Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetik Ürünlerin İnsan Sağlığına Olumsuz Etkileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar valla bilen varsa bir de güvenilir bir güneş koruyucu markası söyleyin lütfen.Neye güvenicemizi şaşırdık!

içerik önemli evet ama hepimiz bu içriği anlayamayız bakımdanda vazgeçmeyiz o yüzden güvenilir bilindik markalar alıyorum ben xxxxxxxxxxxxxxxxxx diye bir site var birçok bilindik güvenilir marka var danışman ECZACI bulunduruyorlar bütün sorularıma mantıklı cevap alıyorum tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben bir yerde cilt bakımı yaptırdım sonra kadın bana skeyndor ürünlerini önerdi ben de güvenerek aldım 300 tl ye jel,nemledirici,güneş kremi.Ama eve geldikten sonra içeriğini okudum ; proylene glycol,paraben,alkol,parfüm,coumarin,sodium laureth sulfate iade etmek istediğimi söyledim arayıp iişte ben bu işin uzmanıyım sen beni resmen suçluyosun kırıldım üzüldüm o ürünlerde o maddeler bulunması gerekiyo o maddeler zararsız falan gibi şeyler söyledi bu arada ben bu 300 liranın 180 tlsini ödedim geri kalnını sonra vericektim ürünlerden sadece 1 kez kullandım ama şimdi annem de kavga falan çıkmasın diye 120 tl yide ödeyelim diyo e ben de acıyorum paraya şimdi annemde orada lazer yaptırdığı için gitmek zorunda tatsızlık olmasın diye ödeyelim parayı diyo ne yapıcağımı bilemedim oysa kadını sevmiştim ilk başlarda :KK43:

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Kızlar ben bir yerde cilt bakımı yaptırdım sonra kadın bana skeyndor ürünlerini önerdi ben de güvenerek aldım 300 tl ye jel,nemledirici,güneş kremi.Ama eve geldikten sonra içeriğini okudum ; proylene glycol,paraben,alkol,parfüm,coumarin,sodium laureth sulfate iade etmek istediğimi söyledim arayıp iişte ben bu işin uzmanıyım sen beni resmen suçluyosun kırıldım üzüldüm o ürünlerde o maddeler bulunması gerekiyo o maddeler zararsız falan gibi şeyler söyledi bu arada ben bu 300 liranın 180 tlsini ödedim geri kalnını sonra vericektim ürünlerden sadece 1 kez kullandım ama şimdi annem de kavga falan çıkmasın diye 120 tl yide ödeyelim diyo e ben de acıyorum paraya şimdi annemde orada lazer yaptırdığı için gitmek zorunda tatsızlık olmasın diye ödeyelim parayı diyo ne yapıcağımı bilemedim oysa kadını sevmiştim ilk başlarda :KK43:

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Raf ömrü için ürünlerde bazı koruyucu kimyasal maddeler olmak zorunda,ben ürün alırken az kimyasallı olanlarını tercih etmeye çalışıyorum.
Satıcı ürünleri size doğal diye mi sattı.
Eğer o şekilde satış yaptı ise hepsini iade etmelisiniz,içeriğinde yok yok çünkü.
Yok eğer içerikle ilgili konuşma geçmediyse aranızda,kullanmadığınız varsa en azından onları iade edin.

Kadın insana çok güven veren ve ikna kabiliyeti yüksek biri.İçerikle ilgili konuşma geçmedi ama bana övdü ürünleri gözeneklerin kapanıcak dedi bu ürünleri ilaç olarak düşün dedi çok faydalı olucak dedi ben de güvendim aldım nemlendirici ve güneş kremini kullanırım ama jelin içindeki malzemeler ürkütücü onu geri versem kardır benim için,ama annem lazere gittiği için bi tatsızlık olsun istemiyoruz bi de jelden 1 sefer kullandım o yüzden çok sıkıntılıyım ya ders aldım artık bundan sonra serfikası olmayan ürünleri almam içeriğine bakmadan da almam :KK43:

Son düzenleme:
Kadınların ve tüm insanların günlük hayatlarında temizlik ve güzellik adına kullandıkları şampuan ve kozmetik ürünlerinin insana ve doğaya inanılmaz tahrip edici özellikleri bulunmaktadır. Örneğin;
Şampuanlar ve içlerindeki kimi zararlı maddeler, derinin zarar görmesine yol açar, kök hücrelerine zarar vererek saç dökülmesine sebebiyet verir, kalp ve ciğer gibi organlara kadar girerek iltihaplara yol açar ve çocuklarda göz gelişimini engeller. Şampuanlarda köpüğün çok ve kalıcı olmasını sağlayan hammaddelerin vücuda teması halinde dahi zarar verebilecek olan “nitrozoamin”leri oluştururlar. Bu maddelerin laboratuvar hayvanları üzerinde yapılan incelemelerde beyin hasarına neden olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca bunlar insana zarar verdikten sonra atık sularla, nehirlere göllere karışıp, o bölgedeki canlılığı tehdit etmektedir. doğal ürünler ve size uygun güzel çözümler için bize ulaşabilirsiniz :nazar:

Hanımlar kimyasalsız yaşamak istiyorsak sadece makyaj malzemelerini değil kullandığımız temizlik ürünlerini de organik almamız lazım . deterjanlar yumuşatıcılar ve diğer temizleyiciler ile tenimize geçiyorlar, ya da o uçucu güzel kokular zararlı maddeler içeriyor.

Organik ürünlerin diğer markalardan fiyat farkı yok . fakat makyaj malzemeleri organik almak istersek fiyatı artabiliyor. .Örneğin zuii marka . saf organik üründür ve pahalıdır. buna benzer çok ürün var. adını hatırlayamadığım . sebamed ,clinic gb markalar hep kozmetik kanmayın derim ve araştırıp organik makyaj markalarını bulun derim .

Ben bu aydan sonra alabileceğim ancak bu ay çok sıkıştığım için malum bebek geliyor http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

merhaba ben aranıza yeni katıldım.malesef kozmetik ürünlerden bende şikayetçiyim neye elimi attıtsam gerek kremler yüz temizleyicileri güneş koruyucular pahalı ürünler olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradım hepsinin içinde insan vücuduna zararlı içerikler var.araştırıp güvenle kullana bileceğimiz ürünler tavsiye ederseniz sevinirim:KK76:

Bir haftadır yüzüme nemlendirici kullanmıyorum. La roche posay ve bioderma kullanıyordum bıraktım ikisini de. Ne kullanacağımı doğrusu şaşırdım. En zararsızı ne acaba, verdiğin bilgiler için teşekkürler GnotiSeavton bende sizin gibiyim kullandığım ürünlerin hepsinde zararlı kimyasallar var ne kullanacağımı şaşırdım yüzüme nemlendirici kullanmıyorum yüzüm kurudu ve gerildi:KK43:

PARABEN

Östrojen özelliklerine benzerliği ile bilinen paraben, cilt bakım ürünlerinde ve kozmetiklerde methyl-, propyl-, butyl- ve ethylparaben olarak farklı şekillerde kullanılan ve raf ömrünü uzatan bir kimyasal. 2004 yılında Journal of Applied Toxicology’de yayınınlanmış bir araştırmada 20 farklı meme tümörü biyopsisinde altı çeşit parabenin vücut metabolizması tarafından zarar görmemiş hatta kütle halinde bulunduğu ve bunun da kozmetik kullanımına paralel olduğu görülmüş. Ayrıca 2003’te European Journal of Cancer Prevention’da yayınlanan başka bir araştırma sonucunda “erken yaşta koltuk altı temizliği için sık jilet kullanınımı ile birlikte deodorant kullanımı erken meme kanseri teşhisi arasında bir bağlantı kurulmuştur”. Ortalama bakım ürünlerinin %90’ında “doğal” olduklarını iddia etmelerine rağmen ne yazık ki içeriklerin de paraben bulunmaktadır.

Kaynak :
PARABEN

Obagi markasini Sakın almayın ben aldım bin pişmanım hiç etkili birsey değil ürünleri .. c vitaminli yikama jeli yüzü anlamsız bir şekilde soyuyor pad li tonik aşırı yakıyor ve bildiğin deriyi kavliyor yanık gibi duruyor cildiniz göz kremi ise fena değil ama c vitamini serum tamamen tuzak ben boşa para verdim siz sakin vermeyin..Doktora gittigimde yuzun mahvolmus hassaslasmis incelmis telefonla fotografla recete siparis mi olur orayı şikayet etmek gerekli dedi.Firma uzmanı Nazlı hanim zaten melissima ile sanırım anlaşmalı eczaneden ürün alınmasını hem önermiyor hem buraya musteri topluyor hiç firma yapısına yakışmayan bir çalışan ve ürünleri kendisi bana tavsiye etti hiç memnun kalmadım paramla rezil oldum. .Melissima ya daha adimimi bile atmam..

amway artisrty nin içeriğini bilen var mı acaba? ucuz değil ve ne yazık ki aldıktan sonra burayı okudummm :KK43:(

Obagi markasini Sakın almayın ben aldım bin pişmanım hiç etkili birsey değil ürünleri .. c vitaminli yikama jeli yüzü anlamsız bir şekilde soyuyor pad li tonik aşırı yakıyor ve bildiğin deriyi kavliyor yanık gibi duruyor cildiniz göz kremi ise fena değil ama c vitamini serum tamamen tuzak ben boşa para verdim siz sakin vermeyin..Doktora gittigimde yuzun mahvolmus hassaslasmis incelmis telefonla fotografla recete siparis mi olur orayı şikayet etmek gerekli dedi.Firma uzmanı Nazlı hanim zaten melissima ile sanırım anlaşmalı eczaneden ürün alınmasını hem önermiyor hem buraya musteri topluyor hiç firma yapısına yakışmayan bir çalışan ve ürünleri kendisi bana tavsiye etti hiç memnun kalmadım paramla rezil oldum. .Melissima ya daha adimimi bile atmam..
Merhaba bende, obagi markasının elif hanımla görüşerek alma kararına vardım whatsapptan cildimin resmini gönderdim bir reçetemsi klasik seriyi gönderdi 850 TL gibi bir fiyat verdiler cildimde bulunan sivilce izleri ve çukurları için kullanmayı düşünüyorum ancak ürünlerin asıl etkisi zaten soymak için bir nevi evde kimyasal peeling gibi sen ne için kullanmıştın sonuç alamadın mı bilgi verebilir misin? o kadar para vermeyeyim boşuna :KK43:

X