• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri BIODERMA -Pore Refiner (GözenekLer için)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bir ayı geçti bir düzelme yok bende kızlar. arada aksattım ama düzzenli kullanmaya çalıştım. yok yok yok. ben böyle benekli danalar gibi gezmeye mahkumum sanırım. mafoldumben

darphin nasıl işe yaradı mı aliye?

bir ayı geçti bir düzelme yok bende kızlar. arada aksattım ama düzzenli kullanmaya çalıştım. yok yok yok. ben böyle benekli danalar gibi gezmeye mahkumum sanırım. mafoldumben

darphin nasıl işe yaradı mı aliye?

pek fazla işe yaradığı söylenemez.zaten eczacı bayan 1 yıl gibi bir sürede kapanır dedi:umursamaz:şu an çilek yağını deniyorum.inan gözenek sıkılaştırıcı bi çok üründen daha etkili.

ama kararlıyım 30 yaşıma girmeden kurtulucam bu gözenekli durumdan:enbuyukkk:
bide şumu öğrendim güneş koruyucu kullanmamak çok etkiliyniş gözeneklerin açılmasında.artık hiç ihmal etmiyorumhihoyyyt

ben bu ürünü makyaj altı olarak kullanıyorum çok memnunum kızlar..düzenli sürmek bana göre değil :1no2:

Dün cildimdeki sorunlar için doktorumun verdiği ilaçları almaya gittim eczaneye
bu ilaçların yanında yüzümü nemlendirecek hemde siyah noktalarımdan kurtulmamı sağlayacak bir ürün olup olmadığını sordum
biodermanın bi ürününü önerdiler aldım ancak ilaçlarla üst üste süremediğim için henüz kullanmaya başlamadım
eczanedeki bayan çok övdü bu ürünü bugüne kadar hiç şikayet almamışlar çok memnun kalmış kulanan herkes bir ay sonunda sizde farkedeceksiniz yüzünüzdeki değişimi falan dedi
bakalım inşallah işe yarar ama ben antibiyotikli kremlerimle beraber nasıl kullanacağım biodermanın kremini bilemiyorum

bende sivilceler oynayarak yüzümü gözenek izlerle doldurdum kızlar sinir oluyorum kendime fondoten bağımlısı oldum :(( bi arkadaşımın yüzüde ben gibi sivilcelerden dolayı gözenekliydi doğum yaptı bebek gibi olmuş yüzü yaaa :27:

Dün cildimdeki sorunlar için doktorumun verdiği ilaçları almaya gittim eczaneye
bu ilaçların yanında yüzümü nemlendirecek hemde siyah noktalarımdan kurtulmamı sağlayacak bir ürün olup olmadığını sordum
biodermanın bi ürününü önerdiler aldım ancak ilaçlarla üst üste süremediğim için henüz kullanmaya başlamadım
eczanedeki bayan çok övdü bu ürünü bugüne kadar hiç şikayet almamışlar çok memnun kalmış kulanan herkes bir ay sonunda sizde farkedeceksiniz yüzünüzdeki değişimi falan dedi
bakalım inşallah işe yarar ama ben antibiyotikli kremlerimle beraber nasıl kullanacağım biodermanın kremini bilemiyorum

canım kullandığın hangi ürün acaba

ben kullandım bu ürünü doktor tavsiyesi ile hiçbir işe yaramadı tavsiye etmiyorum ufacık şey çok pahalı zaten işe yarasa parasına yanmıcam ama işe yaramıyo boşuna almayın

ben bu ürünü gayet düzenli kullandım.En başlarda cok hafif gözenek azalmam oldu ancak beklentılerımı karsılamadı.baktım bi halta yaramıyor nemlendırıcı olarak bitirdim.hiç boşa para vermeyin derim.Z pore var tekın acar da bide ondan alıp denıcem bakalım.onun hayranı çok..ancak bi tavsiye kil maskesi yapıyorum 10 günde bir bi tık daha küçüldü diyebilirim

2 haftadır sabah ve akşam temiz cilde uyguladım. belirgin bir küçülme var diyebilirim. (iri gözenekler küçüldükçe birbirine yakınlaştı. şimdi de gözenek sayısı çok gibi duruyor. nokta nokta :)) gerçi bu sıkılaştığını gösterir değil mi? bakalım 1 ay sonra durum ne olacak..

büyük umutlarla aldığım bir üründü, umudum tabii ki bioderma olduğu içindi.
fakat bende hiçbir işe yaramadı. nemlendirici olarak kullanıp bitirdim altı ay kadar sonra. üzüldüm verdiğim paraya açıkçası. sonra da tekrar almadım. :19:

Back
X