biraz evvel eczaneyi arayıp biten sıvı sabunum için yenisini ayırttırdım. fakat şu an ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu....

Yazı çok eski olmuş ama gene bilgilendirme yapayım dedim. Bionike'ın sıvı marsilya sabunu ile intim temizleyicisi ayrı ürünlerdir. Muhtemelen siz internette araştırırken intim olanına denk gelip açıklamasına baktınız.

Ben de eczacı tavsiyesi üzerine defence serisinin nemlendirici ve temizleyicisini aldım Akne problemi olan fakat pullanan kuruyan bir cildim vardı. Akne probleminin üstesinden geleceğim derken - peeling maske temizleyici derken - cildim iyice nemsiz kalmıştı. Nemlendiriciler de yağlandırıyor biliyorsunuz Ama bu serinin "light" olan nemlendiricisinden cok memnun kaldım Göz çevresi bakımına da başlamak istiyorum ama birden fazla ürünü var Hangisini alacağımı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Bende dün eczaneye gittim,gozeneklerimden çok şikayetim var. Defence serisini kullanmaya başladım. Degistikce yazarım size

ben de bugün göz altı morlukları için göz altı kremini aldım bakalım iyi gelicek mi görücez..

Arkadaşlar tekrar merhaba. Yaklaşık 5 aydır bionike ürünlerini kullanıyorum. Defence serisini ve gece _gündüz nemlendiricisini çok memnunum. Yaşımdan biraz büyük görünüyordum dikkat edince ama bayağı fark oldu. Sarkmalari toparladı. Serumda kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim

10 mayıstan beri göz altı morlukları için olan kremini kullanıyorum bionike ın , hiçbir değişiklik olmadı kızlar..

10 mayıstan beri göz altı morlukları için olan kremini kullanıyorum bionike ın , hiçbir değişiklik olmadı kızlar..
Merhaba. bende kullanıyorum. ben fark gördüm. hatta ben sormadan çevremde ne yaptın sen diyen oldu :) uçtum havalara tabii. bana satan eczacı, kremi buzdolabında tut dedi. kapakta. yumurtalık bölümü etrafı. aldığımdan beri bu şekilde muhafaza ederek kullanıyorum. soğuk olarak yüzüne sürünce , etkisini biraz daha çabuk gösteriyor. paylaşmak isterim :)

Merhaba. bende kullanıyorum. ben fark gördüm. hatta ben sormadan çevremde ne yaptın sen diyen oldu :) uçtum havalara tabii. bana satan eczacı, kremi buzdolabında tut dedi. kapakta. yumurtalık bölümü etrafı. aldığımdan beri bu şekilde muhafaza ederek kullanıyorum. soğuk olarak yüzüne sürünce , etkisini biraz daha çabuk gösteriyor. paylaşmak isterim :)
bana da aynı şekilde söylendi ben de buzdolabında saklıyorum yumurtalıkta :) bu arada sen hangi çeşidini aldın ? morluk için mi kırışıklık için mi? ne kadar süredir kullanıyorsun ?

bana da aynı şekilde söylendi ben de buzdolabında saklıyorum yumurtalıkta :) bu arada sen hangi çeşidini aldın ? morluk için mi kırışıklık için mi? ne kadar süredir kullanıyorsun ?
her ikisinide kullanıyorum. tam net vakit söylemem mümkün değil. ama 1 yıldır kullanıyorum. ama bnm çok morluğum yok. buğday tenliyim. hafif bnm ki. daha çok şişlik vardı. onlar toparlandı. sizin teniniz nasıl bilemiyorum tabii. birde yüzüstü yatmamaya uğraşıyorum :))

X