• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri BIODERMA -Pore Refiner (GözenekLer için)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet 2 tüp bitirmiştim innovadan. 2 sene önce ondan kullanıyordum. hatta yarım var şuan evde ayda bir falan kullanıyorum. hem fiyatı fazla hem zorla innova satmaya çalışanlar yüzünden soğudum. dermokil aldım bu sefer o da iyi ama çözüm değil yaa bana yetmiyo artık bu ürünler. burnumun içinde margarin fabrikası var sanki o gözenekleri azıcık sıksam yağlar fışkırıyor. of çok kötü küçük dfe değilim 22 yaşındayım ergenlikte kalmalıydı bunlar bunalıma girdim galibamafoldumben

yazan olmamış ama ben yazayım dayanamadım. dediğim gibi dün gece denedim ürünü. derinlemesine temizleyen jel+sıkılaştırıcı tonik+bu kremi kullandım. normalde yıkadıktan 5 dk sonra burnum yağlanmaya başlar ama bunu sürünce hiç yağlanmadı sanki normal ciltli gibi oldum bi saatten fazla zaman geçmesine rağmen hiç yağ yoktu. uyumuşum sonra. bu akşam daha erken saatte deniycem etkisi görmek için. sabah da uyandığımda vıcık vıcık yağ olurdu suratım normalde bu sabah hafif yağlıydı. herhangi bir kızarıklık kuruma falan da olmadı ben en küçük bir zararını görmedim. nasıl sevindim anlatamam!zemuszemus

tabiki asıl alma nedenim gözeneklerdi. o da bir günde olacak şey değil ama bence biraz etki edecek gibi. tabi ürünü bırakınca gözenekler geri gelir mi bunları zaman gösterecek. cevap yazmasalar da bunu okuyan çok kişi var eminim. hemen gaza gelip almayın ben kendimi kobay ilan ettim. hep beraber göriciizbilmiyorumkismile

oyy kuzum benim yaaa ....... ben okuyorum seni hep, merak etme......... paylaşımın için cok teşekkürler..........eline sağlık.

HuzunApla köşesi yapıcam burdakaydirigubbakcemile3
hayran kitlem de oluşmaya başladı. sevilmek güzeldir çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
gülümsemekten kırışıcam valla bi de ona krem alacak para kalmadıakannehir

bu kadar kafaya takma ya boşver biraz bence 1 hafta bi kullan balalım ne olcak ama iyi gelcek gibi geldi bana

yazan olmamış ama ben yazayım dayanamadım. dediğim gibi dün gece denedim ürünü. derinlemesine temizleyen jel+sıkılaştırıcı tonik+bu kremi kullandım. normalde yıkadıktan 5 dk sonra burnum yağlanmaya başlar ama bunu sürünce hiç yağlanmadı sanki normal ciltli gibi oldum bi saatten fazla zaman geçmesine rağmen hiç yağ yoktu. uyumuşum sonra. bu akşam daha erken saatte deniycem etkisi görmek için. sabah da uyandığımda vıcık vıcık yağ olurdu suratım normalde bu sabah hafif yağlıydı. herhangi bir kızarıklık kuruma falan da olmadı ben en küçük bir zararını görmedim. nasıl sevindim anlatamam!zemuszemus

tabiki asıl alma nedenim gözeneklerdi. o da bir günde olacak şey değil ama bence biraz etki edecek gibi. tabi ürünü bırakınca gözenekler geri gelir mi bunları zaman gösterecek. cevap yazmasalar da bunu okuyan çok kişi var eminim. hemen gaza gelip almayın ben kendimi kobay ilan ettim. hep beraber göriciizbilmiyorumkismile

sonuçları dört gözle bekliyoruz tatlım

HuzunApla köşesi yapıcam burdakaydirigubbakcemile3
hayran kitlem de oluşmaya başladı. sevilmek güzeldir çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
gülümsemekten kırışıcam valla bi de ona krem alacak para kalmadıakannehir

eheueeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

huzunApla yorumlarını bekliyorum lütfen ihmal etme bende almak istiyorum biodermaya çok güveniyorum çünkü hadi bakam inş bi yararını görüürsün:)

huzunApla yorumlarını bekliyorum lütfen ihmal etme bende almak istiyorum biodermaya çok güveniyorum çünkü hadi bakam inş bi yararını görüürsün:)

teşekkür ederim. gelişmeleri bildiririm. umarım hepimiz cildimize uygun ürünler bulup güzel ciltli hatunlar oluruzkaydirigubbakcemile5

ama bir kreme umut bağlamamak lazım. gözenekleri temizlemek, maske peeling falan yaparak desteklemezsek kalıcı bir etki elde edemeyiz. özellikle banyodan sonra buharın etkisiyle gözenekler açılıyor. maske yapmak için uygun zaman!

ben yapıyom hepsini ama hala güzel ciltli hatun olamadım.ama olucammm!!:) yılmak yok temizlemeye nemlendrimeye peeling yapmaya devam

bu gün 2. gün nasıl bi gelişme varmı yazmamışsın soraym dedimsüprizzzzz

aynen öyle pirhot! başarıcazbayanssulusmile :hooray:
hergün yazıp sayfa sayısını artırmayayım dedim. henüz hiçbir yan etkisini görmedim ama cildin alerjilk değil zaten. yağlanmamı kontrol etti, gözeneklere de iyi gelecek dolayısıyla ama şu an bir şey demek için çok erken. bana güvenip alıp yararını göremeyen olursa üzülürüm. para kolay bulunmuyor...

tamam canım yorumlarını bekliyoruz.sen şimdi günde bir defa sürüyosun dimi

hüzünapla.......ne oldu gözenek sıkılaştırıcı?hiç bişey yazmamışsın.başarılı değilmiCADIARZU

her akşam yüzümü güzelce temizleyip tonikleyip kullanıyorum ama bi düzelme yokmafoldumben
bitene kadar düzenli kullanmaya devam edicem. bakalım bi umut...fisfisfis
bu arada benim cildim çok yağlı sorunlu o yüzden yeterli gelmiyo olabilir. karma ciltlerde işe yarar belki. kötü bir ürün diye kestirip atmayayım.

kızlar selam..
yazamadım kusura bakmayın cenazemiz vardı ..Ben 1 hafta dolayısıyla hiç süremedim kremi tekrar başladım,bakalım gelişmeleri yazarım bende

her akşam yüzümü güzelce temizleyip tonikleyip kullanıyorum ama bi düzelme yokmafoldumben
bitene kadar düzenli kullanmaya devam edicem. bakalım bi umut...fisfisfis
bu arada benim cildim çok yağlı sorunlu o yüzden yeterli gelmiyo olabilir. karma ciltlerde işe yarar belki. kötü bir ürün diye kestirip atmayayım.

canım yaafisfisfis üzüldüm senin adına.belki 1 ay kullanımdan sonra işe yarar.sen yinede düzenli kullanmaya devam ettyerimseniben

demothy başın sağolsun.
ben hiç aksatmadan kullanıcam bu ambalaj bitene kadar. hatta bugün nivea nın siyah nokta bantlarından aldım. pek kullanma taraftarı değilim ama birkaç ayda bir kullanırdım eskiden de. şimdi de bu ürünü kullanırken gözenekleri boşaltayım üstüne bunu süreyim diye düşündüm. bakalım... göriciizkaydirigubbakcemile2

canım nasıl oldu gözeneklerin?bende darphin aldım bakalım iyi olcakmı?pek ümitli değilim:Saruboceq::1no2:ama işe yarar belki.eczanedeki kız kullanmış işe yaramış

Back
X