yazan olmamış ama ben yazayım dayanamadım. dediğim gibi dün gece denedim ürünü. derinlemesine temizleyen jel+sıkılaştırıcı tonik+bu kremi kullandım. normalde yıkadıktan 5 dk sonra burnum yağlanmaya başlar ama bunu sürünce hiç yağlanmadı sanki normal ciltli gibi oldum bi saatten fazla zaman geçmesine rağmen hiç yağ yoktu. uyumuşum sonra. bu akşam daha erken saatte deniycem etkisi görmek için. sabah da uyandığımda vıcık vıcık yağ olurdu suratım normalde bu sabah hafif yağlıydı. herhangi bir kızarıklık kuruma falan da olmadı ben en küçük bir zararını görmedim. nasıl sevindim anlatamam!zemuszemus
tabiki asıl alma nedenim gözeneklerdi. o da bir günde olacak şey değil ama bence biraz etki edecek gibi. tabi ürünü bırakınca gözenekler geri gelir mi bunları zaman gösterecek. cevap yazmasalar da bunu okuyan çok kişi var eminim. hemen gaza gelip almayın ben kendimi kobay ilan ettim. hep beraber göriciizbilmiyorumkismile
HuzunApla köşesi yapıcam burdakaydirigubbakcemile3
hayran kitlem de oluşmaya başladı. sevilmek güzeldir çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
gülümsemekten kırışıcam valla bi de ona krem alacak para kalmadıakannehir
huzunApla yorumlarını bekliyorum lütfen ihmal etme bende almak istiyorum biodermaya çok güveniyorum çünkü hadi bakam inş bi yararını görüürsün:)
her akşam yüzümü güzelce temizleyip tonikleyip kullanıyorum ama bi düzelme yokmafoldumben
bitene kadar düzenli kullanmaya devam edicem. bakalım bi umut...fisfisfis
bu arada benim cildim çok yağlı sorunlu o yüzden yeterli gelmiyo olabilir. karma ciltlerde işe yarar belki. kötü bir ürün diye kestirip atmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?