Bioder epiten ağda

bast321

eti puf cumhuriyeti
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
51
3
16
Ankara
aranızda bioder epiten tüy azaltıcı sirli ağda bandı kullananlar var mı? reklamda sanırsam tüyleri %57 azaltıyor yazıyordu almayı düşünüyorum ama ne kadar doğru olur bilemedim :)

bnm kuafor arkim ondan kullanıyodu 2 sene kullandı şmdi bacaklarında hiç bişy yok çıkmıyo kıl bnde alcam netten baktım hemde ucuz 33 tl :)

Uzun süredir bioder in sir ağdasını kullanıyordum ısıtılanlardan yani. Çok memnundum ama geçenlerde eczaneye gittiğimde artık ağda bantlarının olduğunu ve kullandığım ılık ağdayı çıkartmayacaklarını söylediler gerçekten üzüldüm çünkü ağda bantlarını sevmiyorum. Neyse ki eczaneleri dolaşıp 3 tane ılık ağda buldum ama eninde sonunda bitecek bunlar.. O zaman denerim bunu çünkü bioder iyi bir marka gözümde. Tabi kullananların yorumlarını duymak iyi olur..

bnde bilmiyorm o öle söledi illa bioderin kartuşunu kullanmak gerekmiyo o makineye her kartş ağda koyuluyo bldiqim kadarıyla ve bi sürü ağda markası var bn kesin alcm kararlıym ama hangisinden alsm bilemiyoem bi sürü var çnkü .

epiten kartuş ağdanın pudralısını kullanıyorum gayet iyi. tavsiye ederim diğer kartuşlara göre de fazlaca ii.

epiten kartuş ağdanın pudralısını kullanıyorum gayet iyi. tavsiye ederim diğer kartuşlara göre de fazlaca ii.

kesinlikle fazlaca katılıyorum sana.bende 1 yıla yakın aynı pudralısını kullanıyorum hem fazla can yakmıyor pudralı olduğu için hemde tüylerde azalma ve incelme var. kartuş ağda kullananlar kesinlikle epiten kullanmalısınız.Ayrıca artık kozmetikçilerde de var bu ağda fakat ben birkaç kez aldım kötü çıktı canım yandı ve almadı tüylerimi mümkünse eczaneden alın.birkaç lira farkediyor eczanede ama can yakmaya değmez dimi birkaç lira .hem eczanede ürünler kontrolden geçmiş oluyor. buna da dikkat edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…