Kızlar selam,
Çok şükür 1 yıllık bir özveriyle istediğim aknesiz cilde kavuştum; ancak bu sefer de T bölgemdeki gözenekler müthiş canımı sıkmaya başlamıştı.Nedeni de sigaraya bağlıyodum.(-ki yanılmamışım!) 2 hafta önce doktora gittim iş dolayısyla her gün makyaj yapmak durumunda olduğum için bana makyaj altı olarak da çok rahat kullanılabilen bu ürünü tavsiye etti.O kadar enteresan bir ürün ki , ben bir sabah makyaj yapmadan önce bir de akşam makyajımı sildikten sonra sürüyorum.Gözenekler de öyle az buz değil yani öyle bir genişlemiş ki anlatamam! Sürdüğüm anda yüzümde bi karıncalanma oluyo ,sanki krem silikon haline gelip o bölgeyi kaymak gibi yapıyo..Geçiçi bir yöntem de değil hani fondoten ws makyaj ürünü gibi kapatmak için de değil ; tedavi de ediyo..Çünkü banyodan sonra benim gözenekler haliyle daha bir çukurlaşırdı gözle görülür bir değişim var .Arkadaşlarım fondoten kullandığımı zannedip inanmıyolar..
Yani uzun lafın kısası bende bu kadar işe yarayan bu ürünü,başka tecrübe eden var mı acaba ?
demothy'cim bende almayı düşünüyorum bu ürünü nemlendirme özelliğide varmı? dışarı çıkmadan güneş kremimin altına sürsem sorun olurmuu?
ceradolinden memnunmusunuz acaba? birde kremini mi losyonunu mu kullanıyosunuz cilde*
hım benimde ilgimi çekti. yanak bölgesi gözenekleri için.
biodermanında iyi bir marka olduğunu duymuştum
nette 42 tl ye bile var... biraz daha araştırıp alınabilinir bence
nemlendirmiyor cnm kurutuyo, kremin altına sürülür ama sürdüğün an sünger gibi çekio cilt
dayanamadım eczaneye gidip sordum ve aldım bu ürünü. 30 mL'lik minicik ambalajda 49 tl. dar gelirli öğrenci halimle 3 taksitle aldım. bu da işe yaramazsa oturup hüngür hüngür ağlıycam herhalde. yüzümün düzelmediğine değil, ürünlere para verip umut bağlayıp 5 parasız kaldığıma ağlıycam.
eczacı aslında darphin in buna benzer bir ürününü önerdi o 15 mL 55 tl idi. o kadar küçük ambalaja o parayı veremezdim. bakalım bu işe yaramazsa darphin deniycem ne olsa para basıyoruzalsanaalsanasmile
gece kullan dedi bana eczacı. ama kutuda gnde 1-2 kere yazıyor. güneşe çıkmayın gibi bir uyarı da yok. yine de ben gece kullanıcam bu geceden itibaren başlıyorum. olumlu olumsuz bildirim yaparım
bana şans dileyin kızlar bu sefer işe yarıycak inşallaheyvahedigeldismile delikafadulden
ben de effaclar toniği yarıladım ama gerçekten hiçbir işe yaramadı. yine de kullanmaya devam ediyorum yüzümü yıkayıp tonikleyip gerekli yerlere bu ürünü kullanarak deneyeyim bakalım bi de.
cilt bakımına da gidiyorum 6. seansı tamamladım. tabi biraz küçülme var çünkü çok dikkat ediyorum yüzümün temizliğine. fondöten kullanmam yeni yeni pudraya başladım. onu da az sürüyorum.
ama ben yine de bu gözeneklerden kurtulamıyoruuum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?