Binnaz Abla

kızlar selam yeni falcı alarmıyla geldim. İnstagramda @yaratimgucu hesabı baya iyi bakıyor. Bana arkadaşım tavsiye etti. Ben de iki kere baktırdım pembe tablo çizmiyor ve dediklerini de yaşadım yaşıyorum tavsiye ederimm fiyatı da uygun bence 🙂↔️
Merhaba, tarot mu bakıyor kendisi ve karşı tarafın duygularını düşüncelerini yorumlamada nasıl sizce?

Binnaz’dan eflatun may aylardır online olmuyor. Kendisi nerde bilen var mı? Başka yerde fal bakıyor mu?

Kizlar size bisey sormak istiyorum. ben exim icin fal baktiriyorum, bana cingene geri donmez diyor, talia kesin konusmuyor. Elfin, Ares, Doga, Melisa donukuk, Ayda nese gelecek diyor. Kime inanacam kafam allak bullak. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?
Binnaz Abla Serdar Sel hic birsey dogru degil söyledileri hepisi palavra.Kendini egitmis sanki gercekmis gibi sizi iy bir sekilde Asolist gibi Büyük Yalan söylüyor .Defalarca Sikayet ettim ödemeyi iade etmiyorlar .Sordugum bir Kisi sana geri dönecek gün ay verdi .Adam Evlenmis bu ara .Daha ne yalan ne uyduruk .Sakin SERDAR SEL BINNAZ ABLA daki yorumcuya kurus yatirmayin .YALAN SÖYLÜYOR SERDAR SEL .Insan söylerken utanir .Yorumcu ne KESINLIKLE DEGIL EN KÖTÜ SAHTE UYUDURUKCU BINNAZ ABLADA SERDAR SEL.Hic birsey bilmiyor Kesinlikle .Sakin para kaptirmayin .Hakkimda Haram olsun hem ödedigim Para ve dinledigim en büyük Yalan utanir insan kendini orda yorumcuyum diye .Hikayeniz yarim kalmis Kasim Aralik seni arayacak ,hmmm dogru adam evlenmis o ara .Iste böyle bir yalana para ödedim .

Merhaba Bodrum'da falcı dükkanı olan Pelin Tekin isimli falciya baktiran var mı?

Merhabalar sizlere fikir olsun diye binnaz deneyimlerimi paylaşacağım.

Deha Şira: Beklediğim gelişmenin vadesine var. Kendi desteleri ile desteklemesi sizin sormadığınız soruları sorması astroloji bilgisi ile de desteklemesini çok başarılı buluyorum. Olaylara bakış açınızı değiştiriyor. Anlıkta ve analizlerini beğeniyorum.

Firuze Aydın : enerjisini seviyorum. İlk iki falında dedikleri hep oldu. Hiç ihtimal vermediğim şeylerdi. çok fazla olumlu konuşması şüphe yaratsa da bildiği şeyler oldu. Enerjisini sevsem de artık bir daha gitmem belli bir süre sonra çünkü ablacım, nasihat boyutuna gidiyor.

Zişan ışık : seviyorum gelecekte bazı dedikleri oldu enerjisini seviyorum. Detaylı ve uzun bakıyor. Zaten sitede ki herkes kendisini biliyor. Arada gidilebilir.

Selay Kargı : tartışmasız binnazın en iyisi 30 dk fazla bakım yapıyor kendi kartları ile destekler. Çoğu dediği şeyi yaşamışlığım var. Her zaman gidilir.

Rüzgar Gündoğan : Rüzgar Beyide seviyorum erkek gözüyle karşı tarafı çok güzel analiz ediyor. Arada gidilebilir.

Doğa Dan : Doğanın ilk falı dediği gibi oldu diğerleri patladı. ilk faldan sonra gidilince bana dediklerini tekrar ediyor gibi geliyor.

Hira Soydan : Uzun ve detaylı bakmasını seviyorum. Denenebilir. Ben zaten vade vs için gitmiyorum. Anlık analizleri güzel.

Gökçe somay : vardı oda iyiydi ama şuan yok sanırım popüler olan Elfin Demet, şevdar avaz gibi isimlere de baktırdım. Ama yani bilemedim. çokta tatmin olmadım açıkcası

Benim için Çöp olanlar deniz devrim ve Doruk Son o kadar krediye gerek yok özellikle Deniz devrime hiç gerek yok :)

Melis çiçek : Melis'e taratoloji sayfasında baktırdım. Geçmişte anlıkta karakter analizlerinde çok iyi uzun ve detaylı bakıyor. Beklediğim konu için vadesi var . Benim bilmediğim detayları söyledi ben bunları daha sonradan öğrenince teyid ettim. Ama baktırdığımda genel olarak vadeleri tutmadı.

Geçen sene binnaz da çok kişiye baktırdım yukarıda saydıklarım dışında beni etkileyen çok olmadı. Baktırırsam Selay kargı ve Deha Şira'ya baktırırım.

Ben geçen sene yazın denemiştim. Hem pahalı hemde nasihat vari bir bakımda dediklerinin hiç biri olmadı
Arkadaşımın ilişki sürecini şaşırtıcı detaylarla bildi, nasıl biri olduğunu, neden bittiğini falan. Vadeler verdi çıkarsa bende baktiracagim ama pahalı evet, bi de ben akıl verilmesini sevmem sonuçta psikologa gitmiyorum fal baktiriyorum 😄 Google aramasında yorumları hep çok iyi yazılmış, kötü yorumlar silinmiyor oradan, bu da aklımı karıştırdı buraya sorayım dedim.

Arkadaşımın ilişki sürecini şaşırtıcı detaylarla bildi, nasıl biri olduğunu, neden bittiğini falan. Vadeler verdi çıkarsa bende baktiracagim ama pahalı evet, bi de ben akıl verilmesini sevmem sonuçta psikologa gitmiyorum fal baktiriyorum 😄 Google aramasında yorumları hep çok iyi yazılmış, kötü yorumlar silinmiyor oradan, bu da aklımı karıştırdı buraya sorayım dedim.
Yani birinin memnun kaldığından diğeri memnun kalmaya bilir. Bana yarı olumlu olumsuz konuştu. Tarot - Kahve bir baktırdım. Birinde olumlu olan diğerinde olumsuz. Ben uyumlanamamıştım. Açıkçası dedikleri bende dedikleri çıkmadı.

Back
X