- 6 Nisan 2011
- 278
- 325
Emülsiyonla maskeyi kullanınca fayda ediliyor yazıyordu ama ben daha başlayamadım. Güvenemedim. Soyulma olmazsa renk nasıl açılacakki, internette gördüğüm bazı yorumlarda soyulma olduğunu söyleyen insanlara rastlamıştım. Siz sadece leke üzerinemi yoksa tüm yüzemi sürüyorsunuz? Gün içinde çok iyi koruman lazım suratını. İnşallah sonuç alırsın arkadaşım. Bende kullanmaya başlarım artık.
ben de herhangi bir soyulma olmadı ama belki daha uzun zaman kullanımında oluyodur ,bilemedim ben de şimdi.ama ben de her ikisni birlikte kulllanıyorum.ben yüzüme uyguluyorum yani hertarafına sürüyorum .sabahları işe gitmeden önce kremi uygulayıp daha sona bıotachesin kremi ve üzerine bıodermanın güneş kremini (50 spf) olanı ve üstüne de estee nin fondötenini sürüyorum anlayacağın baya bir uğraşıyorum :)) ama umarım sonuç alırız ,bence sen de başla derim ,malum yaz geldi bizim yüzümüzde çiçekler açaçak, her zamanki gibi ,ama yine de sen bilirsin tabii.ama soyulmadan dolayı şu an bir sıkıntım yok yani öle bir gelişme yok bende şimdilk..umarım çok güzel sonuçlar alırız .sıkıldım artık çünkü bu çillerimdenn...((