arkadaşlar bende sipariş verdim internetten.bi sitede çok uygun fiyata buldum hemen aldım.gelsin başlıcam öncesi sonrası fotolarıda koyarım yardımcı olur sizlere...
Bu seti alalı yaklaşık 1.5 ay olmuş...Ama olumlu bir sonuç alamadım ben evet gölgelerde azalma var ama yeteri kadar değil..O da zaten kremin etkisi değil güneş kaybolunca kışın otomatikman lekeler sönüyor...Bence hiç bir işe yaramadı tavsiye etmiyorum...Kaldı ki benim lekelerim 1 ay bile olmamıştı oluşalı düşünün artık....bioderma gece ve gündüz kreminden olumlu sonuç alan varsa lütfen yazssın bilinçlenelim çünkü para tuzaklarına çok para harcadım artık bıktım boş hayallerden bende cildimdeki lekelerden muzdarip biriyim
resim koysaydın keske bizde görseydik gercekten işe yarıyormu keza kullanmadığım ürün kalmadıkızlar ben bu kremden fayda görmeye başladım.lekelerim hafifledi. ama sanki yüzüm çöktü,rengim gitti gibi.herkes sen hastamısın çok solgun görünüyrsun diyor.bende kremi kullanmayı bıraktım. sanki krem bana pek yaramadı gibi
Tam olarak hangi ürünlrini kullandınız isimleri yazar mısınız? Sadece serum mu tüm seti mi?Bir ay oldu benimde .bir serum bitti ikincisini aldımcildim de aydınlanma ve ton açılması oldu .bir ay daha kullanıp sonra yaz molası vereceğim. Sonbaharda devam etmeyi düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?