- 22 Şubat 2011
- 498
- 8
- Konu Sahibi GnotiSeavton
kızlar valla bilen varsa bir de güvenilir bir güneş koruyucu markası söyleyin lütfen.Neye güvenicemizi şaşırdık!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben bir yerde cilt bakımı yaptırdım sonra kadın bana skeyndor ürünlerini önerdi ben de güvenerek aldım 300 tl ye jel,nemledirici,güneş kremi.Ama eve geldikten sonra içeriğini okudum ; proylene glycol,paraben,alkol,parfüm,coumarin,sodium laureth sulfate iade etmek istediğimi söyledim arayıp iişte ben bu işin uzmanıyım sen beni resmen suçluyosun kırıldım üzüldüm o ürünlerde o maddeler bulunması gerekiyo o maddeler zararsız falan gibi şeyler söyledi bu arada ben bu 300 liranın 180 tlsini ödedim geri kalnını sonra vericektim ürünlerden sadece 1 kez kullandım ama şimdi annem de kavga falan çıkmasın diye 120 tl yide ödeyelim diyo e ben de acıyorum paraya şimdi annemde orada lazer yaptırdığı için gitmek zorunda tatsızlık olmasın diye ödeyelim parayı diyo ne yapıcağımı bilemedim oysa kadını sevmiştim ilk başlarda
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bir haftadır yüzüme nemlendirici kullanmıyorum. La roche posay ve bioderma kullanıyordum bıraktım ikisini de. Ne kullanacağımı doğrusu şaşırdım. En zararsızı ne acaba, verdiğin bilgiler için teşekkürler GnotiSeavton bende sizin gibiyim kullandığım ürünlerin hepsinde zararlı kimyasallar var ne kullanacağımı şaşırdım yüzüme nemlendirici kullanmıyorum yüzüm kurudu ve gerildi
Merhaba bende, obagi markasının elif hanımla görüşerek alma kararına vardım whatsapptan cildimin resmini gönderdim bir reçetemsi klasik seriyi gönderdi 850 TL gibi bir fiyat verdiler cildimde bulunan sivilce izleri ve çukurları için kullanmayı düşünüyorum ancak ürünlerin asıl etkisi zaten soymak için bir nevi evde kimyasal peeling gibi sen ne için kullanmıştın sonuç alamadın mı bilgi verebilir misin? o kadar para vermeyeyim boşunaObagi markasini Sakın almayın ben aldım bin pişmanım hiç etkili birsey değil ürünleri .. c vitaminli yikama jeli yüzü anlamsız bir şekilde soyuyor pad li tonik aşırı yakıyor ve bildiğin deriyi kavliyor yanık gibi duruyor cildiniz göz kremi ise fena değil ama c vitamini serum tamamen tuzak ben boşa para verdim siz sakin vermeyin..Doktora gittigimde yuzun mahvolmus hassaslasmis incelmis telefonla fotografla recete siparis mi olur orayı şikayet etmek gerekli dedi.Firma uzmanı Nazlı hanim zaten melissima ile sanırım anlaşmalı eczaneden ürün alınmasını hem önermiyor hem buraya musteri topluyor hiç firma yapısına yakışmayan bir çalışan ve ürünleri kendisi bana tavsiye etti hiç memnun kalmadım paramla rezil oldum. .Melissima ya daha adimimi bile atmam..