• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar yüz için kullanan ve memnun kalan var mı? bir de kullanmadan önce bölgedeki tüylerin alınması gerekiyor sanırım, yüzdeki tüyleri almak için hangi yöntemi uyguluyorsunuz?

ee şimdi napcaz, etkili mi, etkisiz mi? herkesler bişiler soylemiş....
ben de hiiç düzenli bişi kullanamam ya :(

Bioder yuz dudak ıcın kullandım tam bir bucuk sene bide pahalıydı baya. Cok azımlı kullandım ama sonuc yok hıc ama hıc faydası olmadı zaten eczacı da bunlar hıc cozum degıl sırf reklam dedı. O yuzden bio nun hıc bır urununu kullanmıyorum. Lazer yaptırın ıyı bır yere kac aydır unuttum tuylerı. Psikolojim duzeldı.

evet etki etmiyo boşuna para harcamayın. aynı firmaya ait bioxsin kullanan arkadaşlarım var. o da saç çıkarmıyo. paralarımıza yazık

kesınlıkle verılen para ve harcanan zamana yazık dıyorum ben.kullanıyorum hıc faydasını gormedım desem yerıdır yanı.para duzenı baskada bısey degıl.en mantıklısı epılasyona gıtmek benden soylemesı

Gerçekten arkadaşlar bioder hiç ama hiç bi işe yarmıyo üstelik yapış yapış oluyo hertarafım:kızgın:..tavsiye etmem

ben vücut için olanını kullanmıştım. hiç etkisini görmedim. Garipde bir kokusu var
94.gif

bende hiç faydasını görmedim.tam 9 ay kullandım ama yine aynı belki biraz geç çıkıyorlar.ama yine aynı durumdayım..yazık verdiğim paralara....ne ümitle almıştım.sanırım bünyeye bağlı birşey olabilir.

daha öncede yazdım sanırım.kesinlikle hiçbir işe yaramıyor.çok acırım hala verdiğim paralara kaç kutu kullandım banamısın demedi.gerçekten yazık insanları kandırıyorlar böyle boş şeylerle.

ya işe yaramıyomu gercekten :( :( ben almayı dsünüodum yazın koltukaltı için problem oluo ağda uzaması lazm almak için; o sürede de sıfır kol giyemiorum smdiden onu alıp kullanmaya başlicaktım ama siz tavisye etmiosunuz sanırım?

selam arkadaslar bioder rolon kullanan arkadaslar varmi birde bioderi genital bolgede kullanan varmi sonuclari nasil etkilimi

Son düzenleme:
kizlar ben 2006 yazin bioder almistim hala kullanabilimiyim acaba
bozulmus olabiliri

merhaba yeni üye olarak sizlere bir sorum olacak. bilenler lütfen beni bilgilendirirmisiniz.
bioder i ilk kez kullanmaya başladım ama ilk kullanımda biraz yaktı ve yapış yapış oldu bu normalmidir sizce. yani kullananlar sizlerede aynısı oldumu. yoksa bendemi bi tuhaflık var. bunu çok merak ediyorum lütfen kullananlar ben bilgilendirin.

merhaba arkadaşlar ben de vücudum için serum aldım. daha başlamadım kullanmaya. çok inanıyordum ama burdaki olumsuz yorumları okuyunca da aklım karıştı. ama inancımı kaybetmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar ben bioder serum kullanıyorum vücut için ama sir ağdadan sonra. ozaman daha etkili şuan 3. ayım ve çok faydasını gördm hem geç çıkmaya hemde azalmaya başladı kokusu tuhaf ve yapış yapış oluyorsunuz ama sadece üç gün sonuçta katlanılır bence, ilk gün yanma yapıyor oda kıl kökleri açık olduğu için sanırım birde gece yatmadan önce sürüyorum çünkü kıllar uyku esnasında daha çok büyüyormuş.kesinlikle tavsiye ederim.ama etkisi bünyeye bağlı olabilir.

merhaba yeni üye olarak sizlere bir sorum olacak. bilenler lütfen beni bilgilendirirmisiniz.
bioder i ilk kez kullanmaya başladım ama ilk kullanımda biraz yaktı ve yapış yapış oldu bu normalmidir sizce. yani kullananlar sizlerede aynısı oldumu. yoksa bendemi bi tuhaflık var. bunu çok merak ediyorum lütfen kullananlar ben bilgilendirin.

Canım sanırım serumunu kullanıyorsun. Bende de yanma oluyordu bazen ama o açıklamasında da yazıyor sanırım. Ağda yapınca gözenekler o gün çok açıldığı için sürünce yanma yapabilir diyor. Yapış yapış olması da serum zaten öle. Ben yüzüme uyguluyordum 6 serumdan sonra bıraktım gibi bişey yüzümü aldım ama onu sürmedim. Düşünüyorm lazerde bile yüz çok uzun sürüyo yıllardır gidenleri duyuyorum bioder nasıl bitirsin ki o kadar çabuk para tuzağı olduğunu düşünmeye başladım. :enbuyukkk:

Ben neredeyse 2yıl kadar kullandım düzenli olarak.Boşa para vermeyin derim..Ne kremi ne serumu..Allah belalarını..diyesim geliyor..o derece yani..!!

ben 4-5 ay kullandim. 4-5 ay derken soyle ki:

- agda yaptirdigim gun gece yatarken surdum, ve onu takip eden 2 gece daha surdum. yalniz bolgenin temiz olmasina dikkat edin ve iyice yedirin. ben ustume bulasmamasi icin surdukten sonra 5-10 dakika giyinmeden bekliyorum
4-5 tane agda seansi sonrasi bu islemi uyguladim. (toplamda 5 ayda 10 kere falan surdum yani)

koltukaltımda neredeyse %50 azaldi. renkleri sarardi ve tuyler yumusadi. agdami 3 bolgeye ayirip yapiyorduk simdi 1 bolgeye indi.
paketimde tuyler sararmadi ama yumusadi. ustun kenar kisimlarinda çok azaldi (çogu gitti diyebilirim) ama ortada belirgin azalma yok. direncli cikti o bolge.

bazi direncli tuyler var %5 diyelim orana. o tuyler çok inatçı ne sararma var ne incelme.
ki bu bolgelerim benim baş belamdı.

kolumdaki kıllar tüy statüsüne terfi etti. kolumda inanılmaz işe yaradı ve koltuk altımda. önceden her ay kolumu aldırırdım 4 aydır aldırmadım ve hala belli olmuyor renkleri gitti.

karınca yumurtası yagı denedim hicbir ise yaramadı.
tabi her bunye aynı degildir. ama benim hayatimda yaptigim en iyi islerden biridir bu kremi kullanmak.

ben serumunu kullanıyorum en az 4 defa olmuştur ama saymadım göbeğimde. en son yaptığımda tamam dedim işe yarıyor çünkü baya az ve ince çıkmıştı ayrıca 2 ayda anca çıkıyor o açıdan baya yararlı inceltip geç çıkartma açısından ilk seferde bile farkedebilirsiniz. ama yok olan tüy var mı derseniz

Hayır
uzun bir süre bekledim bakalım ne olcak diye hepsi diyemem ama çoğu aynen duruyor hala ağdasız veya sarartoı olmadan bikini giyemem mesela 4 ay olmasına rağmen.
ben devam ediyorum kullanmaya şu anda kullanıyorum ve 5 şişem daha var yani 5 sefer daha.. ama fiyat konusunda endişeliyseniz ve kesin çözüm arıyorsanız kullanmayın derim çünkü mucizevi falan değil ne yazık ki..

Back