Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bu leke açıcı kremi kullananlar var mı? almayı düşünüyorum da:kedi:
cevap verdiğin için saol canım. bende bugün aldım.umarım kurtuluruz şu lekelerden
HEPSİ İYİ HOŞ DA GÜNEŞ KORUYUCU önce degil nemlendirici,düzenleyici serum leke açıcı vs her neyse tüm bunlardan sonra sürülür en üst tabaka olur ürünler dogru da kullanım sıran yanlış olmuş :umursamaz::umursamaz::) 10 yıldır leke sorunu yaşayan ben, duyduğum,gördüğüm herşeyi kullanıp sonuç alamamışken yaklaşık 2 aydır bioderma white objective serisini kullanıyorum, cildimde inanılmaz bir değişiklik ve güzellik var :) bioderma ürünleri cilde zarar vermiyor, cildi besleyip onarıyor... ürünleri ayrı ayrı almaya kalkınca biraz masraflı oluyor o yüzden set daha ekonomik... ürünleri ise şöyle kullanıyorum, sabah yüzümü bioderma leke açıcı temizleyici ile siliyorum, mutlaka önce 50 faktörlü güneş kremini sürüyorum sonra bioderma leke açıcı gündüz kremini sürüp dışarı çıkıyorum. Gün içerisinde 2-3 defa bioderma leke açıcı kalemi sadece lekelerimin üzerine kullanıyorum. eve gidince pirinç sulu tarifimi uyguluyorum ( onun tarifini de yazmıştım foruma ) gece yatmadan önce yüzümü yine bioderma ile temizleyip leke serumunu sadece lekeli bölgelere uyguluyorum, son olarak nemlendiricimi sürüp yatıyorum :) yazması uzun oldu ama inanın zahmetli bir iş değil ve inanın lekelerden kurtulunca herşeye değer olduğunu görüyorsunuz... lekesiz günler diliyorum :)
HEPSİ İYİ HOŞ DA GÜNEŞ KORUYUCU önce degil nemlendirici,düzenleyici serum leke açıcı vs her neyse tüm bunlardan sonra sürülür en üst tabaka olur ürünler dogru da kullanım sıran yanlış olmuş :umursamaz::umursamaz:
peki lekeleriniz geçti mi kızlarrrr ben de lekeliyim kahretsin
vallahi benim baya azaldı... mümkün zamanda fotolarımı koyarım ki aradaki farkı görün... maymundan insana döndüm resmen kaydirigubbakcemile3:lepi: