merhaba frambuaz konunun üstünden geçmiş senin çocuğun da büyümüş kocaman olmuştur ama bu bio gaia damlasını kullanmaya devam ettiniz mi siz de de ishal sorunu felan oldu mu acaba??Mucizevi bi ilaç olduğu söylemişlerdi ama biz öyle mucize falan göremedik ne yazıkki.. Hem de düzenli kullanmamıza rağmen.. 3. aya kadar çaresiz çektik o koliği..
Biogoia bir ilaç değildir prebiyotik cesididir bagırsak florasının düzeltilmesinde kullanılır cokra yararlıdır yani doktora danışmadanda kullanabilirsinizBizimde uc gunde bir sancili sabahladigimiz geceler oluyor pirtlasada rahatlamiyor hiç acaba dr a gitmeden alıp kullansak olur mu ki?
Aylardır netten araştırmalar yapmama rağmen, yurt dışından bile ilaç temin etmemize rağmen denediğim ve çare olmayan tüm kolik(gaz) ilaçlarından farklı, götürdüğüm iki eczacının bile adını okuyamadığı ve haberdar olmadığı muhteşem bir ilaç tavsiye etti bize.
biogai canım bende kullandım mucıze dıe bılırım ılk damlatada gordum ben faydasını cok gecmıs olsun suan 19 hftalık ıkız hamıleyım ve alacaklarımın basında yer alıyo biogai sdece 40 veya 45lıra dıe bılıyom sene 2011de almıstım dusunun ozmn elden almıstık bız sımdı ne kdr bılemıyomMerhabalar, yorumunuzu yaapali 6 sene olmus ; ancak cok caresisiz. 28 hafta premature dogan oglum su an duzeltilmis yasiyla 7 aylik; ancak gaz problemlerimiz bir turlu duzelmedi. Gaz problemi yuzunden beslenmesi de cok zor oluyor. Kilosu cok dusuk. Sukru bey den randevubalacagiz; ancak onerdigi ilacin adini yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?