Cilt Bakımı Ürünleri BioNike rnlerini kullanan var m ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
K

KÂTİBE

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi KÂTİBE
Arkadaşlar, gittiğim dermatolog bana BioNike ürünlerini tavsiye etti. temizleme, nemlendirme, göz kremi ve güneş koruyucusu.
Bu ürünleri daha önce hiç duymamıştım. Doktor bunların dermokozmetik ürün olduğunu, nikel, parfüm, katkı maddesi ve gluten içermediğini, ve tüm tepkisel ciltlere uygun seçeneklerinin bulunduğunu belirtti.
henüz almadım ama bi eczacıya danıştım. piyasada reklamı olmamasına rağmen, cilt hususunda, tamamen olumlu sonuçlar veren ürünler dedi.
estetik sağlık'ta araştırdım. epey açıklamalar var.

aranızda bu ürünlerin her hangi birini kullanıp memnun olan yada olmayan var mı ??
Fikirlerinize ihtiyacım var. hepinize teşekkür ederim..a.s

• Konu Sahibi KÂTİBE
tek bir kişi bile fikrini beyan etmemiş
nerdesiniz arkadaşlar ???????

• Konu Sahibi KÂTİBE
merhaba,

istanbul, çekmeköy'de bir eczane var, buradaki eczane sahibi bayan, daha önce bir profesörün yanında çalışmış ve bir krem bulmuşlar, yıllar önce bende metnini duydum, ablamın arkadaşı denemiş, sivilce ve siyah noktalara birebir, kullandım, inanılmaz sonuca bende şahit oldum, yüzümde ne sivilce nede siyah nokta kalmıştı, herkes bana ne yaptığımı soruyordu bende anlatıyordum, yıllar geçti, tabii bu arada kremi kullanmadım, cildim yine bozulmuştu, cumartesi günü yine gittim eczaneye, kremi hazırlattım, cildimi inceledi ve bana birde temizleme losyonu verdi, bu ise bio nike'n ürünüydü, yani daha cumartesi tanıştım bu ürünle, bende adını duymamıştım, yüzümde daha doğrusu çenemde belli belirsiz minik yağ bezecikleri vardı, bu ürünle bunlardan kurtulacağıma garanti verdi bana! o bayana çok güvendiğim için hemen aldım, o da kullanmaya başlamış hatta, demekki o da o ürüne güveniyor. ama nette araştığım kadarıyla sonuçtan memnun olanlar çok.. denedikçe sizede yazarım. bu arada eczanenin numarasını yada adını isteyenlere verebilirim. hazırladığı krem gerçekten mükemmel, ve zararsız, şüphelerim vardı, ileriye dönük zararı dokunurmu diye, eczacıyada açıkladım, bana kremin içinde cildi soyucu (bir nevi peeling) ve antibiyotik olduğunu söyledi. sonucunuda bildiğim için içim rahatladı elbette.. şimdi bionike ürünlerini kullanmak istiyorum, serisini, elimdeki ürünler bitince almayı planlıyorum, çokda pahalı değiller.. bu arada daha öncede nuxe kullandım ama düzensiz olduğu için sonuç alamadım doğrusu. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

• Konu Sahibi KÂTİBE
katkından dolayı çok teşekkür ederim.a.s.
evet eczacı bana da memnun kalacağımı söyledi.. almalımıyım bilemiyorum..
ben netten araştırdım ama henüz bi forumda filan konusunu bulamadım. sadece estetiksaglık.com da var tüm ürünleri.birde broşür vermişlerdi. sen olumlu yorumları nerde okudun acaba, bana da yardımcı olur musun.
birde, kullandığın ürün nasıl ? beklentilerine cevap veriyor mu ?
benim cildimde pullanma oluyor. yanak alın çene kupkuru yani. bir tek burun kısmım yağlı diyebilirim.
genelde bu kadar kuruluğa faydalı olabilen pek ürün yok.
bundan fayda görürsem kına yakıcam delikafadulden

• Konu Sahibi KÂTİBE
rica ederim :eek:

bende çok yeni kullanmaya başladım, cumartesi akşamaı, yani henüz 3 gün oldu ama bendede aşırı kuruluk yaptı ki benim cildim karmadır, alın yağlıydı her zaman, şimdi ninelere döndüm, kırışık buruşuk oldu fisfisfis
sanırım kış aylarında olmamızında sebebi var, yüzümü neyle nemlendireceğimi şaşırdım doğrusu, yağlı kremde kullanmak istemiyorum ama yapacak şey yok hatta bende bepanten kullandım :1shok: ne yapayım.. kalan tarafada normal nemlendirici sürüyorum, olmazsa bugün arayıp sorayım eczacıya, sizede söylerim sonucu..

bu arada bir sitede daha yazmışlardı, memnun kalanları ordan okumuştum..

• Konu Sahibi KÂTİBE
eczacınla görüştün mü arkadaşım ?
sonucu merak ediyorum..

• Konu Sahibi KÂTİBE
konuyu güncellemek istedim. belki bir fikri olan vardır aramızda..

• Konu Sahibi KÂTİBE
merhaba,

istanbul, çekmeköy'de bir eczane var, buradaki eczane sahibi bayan, daha önce bir profesörün yanında çalışmış ve bir krem bulmuşlar, yıllar önce bende metnini duydum, ablamın arkadaşı denemiş, sivilce ve siyah noktalara birebir, kullandım, inanılmaz sonuca bende şahit oldum, yüzümde ne sivilce nede siyah nokta kalmıştı, herkes bana ne yaptığımı soruyordu bende anlatıyordum, yıllar geçti, tabii bu arada kremi kullanmadım, cildim yine bozulmuştu, cumartesi günü yine gittim eczaneye, kremi hazırlattım, cildimi inceledi ve bana birde temizleme losyonu verdi, bu ise bio nike'n ürünüydü, yani daha cumartesi tanıştım bu ürünle, bende adını duymamıştım, yüzümde daha doğrusu çenemde belli belirsiz minik yağ bezecikleri vardı, bu ürünle bunlardan kurtulacağıma garanti verdi bana! o bayana çok güvendiğim için hemen aldım, o da kullanmaya başlamış hatta, demekki o da o ürüne güveniyor. ama nette araştığım kadarıyla sonuçtan memnun olanlar çok.. denedikçe sizede yazarım. bu arada eczanenin numarasını yada adını isteyenlere verebilirim. hazırladığı krem gerçekten mükemmel, ve zararsız, şüphelerim vardı, ileriye dönük zararı dokunurmu diye, eczacıyada açıkladım, bana kremin içinde cildi soyucu (bir nevi peeling) ve antibiyotik olduğunu söyledi. sonucunuda bildiğim için içim rahatladı elbette.. şimdi bionike ürünlerini kullanmak istiyorum, serisini, elimdeki ürünler bitince almayı planlıyorum, çokda pahalı değiller.. bu arada daha öncede nuxe kullandım ama düzensiz olduğu için sonuç alamadım doğrusu. biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Merhabalar benimde sorunlu bir ciltim var bahsetmiş olduğunuz eczanenin telefon numarasını ve adı kimle görüşmem gerektiğini söyleyebilirmisiniz. Bionike ürünlerinden memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz

• Konu Sahibi KÂTİBE
merhaba,

bio nike ın göz altı morluk ve şişlik için eye optic ürününü cilt doktorumun vermesi üzerine kullanıyorum.
morlukları ve şişliği tamamen yok ettiğini söyleyemem ki bu zaten mümkün değil ama iyileştirdiği ve iyi geldiği kesin. gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

yardımcı olacaksa göz altı morluk ve torba/şişlik için fethi orak ve serdar eren'e gittiö.
tek çözüm torbalar için ameliyat.
torbalar göz altındaki dokuların birçok mimik olması ve genetik olarak yumuşak yapısı var ise zaman içinde gevşemesi ve sıkılığını kaybetmesi. bunun yaşlılıkla alakası yok. genetik yapı. tabii yaşlanma da diğer bir neden.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

bana da bio nikenin akne için olan serisini önerdiler ama internette türkçe bilgi yetersiz o yüzden denemedim henüz aranızda bilgisi olan yada deneyen var mı

aytenarseven
ezcanede yaptırdığın ilaç sivilcelere iimi gelio?banada ezcanennn tel numarasını falan verebilirmisin ayrıca bio nike ürününü nerden nasıl bulabilirm yardımmmmm

benim gittiğim eczane istinyedeydi acaba aynı eczane mi

Geçen eczaneye gittiğimde bana Bionike ve DDT ürünlerini tavsiye ettiler..DDT Pahalı ama çok piyasada bulunan ürünlere nazaran daha kaliteliymiş..İçerisinde parfüm,nikel v.s. içermiyor,tamamen dermotolijkmiş..hatta eczacının 17 yaşında kızı varmış.,gözaltında bir çizgi dahi yoktu..Ben Bionike ın marsinya sıvı sabununu aldım,hassas ciltler için kurutmadan temziliyor,derinlemesine temizliyor,50 faktör korumalı kremini aldım..çok memnunum..Hassas kızaran bir cildiniz varsa bionike tavsiye ederim...kızarıklığa son veriyorsunuz..DDT nin göz kremini almayı düşünüyorum ama önce dr. görücek..besleyici,koruyucu bir kremi var,ezcacı onu taviye etti..

Ayrıca Gülbirlik Rosense nin saf gülsuyunu temizledikten sonra mutlaka sürün..

Arkadaşlar,makyaj gözlerime çok zarar vermeye başlamıştı.Bi arkadaşım Bionike ın Göz dinlendirici ürününü kullandığını ve tavsiye ettiğini söyledi.Sadece eczanelerde satılıyor olması güvencesi ile gidip aldım denedim ve inanılmaz memnunum.İlk olarak bununla başladım.Daha sonra makyaj temizleyicisi ve cildim çok kuru olduğu için nemlendirici ürününden aldım.Daha önce Loreal temizleyici kullanıyordum;rimeli filan temizlerken çok uğraştırıyor,yıpratıyor,gözümü kızartıyor ve kurutuyordu,bunun içeriği çok farklı çok kolay temizliyor,kesinlikle alerji yada kuruluk gibi ters bir etkisi yok;kullandığınızda farkı anlayıp bana hak vereceğinize eminim.Nemlendiriciye gelince normalde bacaklarıma her gün yağ yada nemlendirici krem sürmek zorunda kalırken şimdi sadece banyodan banyoya sürüyorum; çünkü etkisini uzun süre koruyor.Şimdilik bunları kullandım;eski markalarım bittikçe yeni olarak kesinlikle Bionike ı tercih edeceğim;diğer ürünlerden de kullandıkça bilgi veririm.Hoşçakalın...a.s

Merhaba Arkadaşlar,

Ben burun ve yanaklarımda kuruluk için dermokozmetik satan eczaneme gittim, şansa o gün BioNike'nin cilt uzmanı vardı, baktı vs... Ve bana BioNike'nin Triderm serisinden çinko içeren bir köpük verdi. Kullandım ama aşırı kuruttu. Meğerse, o köpük yüz için değil bedendeki tahriş olmaya müsait bölgeler (koltuk altı, bacak arası sürtünmeleri vb.) içinmiş!!

ışin garibi, yanaklarımdaki hassaiyet gerçekten geçti ama yüz için kuvvetli bir ürün olduğundan, çene burun ve alın bölgemde egzama oldu! Doktora gitmek durumunda kaldım. Doktor pek şaşırdı, o ürün yüz için değil vücut içindir, aslında çok güzel ürünler biz de hastalarımıza veriyoruz ama doğru ürünü vermemişler sana dedi.

Ben de eczacıma durumu belirttim çok üzüldü ama yapıcak bişey yok sonuçta firmanın yani BioDerm'in uzmanıydı bana ürün veren kişi.

Tüm bunlara rağmen ürünün kalitesi güzeldi, ben severek kullandım. Tabi doğru bölge için kullansam eminim daha da memnun kalırdım.

Size tavsiyem,
1) Triderm serisini yüz için kullanmayın.
2) Bu ürünleri veya diğer tüm DERMOKOZMETıK ürünleri mutlaka doktorunuzun tavsiyesi ile alın.

Sevgiler,
Darjeeling

Son düzenleme:
Arkadaşlar, gittiğim dermatolog bana BioNike ürünlerini tavsiye etti. temizleme, nemlendirme, göz kremi ve güneş koruyucusu.
Bu ürünleri daha önce hiç duymamıştım. Doktor bunların dermokozmetik ürün olduğunu, nikel, parfüm, katkı maddesi ve gluten içermediğini, ve tüm tepkisel ciltlere uygun seçeneklerinin bulunduğunu belirtti.
henüz almadım ama bi eczacıya danıştım. piyasada reklamı olmamasına rağmen, cilt hususunda, tamamen olumlu sonuçlar veren ürünler dedi.
estetik sağlık'ta araştırdım. epey açıklamalar var.

aranızda bu ürünlerin her hangi birini kullanıp memnun olan yada olmayan var mı ??
Fikirlerinize ihtiyacım var. hepinize teşekkür ederim..a.s
merhaba ben zeynep 2 haftaır kullanıyorum ben de.bence kullanmalısın.hiçbirşey yapmamaktan iyidir.biliyorsun artık kışın bile koruma faktörlü ürün kullanın diyorlar.benim de karma bi cildim var maalesef.umarım birkaç aya kadar etkisini görürüm.

arkadaşım bu eczaneyi ben de merak ettimohaoldumsmile

arkadaşlar bende merak ettim başka kullanan var mı?
göz altı kremleri filan nasıl acaba?

merhaba,

Merhaba,
Küçük yağ bezeleri için BioNike'ın hangi ürününü kullanıyorsunuz?

Bende 3-5 tane tester vardı. Defence Eye Lenit (Eye Contour Soothing oluyor sanırım) kullandım bir kaç kere. Kremin hafif dokusundan ve etkisinden memnun kaldım. Tahriş olmuş ve kızarmış gözde kullandığımda hemen rahatlattı.

Yalnız bu ürünler konusunda dikkat edilmesi gereken bir nokta var. İçlerinde (iddia ettikleri gibiyse) koruyucu olmadığı için raf ömürleri kontrol altında olmalı ve açıldıktan sonra belli bir sürede tüketilmeli. Ürünlerin üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor mu acaba, bilgisi olan var mı?

X