• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder mi, Karınca Yumurtası mı, Lazer mi ???

efecrin

hoşgeldin meleğim...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
446
0
96
Kocaeli
arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilemedim bioder mi kullansam dedim ama çoğu arkadaş sadece azaltıyor kesin çözüm değil dedi.karıca yumurtasındanda kesin bi çözüm yok şu ana kadar lazer deseniz ben korkuyom bişey olcak die.
çok kararsızım ne olur yardım edin!...
kafamçokkarıştı

efecrin ben gutto karınca yumurtası yağını kullandım çokda memnun kaldım dene derimm..

Lazer tavsiye etmem canim, benim basima zaten ne geldiyse lazerden geldi. ama gerce her insanda farkli etki yapabilir. bence bu tuylerden kurtulmanin yolu yok ne karinca yagi nede bioder malesef..

kristalkelebek, karınca yumurtası yağının fiyatı 10 -15 civarı. bioderin neredeyse 4/1 i. ama eğer alacaksan eczanelerden veya nette gerçek sitesi var oradan al derim ben. aktarlar genelde sahtesini satıyorlar.kafamçokkarıştı
gerçek olduğunu anamak için de kokusuna ve rengine bakman yeterli olacaktır.orjinali kokusuz vede renksizdir. ama yinede garanti veremem sana millet dolandırıcılık uğruna her şeyi göze alıyor. sağlık bakanlığının mührünü bilem çekinmeden basıyorlar ambalajlara. sana tüğsüz mutlu günler!!!...hihoyyyt

Ben bioder ampul aldım ve geçen ay sir ağdadan sonra yüzüme sürdüm.. Özellikle favori ve bıyık bölgeme, acaip bir azalma ve incelme oldu... Çok memnun kaldım yarn da kuaföre gidip sir ağda yaptırıcam tekrar sürücem... Sanırım 3-4 aydan sonra yok gibi olacaklar... tamamen kurtulmak imkansız, zaaten ben tamamen kurtulmak da istemiyorum... ılla ki bir faydası vardır, yoksa herşeyi kusursuz yaratan rabbim niye yaratsın değil mi ama....

Back